Stranice: 1 2 [3] 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Meda Bozanin i Deksa Pantelejski  (Pročitano 1550 puta)
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #30 poslato: 29.04.2008. 20:16 »

ADOLF KEKEN: "samo zao čovek može da ima nešto protiv Diferencije ili ovog foruma"

Pročitaj dobro šta si napisao.

Tako je govorio Hitler, tako je govorio Staljin, tako je govorio Cobe.
Samo zli ljudi su protiv Treceg Rajha, samo zli ljudi su protiv Slobodana Miloševića i SPS, samo zli ljudi su protiv Ace Kenjekenja i Diferencije.

Zapamti jedno:
I'l be back! (štono reče Terminator)
i ne igraj se sa vatrom da ne ostaneš bez omiljene igračke - ovog foruma.

U jednom trenutku cu odvojiti malo svog i tudjeg vremena, pa ce ti posle bude zao sto nisi imao bolju platformu za sajt i sto nisi bekapovao bazu podataka.

Tako je govorila Mira, u DUGI...
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-8
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #31 poslato: 30.04.2008. 00:50 »

...........ipak mi se čini da je cela ova rasprava za temu "čiji je duži"
« Poslednja izmena: 30.04.2008. 04:22 Domaci izdajnik » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Meda_Srbenda
Gost
« Odgovor #32 poslato: 03.05.2008. 15:30 »

Zbog ponovnog navoda imena i prezimena zabranjen ti je pristup forumu za narednih 7 dana. Bio si opomenut bezbroj puta.
...

25. April 2008.
+ 7 dana
02. May 2008.

hmmm.... zaboravnost?
ili 7 dana istocno od Nisa traju duze?
Sačuvana
Meda Božanin
Nazionalist

Duh bunta: +13/-23
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 03.05.2008. 16:34 »

"Sorry Meda Bozanin, you are banned from posting on this forum"

Jel sam dobio pravo glasa ili ne?

Ionako ne idem na izbore pa nije strasno...
Sačuvana

Udavija se, Jedan Nišliski kalfa u Nišavu, baš kod Brzi Brod. A njegova, zena Stanika, kuka, rika, rika, i cika, kuku Alekso, udavija se. To doculi, svi nišliski majstori, kalfe, da idu da vidu Aleksu, sav naduja se....
Meda Božanin
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 24.05.2008. 20:35 »

Evo ovde cu Mizantrope da ti pravim listu pitanja na koje nisi odgovorio.
Ako mislis da trebam da otvorim novu temu... ti reci.

Jel u redu?
Sačuvana

Udavija se, Jedan Nišliski kalfa u Nišavu, baš kod Brzi Brod. A njegova, zena Stanika, kuka, rika, rika, i cika, kuku Alekso, udavija se. To doculi, svi nišliski majstori, kalfe, da idu da vidu Aleksu, sav naduja se....
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #35 poslato: 24.05.2008. 22:17 »

Postavi ovde slobodno.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +43/-8
Na mreži Na mreži

Arcitenens

« Odgovor #36 poslato: 05.06.2008. 14:18 »

Ovde je trebala da se nastavi diskusija dvojice (krvnih) neistomisljenika u obliku pitam-pitas-odgovaram-odgovaras...ali posto nije, ja cu se ubaciti sa necim pa ako vlasniku ove podteme ne smeta neka mi odgovori:

Gde si ako nisi u Srbiji i kako dozivljavas nas ovde, sebe tamo, nas tamo i tebe ovde?
Sačuvana

" Covek samo srcem dobro vidi. Sustina se ocima ne da sagledati"  Egziperi
Meda Božanin
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 05.06.2008. 15:10 »

...

pa ako vlasniku ove podteme ne smeta neka mi odgovori:

Gde si ako nisi u Srbiji i kako dozivljavas nas ovde, sebe tamo, nas tamo i tebe ovde?

Nisam, ja vlasnik ove teme, ovu temu je Veliki Vodja i Mesija izdvojio iz jedne druge (kao moju) a onda mi ne dozvoljava da njom upravljam iako pise da je moja i da je deponija.

Na pitanje gde sam ne mogu da ti odgovorim jer trenutno nemam stalno boraviste. Najvise vremena provodim u Juznoj Africi i Jamajci. Zbog posla. Posao me salje da sam bilo gde gde se ukaze potreba za mojim "retardiranim" znanjem u rudarskoj industriji (ground radar). Da navodim zemlje u kojima sam sve bio (cak i duze) nece znaciti nista jer su tek samo 3 kulture ostavile pecat na mene (sem SRB): Jamajka, Afrika i Australia jer sam tu najvise vremena proveo.

