Meda Božanin
Banovani korisnik
Duh bunta: +24/-34
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 23.04.2008. 01:48 » |
|
Preporucujem svima da sacuvaju ovu temu u celovitosti kao sto sam ja ucinio... Mizantrope, imas ti jos mnogo da ucis tolerantnost i postovanje. Ustvari pre svega POSTOVANJE KA LJUDIMA. Jer svi ljudi, pa cak i dokazani mizantropi koji su to priznali, zasluzuju minimalno postovanje.
Na ovom forumu zapecacujes svoju politicku karijeru jer citati tebe sa ovog foruma, slucajno li se dokopas polozaja viseg od "clana partije", vredece tvojim protivnicima kao svo blago sveta.
Ogromna steta za Diferenciju. STETA.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 23.04.2008. 11:29 » |
|
Hahaha, pa, čekaj, šta si ti, Božanine? Neki komedijaš anti-diferencijalac? Kad je tebi Diferencija odgovarala pa da kažeš "Šteta! Ogromna šteta za Diferenciju!"? O čemu bre ti, klinac, pričaš uopšte?
Ajde jednom da konačno priznaš zašto te Diferencija nervira, i prestani da spamuješ forum. Ako imaš ili budeš imao šta pametno da kažeš, reci, inače ovakve gluposti ću ubuduće da sklanjam sa foruma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Mike Oldfield
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23.04.2008. 15:42 » |
|
Hahaha, pa, čekaj, šta si ti, Božanine? Neki komedijaš anti-diferencijalac? Kad je tebi Diferencija odgovarala pa da kažeš "Šteta! Ogromna šteta za Diferenciju!"? O čemu bre ti, klinac, pričaš uopšte?
Ajde jednom da konačno priznaš zašto te Diferencija nervira, i prestani da spamuješ forum. Ako imaš ili budeš imao šta pametno da kažeš, reci, inače ovakve gluposti ću ubuduće da sklanjam sa foruma.
Ja se izvinjavam sto upadam ko sljiva u g**** ali moram da se nasmejem... ehheehehehe :jezik: Ko je ovde klinac? Mislim, dako je medoje klinac, tebe DI da zovemo matori? Eh, ba[ si me oraspolozio ovim postom, slatko se nasmejah.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23.04.2008. 16:09 » |
|
Otvorih vam topik pa se izdrkavajte nad Diferencijom i mnom do mile volje. Slobodno. Praznite se, ali samo na ovom topiku. Dosta ste druge teme zagađivali.
A kao odgovor na tvoj komentar... Moj se odnosio na to što su njegovi komentari na nivou deteta od maksimalno 13 godina, potpuno odsustvo smisla za komunikaciju i viđenje diskusije.
Da ne komentarišem tebe... pošto još nisi počeo značajnije da vređaš.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Mike Oldfield
Gradjanin
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 23.04.2008. 18:01 » |
|
E, pa ako je tako onda u redu...
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo.
Još postado' i "forumski glavonja" leleeeeeeeeeee, di će ti duša Izdajniče? :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Meda Božanin
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24.04.2008. 00:11 » |
|
A sto bar, kao "dokazani" demonkrata i liberal ne ostavi link sa koje teme si odstranio ovaj gore tekst pa da se zna u odnosu na sta se odnosi? Spamujem? Jel se tako kaze suprostavljanje misljenja u Brzi Brod?Kad sam imao 22 a ti 7-8, bio sam kod tebe kuci. Nemam protiv tebe licno nista. Protiv tebe kao politicara ispred politicke organizacije imam mnogo toga. Da nisi u politici, ne bih se ni zainteresovao za tebe licno. Opet vredjas licnost. Pokazi mi gde sam tvoju privatnu licnost vredjao. Kakvo je to vidjenje diskusije koja ja "ne vidim"?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Meda Božanin
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 24.04.2008. 00:33 » |
|
Ja se sad osecam obaveznim da se upoznam sa Dexom Pantelejskim... Jer od danas smo postali "najbolji" prijatelji. Silom jer lider veliki vodja to tako zeli. Dexo... Majche Oldfilde... Pa des' brate? Sta ima veze ako je silom prijateljstvo... vredi... Zovem te na pice, i tebe i Aleksandra Kekenja na pivo... cim dodjem opet u nase malo mesto u sred provincije sa samo 3 padezi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 24.04.2008. 12:22 » |
|
Ja bih izbrisao ovu temu. Nije za ovaj odeljak, a ionako se preteruje. U mnogo stvari. Ne znam ni cemu je Z&I cose stavljeno kao vazna tema. Mis'im...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 24.04.2008. 12:29 » |
|
Pa, nisi ih čitao. Da jesi, znao bi kakve probleme sa njima imam. Jedan non-stop vređa, kao da sam mu poklao familiju, a drugi ne ume da vodi diskusiju čak ni vređajući kroz ma kakve argumente, pa se bavi prozivkama, ali tako da ne zakači ništa od onoga suštinskog što se tiče organizacije, a da konstantno uzvikuje: E, ovo je najbolji materijal da bi se tvoja organizacija diskreditovala.
