Differentia diskusije
17.05.2008. 07:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Moje misli  (Pročitano 1801 puta)
Hrizostom
Urednik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +10/-1003
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 03.04.2008. 22:42 »

Ne, neće biti ljudi unutra, jer u tom trenutku ne treba da se gleda kineski zid, već jedini dogadjaj za koji vredi živeti, a to je proletanje "Rininog ubersuperbrzog ubervoza".
Koji će proleteti samo jednom
Sačuvana

Opa opa, opa opa
ti i ja smo katastrofa
opa opa, opa opa
kao da nas zivot proba
Hrizostom
Urednik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +10/-1003
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 13.04.2008. 16:34 »

Moj najnoviji projekat koji sam smislila sinoć Automobil rerna

U tom automobilu, ako ste dovoljno imućni da vam ugradimo naš uredjaj koji običan automobil pretvara u Automobil rernu, moći ćete da stavite vaše rodjake, uključite na maksimum, vrata se hermetički zatvaraju, i kako se ti ljudi voze, temperatura postaje sve veća, neće moći da se zaustave, jer će biti policiji sumnjivo, neće moći da iskoče iz vozila u pokretu!
Eh, sada, postoje više modela/opcija, postoji model/opcija sa posebnim programom gde želite da vas Automobil rerna odveze, tada vozači nemaju nikakvu kontrolu nad vozilom, ono vozi samo, ka posebnom mestu, gde se nalazite Vi, u šarenom šorcu i ispijate voćni sok na čevčicu s šeširićem i naočarima za sunčanje.Tada možete sa uživanjem posmatrati kako se Vaši rodjaci peku :)

Mogu se i ispeći u toku vožnje kada će im automobil eksplodirati nekoliko trenutaka pre smrti, ali to nije toliko zanimljivo, jer posle nećete moći imati pečenje, aaaahahhaha, a ni gledati njihove muke!

Imaćemo i posebne automobile, marke RINO, koje, ako ste imućniji, možete kupiti za Vašu decu, ili rodjake, na poklon.
Automobil ne trpi nikakvu štetu zbog pečenja, posle uklanjanja pečenja, može se koristiti kao nov!
Možete kupiti automobil sa jednom, ili svim opcijama, imate čak i opciju u kojoj automobil sam pravi sladoled, za Vas, kada je isključen režim za pečenje.
Naravno, koliko ćete opcija dobiti zavisi od Vaše platežne moći.
« Poslednja izmena: 13.04.2008. 16:42 Otac Hajdeger » Sačuvana

Opa opa, opa opa
ti i ja smo katastrofa
opa opa, opa opa
kao da nas zivot proba
Cvica
Teatralni mislilac

Duh bunta: +5/-0
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #32 poslato: 13.04.2008. 17:12 »

Jao, Rino, kakve ideje!
Zaista, kada malo porazmislite, nikada ne biste nagovorili vašeg nesnosnog rodjaka da udje u rernu kako bi nešto pogledao, a onda ga ispekli, dok ovako, ovo je tako predivno!!!!!
Još Rino, još jedan detalj, znaš kako se prave VAKUUM STAKLA?
Uzmeš dve ploče stakla, na primer za prozor, namestiš tako, da ima neko rastojanje, uglaviš u drveni ram, a iz tog rastojanja ispumpaš sav vazduh! I onda zvuk nikako ne može da prodje kroz taj prostor!
E, i kada se tvoja mušterija baškari na plaži (predlažem Rinice da kad imaš vremena napraviš savršenu sliku i poradiš malo u fotošopu, jer, ove slike jeste da su divne, ali mogu mnogo bolje izgledati, na primer, da se vidi šorc ovoga čoveka, dlakave butine, i tako), može imati i daljinski upravljač marke RINO, ah, već zamišljam kako bi ta slova izgledala, zlatna slova, na crnom daljinskom, pisana zlatna slova... RINO....koji može pojačavati ton, tako da se na super zvučnjacima ugradjenim u AUTO RERNU, mogu čuti krici i prženje mesa nesnosnih dlakavih rodjaka i njihove dece!!!
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!