Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 110   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 47566 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +82/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #900 poslato: 28.04.2008. 19:39 »

ja ne znam da li da vam odgovorim na ovo ili da vas pustim da sami odgovorite na pitanje ovo, ali, evo, napisacu shta mi je na umu.
naravno da sam videla gologa mushkarca, i to shto je bio go, ne chini ga nichim posebnim.
da je na primer ta osoba imala telefon na glavi, tada bi mi se to uchinilo interesantnim, a go mushkarac, nikako nije interesantan, chak i da ima telefon na njegovom polnom organu, jer taj organ je prljav i iz njega izlaze svakakve technosti koje vi ne biste zhelili ni da pipnete ni da pomirishete, a kamo li da pojedete. chak, to shto mi smeta u vezi tog dela tela je da retko kad on mozhe biti predmet umetnichkog dela, a u sklopu moje umetnosti, nikako, jer je previshe opterecen.
dakle, prema tom predmetu, osim shto smrdi, sam ravnodushna u svakom smislu

U STVARI, ODVRATNI SU MI GOLI LJUDI, NE BIH VOLELA U SVOJOJ BLIZINI DA VIDIM BILO KOGA GOLOG, A JOSH VISHE MRZIM KAD JE NEKO GO A IMA KECELJU NA SEBI
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #901 poslato: 28.04.2008. 20:51 »

Ne znam kako ostali, ali ja sam se iznenadio ovom odgovoru gospojice Rino. Delovala je kao mnogo naivnije stvorenje.

Ono, zabezeknut sam i ne znam šta da citiram a da bih prokomentarisao. Te videla golog čoeka, te organ, te smrad, te tečnost... Au...  :zaboga:

Al' jedna bitna stvar je da ta gospojica nikad ne laže, tako da... ja verujem da je istina to što piše.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #902 poslato: 29.04.2008. 11:09 »

Rino, koga ste Vi pola ako Vam se go muskarac ( i sve sto ide uz to ) ne dopada?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #903 poslato: 29.04.2008. 11:21 »

ne znam trumane, ne znam shta da vam kazhem
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #904 poslato: 01.05.2008. 00:21 »

kakav osecaj me progoni ceo dan, samo pomislim na razne postupke ljudi i zakljuchim da su roboti, i onda se cela stvarnost izmeni!!! dzhiss dis iz sou kripi!!!!!!!!
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #905 poslato: 01.05.2008. 11:25 »

Eto, tako, lepo.
Preksinoć sam razgovarala sa mojim drugaretom Markom. Pričali smo o nečemu, sada ne mogu da se setim o čemu, ali, kada sam se ujutru probudila i razmislila malo o tome, zaključila sam da je robot. Setila sam se, kako smo vodili sličan razgovor dve nedelje u nazad, i da je Marko imao sasvim suprotan stav od onoga koji mi je iskazao preksinoć. A znate li zašto mi je on iskazao taj stav? Zato što je robot, i zato što je programiran da vodi konverzaciju, a kada bi smo se slagali oko toga, tog razgovora ne bi ni bilo.
Dalje, setila sam se još, da on sto puta ponavlja jednu istu priču. Dakako, jer kreatori robota, nisu toliko maštoviti da bi mogli da mu usade bilion različitih priča, i kada mu kažem da mi je to pričao hiljadu puta, on počne da se smeje, kaže "nema veze", i sa istim žarom kao i prvi put, priča istu priču.
Ta misao mi je došla kada sam se probudila i mirno leškarila u krevetu. Odjednom, kao ogromna ping pong loptica me obuze ta misao, i veličina njena prožme me strahom. Bilo je to tako strašno iskustvo. Pomislila sam, oh, bože, pa zar su svi roboti?
Ljudi koji nisu roboti, ako ih ima, i ako mogu da razumeju ovo, moraju shvatiti da ovo nije ništa nelogično, ovo je sasvim moguće. Zašto ne bi bili okruženi robotima koji su možda čak i sa druge planete, koje su poslali vanzemaljci da bi istraživali naš život?
Ubrzo me je ta misao napustila, jer sam suviše navikla na način mišljenja da ljudi nisu roboti, pa sam brzo i zaboravila na moje fenomenalno otkriće.
Ali, kasnije, tog dana, otišla sam da gledam Borisa Tadića. Smeškao se je kao robot. Bilo je neprijatno gledati ga, jer su ponovo počele sa ogromnom ozbiljnošću da mi se vrzmaju misli po glavi da su svi roboti.
Utom mi je stigla poruka od druga, kome sam pre toga rekla da gledam borisa tadića. Ta poruka je glasila:
On je robot.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #906 poslato: 01.05.2008. 12:16 »

dalje mi je moj drug objasnio puno stvari u vezi sa robotima. poverovala sam da je on moj saveznik, prijatelj, i da mogu da mu pričam o robotima, ali sam se prevarila, jer je na kraju ispalo, da je i on robot! ili da je makar bio robot.
shta mi je on rekao

Pa mnogi jesu, ali te to ne treba plasiti! Postuju 3 glavna robot pravila i ti si ta koja njima upravljati mozes.

Ko jos? Koga spomenuh kao takvog? Robot je Sladja istoricarka. Ono kada se smeje je sistemska greska. Nisu uspeli da osmisle kvalitetan programski kod koji ce je naterati da se smeje k'o ljudi. Gusar je robot. Njemu nedostaje chip za {auter}komunikaciju. Pa i drugarica je robo... Ne, ne, ona je kiborg....

Na moje pitanje zashto postoje roboti, drug je rekao:

Da bismo postali bogovi. Kiborg je humanoidni robot. Prvobitno zamisljen kao 'tehnologijom poboljshan covek'. Ruke od metala, srce od monada.

Doshla sam kuci, sa mitinga. Htela sam da testiram Kekenja, da vidim da li je robot. Razmishljala sam, i doshla do zakljuchka da ga pitam neshto za shta sigurno nije programiran. Pitala sam ga: diks, a kolko dugmeta imash?
On, poshto, naravno, nije programiran da odgovori na to pitanje, je napisao samo:
???

[17:04] Glicerinski Otac: aha, bag!
[17:04] Thanatos: buc???
[17:04] Glicerinski Otac: BAG
[17:04] Glicerinski Otac: PROVALJEN SI
[17:05] Thanatos: nemoj me bijesh buc!!
[17:05] Glicerinski Otac: ROBOTU
[17:05] Glicerinski Otac: HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
[17:05] Glicerinski Otac: provaljen si!!!!!!!!!!!!
[17:05] Thanatos: NEMOJ!
[17:05] Glicerinski Otac: ahahahahahhahaha

Kasnije sam i Marku isprichala, kako znam da je robot, shto je on, posle poluchasovnog negiranja priznao, i isprichao mi mnoge stvari o robotima. Poshto mi je telefon bio pri ruci, htela sam da snimam njegovu ispovest, ali mi on nije dao. Ja sam, kasnije, poshto smo o tome prichali skoro dva sata, krishom ukljuchila telefon, ali posle tri minuta on je primetio i brutalno mi uzeo telefon. Ali, nije umeo da nadje to shto sam snimala, tako da imam snimljenih tri minuta gde izmedju ostalog kazhe da su 90% 'ljudi' roboti.

Raskrinkala sam i moju prijateljicu Ivanu. Kao, plashi se leptira, ma da, samo je isprogramirana, da lichi na ljudsko bice.
Poslala mi je poruku: Aaaaaaaaaaaaaaaa...!
                                                                 Napadaju me leptiri i drugi leteci objekti!

Ja sam joj samo detektivski mirno odgovorila: Da, zaboravila sam da ti kazhem da znam da si robot

Roboti ne plachu :`( ` ` ` ` A sto me optuzujes da sam robot? ` ` ` `

Plachu, sve sam vas raskrinaka, jezivo!!!!!

Druga sam izvestila dok je Marko otishao do konobara, poshto smo ishli na picu u kafanu "Marko je priznao da je robot, bilo je jezivo, jezivo." Kada se je vratio, Marko mi je rekao da je tamo neki ludak shto imitira babe.

A kako sam otkrila da je moj drug bio robot? Pa, kroz prichu.

-Ali da li je lagao? jao, logicki problem... Ne plasi me.

Trebala si mu odseci ruku da bi mu dokazala da nije robot. Mozda bi tada prestao da laze.

-Mislish da su oni od metala?
Tachno, ni jednom se marko nije utepao (ubio (povredio)), da mu poteche krv, iako je skroz smotan. Jednom kad je lepio betmena, pocheshao se po glavu i zalepio ruke za kosu, kako nije umro do sad?

-Ako mu bazdi iz usta i moze da prdi, podriguje, onda je covek

-Pa mozhda je podeshen, savremeni su ti roboti, mozhda chak i imaju lazhnu krvi, a mozhda i pravu

-Ma da.

-Druzhe, ja sam mislila da s tobom mogu o ovome ozbiljno da pricham, ja se opet ne shalim... mozhda je stvarno robot
Mislila sam da si mi ti nekakav saveznik, da TI NISI ROBOT
:-O

-Nije! Isuvise je covek. Sta trazi robot u Vlasotince celi zivot! Nisam ROBOT brej! Ah! Koje dokaze trazis, smisli!

-Shta bre isuvishe je chovek, kakve to veze ima, i vlasotince, sad, shta, ako je robot ce zhivi u chikago, jao, druzhe, shto si naivan! Reko mi je da su 90% roboti

-Dokazi.

-A kako trebaju da izgledaju ti dokazi? Ti imash predrasude, te robot ne mozhe da podriguje, te odakle u vlasotince.....

-Hahah! Dokazi bre da sam robot! Ti si muva ljudskog oblika! Priznaj!

-Ma samo sam posumnjala da si robot

Sumnjaj, ali ne tako opsesivno!

-A shto je tolko strashno kad te neko optuzhi da si robot?

Nekako mi se chini kao da si ranije bio robot.....

I tako dalje. I tako sam izgubila jedinog saveznika u mom razotkrivanju robota
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #907 poslato: 02.05.2008. 11:15 »

Rino, u skladu sa ovim Vasim novim otkricem da su 90 posto ljudi roboti - obavezno pogledajte film BLADERUNNER, salje odredjenu poruku koju zelim da Vam uputim. Pa kad ga pogledate javite mi se i recite sta mislite o toj poruci.

I jos jedna stvar - strahovito me podsecate na Rasu Popova. Sta mislite o tom ciki?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #908 poslato: 02.05.2008. 11:22 »

Kazhite trumane, koji da skinem, ovaj iz 2007. ili iz 1982?
Da, taj chika je lud!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #909 poslato: 02.05.2008. 11:25 »

iz '82 naravno. Samo orignal.

A rasa popov, a rasa popov? Zasto mislite da je lud, bas je fin cika?
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #910 poslato: 02.05.2008. 11:36 »

Pa samo lud chovek mozhe onako da pricha........
Zamislite, Trumane, koliko mogu biti nenormalni ljudi, koji sednu i pishu dechije pesmice, iz zadovoljstva.......
Kao, zeke su skakutale
pored potoka, pored potoka
bube su ujedale, malog lotoka, malog lotoka
tralalalala

Ne znam da li je on pisao, i da li ono shto pricha na televiziji pricha u slobodno vreme, ali ako se onako ponasha, onda je lud.
Ali, to je valjda samo privremeno ludilo... i najlepshe ludilo, imate razna privremena ludila, na primer, kada se derete bez razloga, i tako....
Glete sad, kako brzo se skida ovaj film, a kada stavim neki shto ja sama izaberem, ono ide sporoooo... sporoooo...
Nekih filmova chak i nema, na primer, sada sam htela skinuti film Eat your makeup, i toga nema, chak ni na emulu! I shta ja sad da radim....... Eh!
To mi je kad volim odredjene niskobudzhetne filmove
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #911 poslato: 02.05.2008. 11:45 »

Gledajte ovu pesmu, pa zamislite starijeg choveka kako sedi nad papirom i pishe ovo:

Pčelica zujka,
Vetrić lahori,
Potok u gori
Glasno žubori;
Loza se vije
U rosi mije,
Ptičice poje
Pesmice svoje;
Šumica ista
Pomalo lista,
Sve se ponavlja:
Proleće s javlja

Ai tako dalje

Ili

Ko rumene leptirice
da su svida pale -
bulke, bulke lepotice
jutros procvetale

Bulke kao devojchice
vole sve što sjaje,
od bisera mindjušice
svaka noć im daje.

Eto, uporedite sad čoveka koji bira ovo da piše umesto da čita novine, gleda utakmice, i sve što radi prosečan čovek.
Dakle, dobijate nešto nenormalno.
Hahhaa, kolko čovek mora da bude lud da bi pisao ovo
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #912 poslato: 02.05.2008. 12:01 »

E pa, doshao je taj trenutak.
Gospodo, odlazim zauvek sa ovog foruma. Ja više ne mogu da komuniciram sa gospodinom Kekenjom.
Nema više nikakve svrhe nastavljati ovo.
Ne mogu više da pišem na ovom mestu, kada me pomenuti gospodin ni malo ne ceni, i gleda kao na niže biće.
To što ste videli od mene na ovom forumu to je.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #913 poslato: 02.05.2008. 12:52 »

Pošto je bilo poštenije da o tome ne govori na forumu jer samo poziva i druge da odu, nego je trebalo privatno da mi to saopšti, ma koji razlog da je posredi, ja se osećam pozvanim da odgovorim na forumu, a ne privatno, opet upućujući se i ostalima.

Najpre, to što ne možeš da komuniciraš sa mnom nije razlog da odeš sa foruma. Forum nisam ja. A i ranije kad smo se svađali rakao sam ti da možeš da dolaziš ovde i pišeš kao i uvek.

A da li ne možemo da komuniciramo... Pa, mislim da to ima nekog smisla kazati, ali ako se uđe dublje u problem vidi se nešto drugo. Naime, ako se sećaš, ti si kazala da sa onim tipom odozgo, koga si jutros citirala kao druga, razgovaraš o nekim važnim stvarima (izuzev ovoga citiranog), a da sa mnom tako ne želiš da razgovaraš, iz nekog razloga. Isto tako ni forum ti ne služi za tako ozbiljne razgovore kakve vodiš sa tim odabranim tipom, koji je, očigledno, primereniji nego drugi ljudi. Zbog čega? Ostaje neodgovoreno.