Zato je bolje da svoje frustracije leče ovde, ako već ne znaju da diskutuju kao ostali forumaši. A ako preteraju i nastave da se loše ponašaju, naravno ništa drugo ne ostaje nego zabraniti. Do tada ne vidim zašto bi ova tema bilo kome smetala, mada istina je da bi na nekom drugom forumu bili jednostavno zabranjeni.
Deksa je na dobrom putu da se adaptira u prijateljsko okruženje, a ovaj drugi... teško. Imaš ljude koji dođu samo da bi spamovali forum.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 24.04.2008. 12:51 » |
|
Pa, nisi ih čitao. Da jesi, znao bi kakve probleme sa njima imam. Jedan non-stop vređa, kao da sam mu poklao familiju, a drugi ne ume da vodi diskusiju čak ni vređajući kroz ma kakve argumente, pa se bavi prozivkama, ali tako da ne zakači ništa od onoga suštinskog što se tiče organizacije, a da konstantno uzvikuje: E, ovo je najbolji materijal da bi se tvoja organizacija diskreditovala. Pa bas zbog toga nije ok da tema bude u ovom board-u. Nekako mi samo njeno postojanje ovde izaziva los osecaj u stomaku. Zato je bolje da svoje frustracije leče ovde, ako već ne znaju da diskutuju kao ostali forumaši. A ako preteraju i nastave da se loše ponašaju, naravno ništa drugo ne ostaje nego zabraniti. Nije, nego je bolje da ako vec hoces da imas ovakve teme - onda napravi podforum za to. Sto je naravno suvisno, a i ovako je, tako da sam i dalje za brisanje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24.04.2008. 12:56 » |
|
Neka odstoji nekoliko dana. Možda se budu primirili pa tako ni tema više ne bi bila mučna. Valjda će sve bit u redu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mike Oldfield
Gradjanin
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24.04.2008. 14:03 » |
|
Evo ja sam dunuo tri kila grasa i sad sam miran ko bubica...  :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 24.04.2008. 16:55 » |
|
Da ne zagađujem onu temu o Duciju Simonoviću... pa ću citirati ovde: Jeste, tako je, svaka ti je zlatna.
Kad će tebe onda da zovu? Za razliku od brojnih prozivki, da ne prođe niti jedan komentar a da me ne prozoveš, bilo da postoji i minimalan razlog ili ga uopšte nema, bi li mogao da se pozabaviš temom? Naslovom? Diskusijom koju si tamo mogao da pratiš, ali te je manje zanimalo šta imaš sam da kažeš od onoga šta ja govorim? Što se nisi tako uhvatio za onog poluinteligentnog mladića sa foruma gradnis.net koji zarađuje na vama koji mu pišete? Šta sam ti ja kriv, jesam li ti ubio koga? Jesam li ti se izvinio jednom, šta sad hoćeš?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mike Oldfield
Gradjanin
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 24.04.2008. 17:04 » |
|
Da ne zagađujem onu temu o Duciju Simonoviću... pa ću citirati ovde:
Za razliku od brojnih prozivki, da ne prođe niti jedan komentar a da me ne prozoveš, bilo da postoji i minimalan razlog ili ga uopšte nema, bi li mogao da se pozabaviš temom? Naslovom? Diskusijom koju si tamo mogao da pratiš, ali te je manje zanimalo šta imaš sam da kažeš od onoga šta ja govorim?
Što se nisi tako uhvatio za onog poluinteligentnog mladića sa foruma gradnis.net koji zarađuje na vama koji mu pišete? Šta sam ti ja kriv, jesam li ti ubio koga? Jesam li ti se izvinio jednom, šta sad hoćeš?
E, svašta... Ti baš svaki moj komentar shvataš kao napad na sebe? Čak i očiglednu, nepretencioznu zajebanciju. Evo, ja se tebi ovde izvinjavam zbog eventualne uvrede (iako mi to nije bila namera) sproću tebe i tvoje ličnosti, samo nemoj da mi se ljutiš.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mike Oldfield
Gradjanin
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24.04.2008. 17:07 » |
|
Što se nisi tako uhvatio za onog poluinteligentnog mladića sa foruma gradnis.net koji zarađuje na vama koji mu pišete?
A ko je taj "mladić"? Ti si baš ospednut tim forumom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|