Cvica
Gradjanin
Duh bunta: +8/-5
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #870 poslato: 07.03.2008. 19:19 » |
|
Prvo, shta ovo znachi pobedila - pod navodnicima, a drugo, nije Rino tikva bez korena pa da zaboravlja na obecanja koja je dala. Inache, chula sam da radi na tom velikom delu, i da ce biti chak na latinskom, a takodje sam chula da je maestralno uradela kolokvijum iz uvoda u filozofiju, a posebno dva pitanja u njemu, naravno, jedno je bilo o Hajdegeru, za koje je dobila 25 od 25poena, a za drugo, o velikom drugu njegovom sa kojim je cepao drvca, Gadameru, je takodje dobila 25 od 25... :spava: Rino sija!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #871 poslato: 09.03.2008. 12:29 » |
|
Uz dužno poštovanje prema Rinotileksomaničarki i njenoj prevulvenoj matoroj obožavateljici - Cvići, moram da se kroz ispovedanje osvrnem na moj pogled na Hajdegera. I evo, odmah ću početi:
Smatram da je u izvesnom smislu voleti Hajdegera i čitati Hajdegera isto što i biti incestuozan. Hoću reći da se ta, pretpostavljena osba, ponaša kao po onom receptu kada vam preporučuju oni koji vas ne vole, kada vam kažu "Fuck you...". I onda(k) vi stanete i stvarno to obavite sa sobom. Dakle, uzmete lepo knjigu, na primer Bitak i vrijeme, i onda(k) si lepo počnete to samofuckovanje, točno u mozak. E, sad, ja držim da se dobrim i lepim ljudima to ne događa, da su oni ipak dovoljno pri sebi da ne bi dozvolili silovanje sopstvenog mozga od strane sopstvenih ruku. Zbog toga mogu da zaključim da ljudi koji vole Hajdegera imaju jednu obrvu višu od druge.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Cvica
Gradjanin
Duh bunta: +8/-5
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #872 poslato: 09.03.2008. 13:01 » |
|
Vi gospodine Tikvo, uz duzhno poshotavenje niste kompetenti prichati o ovome. Shta, molim vas, vi znate o toj knjizi i jeziku njenom? Shta vi znate o Rinici, pa da prichate ovakve strahote? Nishta! To je odgovor vechan. Ovakvi komentari mogu vas samo u smrt odvesti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #873 poslato: 30.03.2008. 19:25 » |
|
tralalallalallalalalalaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #874 poslato: 11.04.2008. 19:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #875 poslato: 11.04.2008. 21:01 » |
|
Zanimljiv kviz. I zanimljiv način da se popularizuje informatika, istovremeno. Inače, Rino se oduševljava serijskim ubicama i velikim zverima kroz istoriju čovečanstva.
Moj rezultat, bez nekog udubljivanja u face: 7/10.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #876 poslato: 11.04.2008. 21:44 » |
|
E svaka ti cast Rino na ovakvom sajtu. Daj jos neki ovako zanimljiv!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #877 poslato: 11.04.2008. 22:37 » |
|
I moj je rezultat toliko, chak, u stvari, mislim da je chak i shest bio. Potrudicu se da iznadjem josh takvih stvari, sledeceg chetvrka bice svakakvih djakonija!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +53/-14
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #878 poslato: 12.04.2008. 08:55 » |
|
meni je bio osam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #879 poslato: 12.04.2008. 19:29 » |
|
Haha, ha, ha, ha, ha, ha samo da znate koliko obozhavaoca hrle sa svojim obozhavaochkim rechima ka meni, gledajte shta na shta sam naishla kada sam sluchajno svratila na jedan forum na kome nisam dugo bila, gledajte! To je zato shto znaju za moje fantastichno poznavanje latinskog jezika
http://www.youtube.com/v/TJllP6z8jDw&rel=1Gaudeamus igitur Iuvenes dum sumus. Gaudeamus igitur Iuvenes dum sumus. Post jucundam juventutem Post molestam senectutem Nos habebit humus. Nos habebit humus. Ubi sunt qui ante nos In mundo fuere? Ubi sunt qui ante nos In mundo fuere? Vadite ad superos Transite in inferos Hos si vis videre. Hos si vis videre. Vita nostra brevis est Brevi finietur. Vita nostra brevis est Brevi finietur. Venit mors velociter Rapit nos atrociter Nemini parcetur. Nemini parcetur. Vivat academia! Vivant professores! Vivat academia! Vivant professores! Vivat membrum quodlibet Vivat membra quaelibet Semper sint in flore. Semper sint in flore. Vivant omnes virgines Faciles, formosae. Vivant omnes virgines Faciles, formosae. Vivant et mulieres Tenerae amabiles Bonae laboriosae. Bonae laboriosae. Vivant et res publica et qui illam regit. Vivant et res publica et qui illam regit. Vivat nostra civitas, Maecenatum caritas Quae nos hic protegit. Quae nos hic protegit. Pereat tristitia, Pereant osores. Pereat tristitia, Pereant osores. Pereat diabolus, Quivis antiburschius Atque irrisores. Atque irrisores.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #880 poslato: 13.04.2008. 19:35 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #881 poslato: 21.04.2008. 02:24 » |
|
Rino!! Ovo su možda dva najduhovitija teksta koja sam u životu pročitao!! Nema tu nikakvog komentara, sve na mestu, sve savršeno književno napisano. Svaka čast autoru, smatram ga čistim genijem. Uzgred, da citiram jedan deo iz teksta O čemu maštamo Dragan Palma i ja: A Palma kaže: Kako si postao homoseksualan! Kako se postao homoseksualan! A ja krenem: Ne znam čika Palmo. Ne znam šta da kažem. Tata mi je Srbin, deklarisani radikal, šofer, normalan hetero muškarac. Palio se svojevremeno na Zoricu Marković. Imao je najboljeg druga koji je držao neki TV servis „Ekranko“, svaku noć do kasno se tamo zapijali. Imao je i jednu švalerku, neku čistačicu iz svoje firme, zvala se Svetlana. Tata mi je bio regularan. Mama isto. Završila srednju hemijsku, našla posao, udala se i rodila. Svoj dug državi odužila. Ujka isto. Ima dva sina, jedna je srpski patriota na „daljinski“ , živi u Americi, jedan je neki sitni lokalni frajer - ima dva kioska u Valjevu. Gazda. Ujka mi je regularan: ima bradu, u ramu u kome je nekada bio Tito sada je Sv. Jovan, bio i dobrovoljac na ratištu, ne znam da li je i koliko pokokao, al’ ja sam strikno protiv rata i za izručivanje Haškom tribunalu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #882 poslato: 21.04.2008. 10:10 » |
|
a samo si ta dva pročitao? xaxaxa, pa ima toga još, na primer, pisanija inspirisana zabranom verice rakočević nataši kandić da ulazi u njene radnje
- Nataši Kandić je zabranjen ulazak u moje radnje! Rekla sam prodavačicama da je izbace ako mi samo uđe u butik! Reč je o osobi koja nema razuma i kojoj će poslednji trenuci u životu biti ispunjeni groznim slikama, jer znate da vam u tim momentima kroz glavu prođe čitav život! Neka joj služi na čast sve što je uradila i jadna njena deca, ako ih uopšte ima!
Kako saznajemo iz izvora bliskih Nataši Kandić, koji su želeli da ostanu anonimni, ona je zbog ove zabrane pala u tešku depresije, čak je pokušala i samoubistvo.
Iz Urgentnog centra kažu da je njihova dežurna ekipa zatekla Natašu u VR haljini i da se pored nje nalazila litarska boca VR parfema, koji je Kandićeva prethodno popila.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #883 poslato: 21.04.2008. 11:08 » |
|
Hehe, a dobro, ja nisam znao da je Verica Rakočević (premda, na opšte iznenađenje, znam otprilike ko je to) u stvari neka patriJotkinja. Eto, tek sam čitajući komentar, a i onaj jedan tekst u kojem se pominje, naslutio. I evo sada se otkriva da jeste. Čudno je to da se patriJotkinjom samoproziva i samotrpa (u tu kategoriju) neko ko je obišao sveta. Doduše, šta je tu mogla da naučio ako se bavi modom i modnom kreaturom, ali opet... obišla sveta, videla kako se tamo živi... upoznala i nesrbe, pa je mogla da skonta da su "i oni ljudi", kako bi kazali bradati Četnici.
A da je Nataši žao što je VR mrzi... Slažem se, pašće u veliku depresiju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #884 poslato: 23.04.2008. 15:00 » |
|
Videla sam radnju koja se zove "Utenzilija", i restoran koji se zove "Restoran staklo", i to sve u razmaku od deset minuta, na teritoriji izmedju Vlasotinca i Leskovca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|