Vas ovde ili u SRB ne mogu da dozivljavam uniformno jer ne postoji kolektivnost karaktera u SRB.
Meni je jasno zasto su Srbi (i sve Manje Narodne Zajednice - da se Veliki Vodja ne naljuti) podeljeni oko dve politicke frakcije i potpuno razumem argumente i jednih i drugih. Kada odozgo posmatras Srbiju (ne intelektulano nego imparcijalno i iz drugog plana), kada vidis kako i jedni i drugi emotivno i strastno blate drugacija misljenja a velicaju svoja, place mi se. Jer niti jedna ideologija u SRB nije ni blizu da je na dobrom putu, zbog ekstremizma SVIH politickih opcija.

Sebe dozivljavam kao gradjanina sveta jer gde god da sam otisao bio sam primljen i prihvatao sam ljude takvim kakvi jesu i nikada ne bih mogao da se "vratim" za stalno kao sto je san vecine iz dijaspore. Ako bih se i vratio, bilo bi to samo da najvise vremena godisnje provedem u SRB. Mali je prostor SRB za moju viziju zivota. Moze mi se tako jer sam dugo radio da tako postane.
Da vi's kako mi je BG tek sada kao palanka (mizantropova)... i nema razlike od Nisa sem u kolicini para koja se vrti.

Inace, ne mislim da sam poseban pa tako znam da bi mnogi iz SRB mogli na slican nacin da prirastu za globalnost kao lokalnost. Potrebna je tolerancija nevidjenih razmera (mnogi je imaju, npr ti), otvorenost ka novom (itekeko je imaju) i hrabrost da se podje "lajkovackom prugom".

PS
Po meni ne postoji neistomisljenost izmedju mene i Velikog Vodje i Mesije, barem ne u vecini stvari.

Postoji OGROMNA neistomisljenost u pogledu primenjivanja istih na SRB politicku scenu i narod. Veliki Vodja i Mesija cesto iskrivljuje znacenje mojih reci (od nekoliko tumacenja - cinjenica da je retko ko matematicki precizan u govoru - on uvek uzima najgrdje) pa tako i pravi famu oko mog navodnog nacionalizma, fasizma, retardirano-seljacnosti, neinteligencije i tako toga.
Ali nema veze, njegovo je pravo da se ljuti ili da mrzi.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Na mreži Na mreži

Arcitenens

« Odgovor #38 poslato: 05.06.2008. 15:21 »

Hvala na odgovoru...a ako mogu jos jednu stvar? Ukljuci se malo na temu dijaspora pa napisi koju iako si ovde delimicno izneo svoj stav. 
Sačuvana

Meda Božanin
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 05.06.2008. 15:30 »

nema na cemu.
i drugi put
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #40 poslato: 12.06.2008. 15:46 »

Pa vi sada vidite
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Meda Božanin
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: 12.06.2008. 21:47 »

Danas najavise sneg u sred Afrike...
Banovan sam, spontano odgovarajuci i izlagajuci antitotalitaristicko, antihegemonisticko i antiextremisticko misljenje... i ЧУДО!

Nekoliko casova kasnije... nisam vise banovan  :sreca: :sreca:
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Na mreži Na mreži

Arcitenens

« Odgovor #42 poslato: 21.06.2008. 14:40 »

Ovo je samo tvoj rezervat tako da sam se ovde prebacila sa teme o nazionalistima koja se prosirila do neslucenih razmera...znaci, bila sam u pravu za rogove...sve je slutilo na takvo sto i sad mi je u stvari jasno da si ti ovde dezurni ovan dok ostali stanovnici, kolege sapatnici ove farme zbog tebe na momente gube zivce.

Kritika 1 - nisam dobila odgovor na temi o EU pa ocekujem da mi otvoris oci i kazes kome se pastiru treba prikloniti.

Kritika 2 - nisam dobila odgovor na desifriranje poruke u Simbolima ispisane brojevima a obecao si.

Volim kad ljudi ispunjavaju svoja obecanja a nadam se da ovi zadaci nece biti za tebe preteski jer su ti znak i podznak odraz moci i karaktera. Ti si na potezu.
Sačuvana

Meda Božanin
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 21.06.2008. 16:00 »

Hocu, vraticu se tamo... ponekad moram i da radim... to sto sam stalno na netu je samo izmedju dva posla ili kada napravi mp predah.
Do sutra uvece bih morao da ti odgovorim.

Desifrator poruke ne radi pa ne mugu da ponudim desifrovanje za sada. Poraku je bila beznacajna.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Na mreži Na mreži

Arcitenens

« Odgovor #44 poslato: 21.06.2008. 16:06 »

U redu je, onda cekam komentar na opstoj.
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: