Ajmo dalje sa pitanjima:
- jeste li zaljubljive prirode?
-volite li da izlazite ili ste kucna zivuljka?
- da li gledate kviz Slagalicu na RTS-u ( pazite sta cete reci, ovo je test pitanje )?
- koji Vam je omiljeni fudbaler, a koja omiljena manekenka/sponzorusa?
- da li ste vi kao Gilgames - dve trecine bog, jedna covek?
- sta mislite o budizmu?
-kako "muvate" suprotan pol...ili isti(?! )?
1. pa, sada, dragi Trumane, ne mogu da kažem baš da sam zaljubive prirode, jer sam prerasla te ljigavije, mada kada mi se zasvidja osoba neka ja želim družiti se sa njome i divno osećam se kada družimo se mi.
Tako sam u trećoj godini bila zaljubljena u jednu devojčicu, bila je prelepa, grudvala se je u školskom dvorištu, trčala je, smejala se, i ja sam htela da budemo drugarice, onda sam to spomenula jednoj mojoj drugarici iz odeljenja, ona je rekla onoj, koju sam zvala Lepa et d tajm, i ona je rekla OK aj se družimo, tako me je cimnula jedno veče i ja sam htela se onesvestiti od sreće. Ja tad nisam imala neke drugare, a tako želela sam, to je kao kad se igrate barbike ili sims i tako svašta radite.
I tako ja, pošto svi znamo da imam tendonitis sam joj slala poruke, i tako i onda se je ona upšila od mene i nikad se nismo družile......
Što se tiče one Mile, crtež koji sam joj posvetila imate na prvim stranama moga kutka, nisam bila toliko zaljubljena u nju, ali bilo je donekle kul.
Što se tiče onog umetnika i to su gluposti, eto, bilo mi je zanimljivo da pričam
on me voliiiii i taaakoooo
2. ja volim sve, ja volim da ležim u krevetu i volim da se šetam po prirodi i volim da se igram igrice sa kekenjom i da pričamo pritom jedan drugome -debilu-
3. Što se tiče trećeg pitanja, teve slagalicu sam gledala kada bejah manja. Kad bejah osam devet godina, omiljena igra bejaše mi onaj, moj broj. U početku nisam znala pravila, pa sam uvek dobijala tačno rešenje, i onda me je moja mama svima hvalila kako sam ja genije, i jednom je tako ona počela da priča, dok je bila slagalica na teveu, a tu je došla jedna moja starija sestra koja je bacila pogled na moja pravila i rekla mojoj mami pravu istinu.
posle toga sam volela onu igru ko zna zna valjda, jer sam znala najbolje u sobi, moj tata stalno gleda slagalicu, a i asocijacije. nekad daju stvarno glupe asocijacije.
Ali eto, vreme prolazi, a ja ne volim da gledam slagalicu toliko da bi svakog dana čekala sedam sati i da bi me to sedam asociralo na nju kao na primer što pre nisam propuštala neke serije pa je to bio običan ritam dana moga.
4.Pa omiljeni fudbaler mi je onaj, e, da kaka, ima smešno ime xixixixiix (ne znam ni jednog drugog), a omiljena manekenka mi je, pa ne znam manekenke po imenu, možda ja, a sponzoruša, pa ne znam, pada mi na pamet seka aleksić al ne volim je nešto da bih mogla da kažem to da mi je omiljena, mada ona valjda nije više sponzoruša
5. Da, naravno, moje telo smrtno je
6. nemam pojima ništa o budizmu, to je neki buda kao i on je debeo i stalno spava, stvarno nemam pojima
7. mene svi
vole i svi hoće da se druže sa mnom