Moj najnoviji projekat koji sam smislila sinoć
Automobil rerna
U tom automobilu, ako ste dovoljno imućni da vam ugradimo naš uredjaj koji običan automobil pretvara u
Automobil rernu, moći ćete da stavite vaše rodjake, uključite na maksimum, vrata se hermetički zatvaraju, i kako se ti ljudi voze, temperatura postaje sve veća, neće moći da se zaustave, jer će biti policiji sumnjivo, neće moći da iskoče iz vozila u pokretu!
Eh, sada, postoje više modela/opcija, postoji model/opcija sa posebnim programom gde želite da vas
Automobil rerna odveze, tada vozači nemaju nikakvu kontrolu nad vozilom, ono vozi samo, ka posebnom mestu, gde se nalazite Vi, u šarenom šorcu i ispijate voćni sok na čevčicu s šeširićem i naočarima za sunčanje.Tada možete sa uživanjem posmatrati kako se Vaši rodjaci peku :)

Mogu se i ispeći u toku vožnje kada će im automobil eksplodirati nekoliko trenutaka pre smrti, ali to nije toliko zanimljivo, jer posle nećete moći imati pečenje, aaaahahhaha, a ni gledati njihove muke!
Imaćemo i posebne automobile, marke RINO, koje, ako ste imućniji, možete kupiti za Vašu decu, ili rodjake, na poklon.
Automobil ne trpi nikakvu štetu zbog pečenja, posle uklanjanja pečenja, može se koristiti kao nov!
Možete kupiti automobil sa jednom, ili svim opcijama, imate čak i opciju u kojoj automobil sam pravi sladoled, za Vas, kada je isključen režim za pečenje.
Naravno, koliko ćete opcija dobiti zavisi od Vaše platežne moći.