Da nema nikakve svrhe nastavljati ovo ili prijateljstvo sa mnom imalo bi smisla reći ako bi naišla na ljude koji su bolji od onoga što imaš ovde (na drugim forumima gde si pokušala da pišeš bila si isterana, jer ljudi nisu razumeli, niti pokušali da razumeju, o čemu se radi, tako je često i sa ljudima sa kojima razgovaraš, s tom razlikom što mogu da te vide kao žensku osobu pa i da se pretvaraju da su dobri s tobom, dok to može da im donese neku korist; čega na forumima nema), ili bolji od mene kao prijatelja (ja sebe i dalje držim za jednog od najboljih i ljudi i prijatelja koje drugi mogu da imaju kraj sebe; jedini koji su to možda za nijansu više od mene bi bili oni koje bih nazvao svojim prijateljima). Ti sa te druge strane imaš tipa koji se usiljeno smeje i kad to ne mora da radi, sa kojim razgovaraš o personalitiju, o ljubavi, o politici, o ovome-onome, ali koji se opet vešto smeje kad god zatreba biti i neozbiljan, kakva si ti obično. Dakle, imaš verovatno savršenijeg tipa za društvo u Nišu, a forum će već odmeniti njegove sjajne probeogradske po pravopisu telefonske poruke. Tipa za koga si nedvosmisleno kazala da bi ga zadržala ako bi morala da biraš između bilo kog prijatelja i njega. E, to se zove pravo prijateljstvo.

Dakle, to što ti odlaziš nema nikakve veze sa ovim što se ovde događa ili kako ja tebe tretiram, već sa tim koliko ti ko odgovara i šta želiš nadalje da radiš, a očigledno je da uživaš u tome što sam pobrojao, i da ti mnogo više odgovara i od mene i od foruma.

Stigoh i do dela kad te ne poštujem. Okej, ne poštujem te jer sam napisao juče poruku u kojoj vređam muziku koju slušaš i poredim je sa turbo-folkom? Jesam li ja dao objašnjenje, i odgovor na pitanje: zašto tako mislim? Dao sam. Dakle, uveo sam u diskusiju, ili je produžio. Na taj moj stav trebalo je reagovati pisanjem komentara koji će moju postavku da obori. Umesto toga dobio sam poruku da te nerviram i da me mrziš. Mrziš me jer mislim onako o muzici kojoj se diviš? Pa, zašto moram da volim muziku kojoj se diviš? Mene je uvek privlačilo to čemu se većina ljudi divi, jer uvek mislim da tu nešto nije kako valja. I kad god bih se drznuo da to raskrinkam, dobijao sam neprijatelje. Ali mogla si umesto "mrzim te" ili "nerviraš me" da daš neki kontraargument.

Sve u svemu, to moje ponašanje, jedna poruka na forumu, ne daje ni minimum povoda da neko pomisli da ga smatram nižim bićem ili da ga ne cenim. Ja tebe cenim, ali ne zbog toga što se družiš sa duguljastim tipom od nedelje do petka, niti zbog toga što slušaš ili voliš nekakvu muziku, niti zbog tvog izgleda, nošnje ili hoda, zbog čega će te mnogi "ceniti". Mogu da cenim nešto drugo ili treće, i to je upravo ono što niko od tvojih novih prijatelja ne prepoznaje. Svejedno, poenta je da ti nemaš nikakvog razloga da izgovoriš ili pišeš da te smatram nižim bićem zbog onoga što sam rekao u poslednjih nekoliko dana. Štaviše, daleko sam prijateljskije i lepše poruke pisao nego oni sa kojima se svakodnevno družiš, bilo preko poruka ili ovako.

Meni će biti žao što Rino odlazi, ali ako se to stvarno i dogodi, to će biti otud što smatra da ovo nije pravo mesto na kojem će pisati o svojim boljim prijateljima, i otud što smatra da je problematično družiti se sa duguljastim tipovima lepih manira, i u isto vreme biti prijatelj sa mnom. Griža savesti, šta li... uglavnom, dolazi nedelja, ponedeljak, susret sa boljim ljudima u Nišu za našu Rino: nema problema.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #914 poslato: 02.05.2008. 13:09 »

Rinoo breee, (ne znam dal se ona shali ili shta) ali nemoj da ides : (
Ja tolko volim da citam tvoje genijalne postove ...(bez sarkazma)

Ja sam mislila da ste vas dvoje u RL najbolji prijatelji..a Dramatis je cak mislio da ste u vezi ...
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 110   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: