Stranice: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 110   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 47571 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +82/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #855 poslato: 17.02.2008. 01:20 »

Tako i treba dete moje, sanjaj slatke snove vecheras, poshto ja na spavanje sada moram poc. Voli tu kucu, voli je, kao shto volish mene, voli Trilijana, jer i to, kao i sve lepo na Zemlji, delo je ruku mojih!

Tvoja, Rino
Sačuvana

Kornjachin Vrach
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #856 poslato: 19.02.2008. 23:44 »

RINO IZ SOU GANA KIK STARCHEVS ES
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #857 poslato: 02.03.2008. 00:07 »

Hahahhahahaham, ko se to danas nije pojavio na dvoboju???
Chekah, chekah obuchena ceremonijalno u odelo viteshko, a ispod nejga imah sve najlepshe odore, koje pripremih za slavlje, gozbu koja bi posle toga usledela morat!
Ahahahahh! Kakav poraz "Velikoga starca" ahahahha, kakav sraman poraz! Sakrio se je u shumama, pod lishcem, pod kamenjem, sakrio se je, da ga ljudsko oko ne vidi stotinu godina, kako bi zaboriavio na svoju sramotu, shto izazva mene, vrsnog poznavaoca latinskoga jezika, na dvoboj!
O, starche, nije ti to trebalo!
Hajmo, dobri ljudi, hajmo slaviti u noc, velichinu moju, koju pokazah, i nizinu njegovu koju pokaza starac taj!
Jer ja dodjoh na megdan, a on, kao sinja kukavica se ne pojavi!
U slavu!
Sačuvana

Cvica
Gradjanin
*

Duh bunta: +8/-5
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #858 poslato: 02.03.2008. 00:10 »

hahahhaha, rinice, znala sam da cesh pobedit!! Svo vreme sam verovala u tebe i u tvoje poznavanje latinskog jezika, rinice moja najlepsha  osmeh osmeh osmeh
Proshla je ponoc, slavlje mozhe da pochne, udjite, trubaduri, udjite zhongleri i klovnovi, bacajte se u vazduh kao stvari, kao kutije, bacajte te sharene loptice, duvajte, duvajte trubaduri, u svoje vesele trube, duvajte, duvajte balonchitje od sapunice, o vi srecni klovnovi, slavicemo ovaj dan, sledece godine, i uz vatromet!
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #859 poslato: 02.03.2008. 00:13 »

Da! Da! Da, divna moja Cvico, neka sluzhavke unesu sva jela koja spremahu danas, sve slatkishe koje pravljashe, da jedemo i smejemo se punih ustiju i crvenih obraza, neka smeh nash leluja kroz vazduh, neka predje celu planetu, ovaj vetar danas nije za dzhaba duvao, znao je, znao je kome ce pomoci, a koga ce kazniti, shibajuci ga, kao shto ga shibahu i grane shiblja kroz koja je prolazio, oh, taj kozar, otrovni starac!
Sačuvana

Cvica
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #860 poslato: 02.03.2008. 00:14 »

Valjda ce sada svi oni starchevi obozhavaoci preci na rinicinu stranu, stranu sharenih slatkisha, o rinice, tako sam srecna!
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #861 poslato: 02.03.2008. 00:16 »

Da, cvicice, i ja sam tako srecna!!! Vrtimo se sada svi u krug, slavicemo svakoga dana nashega zhivota, jer je dobro pobedilo, jer cemo konachno pustiti one vile iz podruma, kakva sreca, kakva radost, osmeh mi ne pushta obraze, ju, ju, ju, kao da me ruka srece stipka i razvlachi ih, i golica me, jojoojojo
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #862 poslato: 02.03.2008. 00:22 »

Ja sam čuo da se presveti i golemokurati preosvešteni gospodin Starac upokojio, bog da mu dušu prosti. To je već dvadesetprvi put za mog života, i drugi put ove godine.
Zbog toga bih da predložim da se održi svečano opelo, da se zakolje neko mlado prase i da se napravi gozba kakva dolikuje kad se prati tako značajno ime i golem čovek.
Neka mu je lako nebo.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Cvica
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #863 poslato: 02.03.2008. 11:54 »

Loshe si  chuo, o prebedni nechoveku.
Koliko zlo i slepilo kulja iz tebe, o shishmishu, o najslepija medju zhivotinjama!
Kolika glupost se talozhi u tebi, o crvu, o solomonska dinjo!

Dacu vam, dacu vam jedan veliki dokaz, dokaz da je Starac kukavica, koju ne  treba slaviti, lazhni trubadur i golem hvalisavac kome mozak gnoji od zla i neznanja.

Naime, vi ga sada pravdate, kao umro chovek, pa nije mogo da dodje. Ha, koliko je vashe, slepilo, kolika je vasha glupost!
Mozhda je i umro, ali od straha, kada se je pojavio krishom iza stabala mnogih koji uokviravashe bojno polje, i kada videshe svu Rininu nadmoc, dok stojashe tamo, pishe sok na cevchici od kajsije i chekashe ga. Video je on to kroz zhbunje i shiblje, krio se je, o mali chovek.
A onda je pobegao, trchao sve dalje i dalje, da se druzhi s kozarima i posterom Cece Razhnatovic dok sramni glasovi ne utihnu i dok se vratiti ne mozhe u svoj rodni grad. Mozhda su ga ti kozari ubili, a mozhda je i umro od iscrpljenosti, jer toliki je bio strah njegov.
Da li takvog choveka treba slaviti? Tu kukavicu, to odojche krastave zhabe. O deco moja nepismena.

Pogledajte, pogledajte braco moja shta vam pokazati imam! Otkrivajuce slike starca medju zhbunjem!

Sačuvana

Rino je najveca!!!
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +51/-14
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #864 poslato: 03.03.2008. 14:15 »

e, a mozda starac ima nekog potomka koji mu koristi Aj Pi adresu?
Sačuvana

Thank you for giving
This bright new morning
So steeped seemed the evening
In darkness and blood
There'll be no sadness
There'll be no sorrow
There'll be no road too narrow
There'll be a new day
And it's today
For us
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #865 poslato: 03.03.2008. 20:45 »

da, mozhda je taj njegov potomak gledao kroz zhbunje, ali to nema nikakvu vrednost, to tvrdjenje vashe, s obzirom na starchev kukavichluk i opravdanje njegovog bega
potomak, starac, ko god, doshao je, video velichinu moju, josh, mozhda ste hteli reci, da je to josh pogubnije po njegovu lichnost, da je poslao potomka, jer se sam pojaviti nije smeo, toliko je drhtao na stolici svojoj. mozhda se je i ukakio. ko to zna...
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #866 poslato: 04.03.2008. 10:33 »

Kako li je mala samo ovo provalila. Svaka cast, u njoj lezi detektiv...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #867 poslato: 05.03.2008. 01:53 »

I slikar. Javila mi je da vas obavestim da upravo radi na remek-delu, tj. 'mast-pis'-u. U njemu će biti prikazana beda prepodobnog Starca, kao i jedan krokodil koji viri sa improvizovanog rama, dok će u centru pažnje biti Rino sa krunom na glavi i šizofrenim osmehom na faci. To delo će verovatno biti premijerno na internetu prikazano pogađate gde. Da, na njenom blogu.  :jezik:
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #868 poslato: 05.03.2008. 19:40 »

da, to je veoma tachno.
pochela sam ozbiljno da se bavim slikanjem.
tu sliku o kojoj domaci izdajnik pricha, samu je i video sinoc, pa vam mozhe malo shire objasniti svoje vidjenje nje i njene lepote, jer ovaj deo koji sam uslikala da vam ga pokazhem, o njoj govori tako tako malo.... jer, to je ipak deo, i velichina mene, na slici ne dolazi sasvim do izrazhaja. to se veoma vishe vide na originalnoj slici. uskladjene razmere, da izgledam ogromno i u sredini slike, slika je neverovatno umetnichko delo...
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #869 poslato: 06.03.2008. 11:21 »

Posto si "pobedila" plasljivog Starca podsecam te da mi dugujes esej o liku i delu znamenitog Dzona Majnarda Kejnsa. I bojim se da smo Otrovnog zauvek izgubili jer od sramote verovatno vise nece smeti da se pojavljuje. Mislim da je to ipak preveliki gubitak za forum zbog te glupe igre i da bi sto Rino trebalo da zamoli Starca da se vrati.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 110   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: