Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Moje misli  (Pročitano 3012 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #15 poslato: 24.12.2007. 22:51 »

Ma 'ajde ispricaj nam san Trumane, sta se duris  :jezik:

E samo da nadjem onu temu o snovima. Ako znas gde se nalazi reci mi...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 25.12.2007. 09:15 »

A da šala Trumane, šala.....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #17 poslato: 25.12.2007. 11:41 »

A da šala Trumane, šala.....

Pa kapiram, ali posto je tema krenula ozbiljnim tonom ( odakle dolaze nase misli ) ocekivao sam neki ne-saljivi komentar.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #18 poslato: 01.02.2008. 11:55 »

eve ti neshaljiv komentar.
za nashe misli je zasluzan spoljashnji svet, tj. u neku ruku barem nasha percepcija istog,
a stvaraju se u vishe regija mozga, gde se kruzeci naklapaju i nadodaju jedna na drugu.
asocijacije ili ne, ne mozesh pratiti tok misli unazad, jer onda bi bio svestan svih misli pre no shto se dese.
 :jezik:
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 30.03.2008. 16:35 »

staviti zaklano jare u stomak zaklanog praseta i ispeci na razhnju
staviti zhivo jare u stomak zaklanog praseta i ispeci na razhnju
staviti zhivo jare u stomak zhivog praseta, zashiti mu stomak koncem iste boje, boje prasetove i zvati chudopisce i reci im da su se jarac i krmacha zaljubishkili i zacheli stvorenje koje se treba izvaditi carskim rezom
staviti jare sa glavom praseta u stomak zhivog praseta, zashiti mu stomak koncem iste boje, boje prasetove i zvati chudopisce i reci im da su se jarac i krmacha zaljubishkili i zacheli stvorenje koje se treba izvaditi carskim rezom
mogucnosti su bezbrojne, ili tolike
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 31.03.2008. 09:29 »

Istina je dokaz da postoji, kako istina, tako i laz.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 01.04.2008. 20:56 »

mozhemo da napravimo program, u kojem kada se stavi fotografija ljudskog lica, i kada se klikne na neko dugmence, ona se pretvara u ikonu, pravu pravcatu ikonu!
Sačuvana

DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 02.04.2008. 10:59 »

mozhemo da napravimo program, u kojem kada se stavi fotografija ljudskog lica, i kada se klikne na neko dugmence, ona se pretvara u ikonu, pravu pravcatu ikonu!
mislish deminutiv, ikonicu?
 cudjenje
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 02.04.2008. 22:09 »

ne, nego stilizovanu fotografiju freske, s mogucnoshcu plastificikacije kada se otshtampa u sto hiljada primeraka
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #24 poslato: 03.04.2008. 00:46 »

Rino mi rekla večeras da je smislila kako će obradovati svet. Dakle, napraviće filmsku projekciju i to na vagonima jednog beskonačnog voza koji će ići na šinama preko Tihog i Atlantskog oceana. Pri tom, svaki će vagon biti jedan frejm tog zamišljenog filma u kojem će Rino da izvodi performans češljanja. Šine bi trebalo da počnu na visini od par kilometara od zemljine kore, a da se potom spuštaju i tako formiraju venac oko Zemlje, za svu djecu svijeta. Iz tog voza koji bi prikazivao Rino, kao vladara sveta, iskakale bi čokoladne napolitanke, bombone i lalipapovi, a djeca bi imala zadatak da se na istim šinama kud voz prolazi pomole za Rino, pri čemu bi izraz najvišeg poštovanja Rininog božanstva bilo dozvoliti da svečani voz odseče prste podvižničkog derleta.

Detalje će vam Rino spomenuti, ako bude bila te volje.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 03.04.2008. 13:56 »

Naravno, hvala.

Dakle, to će biti ubersuperbrzi voz koji će, kako je rečeno prikazivati film svim ljudima sveta. Doći će sa neba, a, pošto će taj voz biti veliki za malo manje od obima Zemlje, taj voz će biti dugačak tačno 6377 kilometara.

Slika:

E, to je malo više od nekoliko kilometara iznad zemlje koje je g.Izdajnik pomenjivao. Taj voz će biti mnogo više udaljen, niko ga neće videti, ali će se znati da je tamo (nešto slično kao novo bogojavljanje će ovaj dogadjaj biti). I tako jednoga dana, kada taj voz bude konstruisan, kada se naprave prekookeanske šine, i šine po zemlji, koje moraju biti posebne šine za ubersuperbrze vozeve, taj voz će krenuti iz tačno odredjenog mesta, spustiće se sa nebesa strašno brzom brzinom i pokositi sve koji mu se nadju na putu (one koji ne vole Rino i ne znaju tačan datum i vreme polaska voza). taj voz će ispuštati parfem, i kao što reče g.Izdajnik, i slatkiše gladnoj deci.
Uprvo sam mislila da se toplota koja se proizvede od šina bude iskorišćena za utopljavanje siročići u domovima bez grejanja, ali mi g.Izdajnik ukaza na nešto bolje.
Kada voz prodje, kada mu se ugleda kraj sa jednoga mesta, skupina dece će stati, i početi da se klanja njemu, koji odlazi u dallljiini, kao što su se nekadašnji ljudi klanjali suncu.
Dečica će položiti svoje malene ručice na šine, koje su superusijane, i tako će im se ručice i istopiti, dok se klanjaju meni. biće to najveće žrtvovanje na svetu!!!!!!!!!!!
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 03.04.2008. 15:17 »

a, da, a neki ljudi će naravno znati kad polazi "Rinin ubersuperbrzi ubervoz", pa će misliti da će se na vreme sakriti, ali, ha ha ha, neće moći, pošto će svi moji oponenti biti na vreme čvrsto zavezani uz šine na različitim lokacijama, niko neće biti poštedjen, niko!!!!!!!!!!
a što se tiče šalteruše sa FF-a, ona će da zauzme posebno mesto u činu presecanja tela gnusnih oponenata. da, za nju ćemo imati poseban tretman, jer voz će prolaziti, baš kroz njenu kuću.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #27 poslato: 03.04.2008. 17:46 »

Znači, oponente ćeš likvidirati. Eto, to je nešto novo u konceptu. Ja sam mislio da bi kao vrhunskog gospodara svemira trebalo da ti se svi pokoravaju. No, dobro! A što se prstiju tiče, ja sam mislio da ih oni pružaju kao na rende, dok voz prolazi, a ne da ih tope na šinama. Toliko, da se zna šta je moj amandman, aman.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #28 poslato: 03.04.2008. 21:51 »

A oce li iz tog voza kroz sokocalo moci da se vidi kineski zid? Ja nikad nisam vid'o kineski zid i 'teo bi da ga vidnem.
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #29 poslato: 03.04.2008. 22:22 »

A oce li iz tog voza kroz sokocalo moci da se vidi kineski zid? Ja nikad nisam vid'o kineski zid i 'teo bi da ga vidnem.

CHU TI POKAZEM VRTALJ SLIKE SHTO MI ONOMAD NEKI RODJAK POSLO IZ KINU. IMA ZIDOVI SHTO TI DUSHA ISHTE,,,MILINA
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: