...
Zadrzacu se samo na sustini tvog odgovora:Nemam ja ništa protiv toga da Kragujevac bude prestonica, ali ono što bi ovakvi kao što je Božanin trebalo da znaju kada podržavaju takvu ideju jeste da proglasiti neki grad ili opštinu prestonicom još uvek ne znači da je sa centralizmom završeno. Premeštanje administracije iz Beograda u Niš ili Kragujevac ili Pirot nije ni "d" od decentralizacije. Nažalost, amateri u ovoj oblasti obično misle da je glavni grad ujedno i onaj koji ima pravo na bolji život svojih građana u odnosu na druge gradove (otud i ona parola takvih kao što je on: "Beograd i treba da ima najviše, zato što je 'glavni' grad").
...
Bem ti... danas zamalo da me zgazi jedna budala kolima. Da me zgazio, umro bih ne znajuci da je premestanje prestonice manje od "d" iz decentralizacije.
Ja mislim da pricamo o Miki Mausu, ti bi negirao bilo koji moj stav ili bi trazio dlaku u jajetu da je moj stav neprecizan.
Seca li se neko Mrguda (strumfovi) ili, jos bolje,
Iznoguda(strip)?
Mrgud kako tako ali Iznogud je odlicna predstava Che
Dnika - Nego Sta!
PS, O/T
Johny_KG
Malo sam preradio jednu tvoju sliku (zgrade u noci - kolonija?) pa kad uspem da ih postavim negde, dacu ti link... a ti vidi da li ti se svidja. Mislim da dobijaju na dinamici. Videces. Vrlo je prosto i mnogo toga mozes da popravis u Photo Shopu sto je skoro nemoguce uraditi prilikom samog fotografisanja.