|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 14.12.2006. 15:59 » |
|
Evo Kutkiću, kao što sam obećala, vraćam sve što ostavih za sobom Tebi :) (a ustvari sam stoka, samo ocu drugu zvezdicu) Prvo sam pisala od čokoladu: Ev: ovo prvo što sam napisala je nešto bezveze, prelazim na veliku stvar (mada se u onom "bezveze" spominje i sledeće: "NE ZNAM...OVO JE MOJ DOM, evo sg da vim toj za chokoladu pa da odgovorim, sm da se malo priberem" (bila sam oduševljena topicom o čokoladi, pa zamisli...e, i tako, ja počnem da pišem oood čokoladu:
ovako, poshto uh xexexex pre svega JA sam genije, pored toga sam mutant, imam 45 kila ali obozavam da zderem kad mi se prijede....uh....i stalno.....ne znam...NEGO evo jedne priche
tako meni bash bilo zanimljivo da budem kleptoman, nego...shta cesh...chovek se takav rodi (kao moja profesorka hemije danas xaxaxaxax "ma ne, nisam ja kleptoman, ja to samo mehanichki uzimam"....e zalno...nije stihgla ni do prvog koraka izlechenja (zashto bi uopshe neko hteo da se izlechiiii????) neg. i tako, goreh od zelje da budem kleptoman evo moje istorije kradjenja: kad bejah prvi razred osnovne shkole, znate, nemaju se pare za prave barbike (kakve veze ima ovo sa chokoladu, a da, xexee stizem i dotle ako ne zaboravim) neg, dap, nemashe se pare za pravu barbiku, nego sam imala one plastichne (ruzne) sa pijac, i nisam imala mnogo odecu, a obozavala sam odecu za barbike, chak sam posle, kad sam malo porasla (chitaj: osmi razred) i shila odecu za barbike, probudim se u 7 ujutru (chitaj: vreme: letnji raspust (a onda je to bio 7. razred) dap)), da shto vishe iskoristim dan...i bash sam bila uspeshna. Neg. Imadjoh ja sestru od strica koja ziveshe u cenjeni Nish nam, i koja dolazishe u Vlasotince , moje skromno mesto egzistiranja mi genijalstvenog, za letnje raspuste. Ona bejashe 4. razred osnovne, a ja 1. kao shto napomenuh. A njeni su imashe puno novaca...Stric mi je bash snalazljiv. I tako, ta moja sestra je imala PRELEPE barbike, u Nish je chak imala i kucicu za barbike, i kuhinju, i stvari kakve sve pozeleti moze zeljna dechija dushiichka. Prava barbika, prelepo lice, savijale joj se i ruke i kolena, a josh i ken...pravi....taj raspust kad je dolazila, donela je tu barbiku, kena i preeeeleeepe stvari (a ja samo onako zeljno gledam one stvari...), i sve to je bilo u neku roze kesu... I tako, zadnji dan raspust, beshe neka oluja, oni odoshe u Nish, a ja sve gledam kroz prozor, i vidim, ona nije ponela kesu!!!! I chekam ja da krenu, krenushe, odoshe, a ja trk u staru kucu po kesu. I bila je tu! A ja sva srecna, sad mogu da se igram dok sledeci put ne dodje....E i onda je pochelo...."Sad ce da misli da sam ukrala" (???!?!?!?) to sam pomislila, i sakrila ih, i tako se sve na stra igrala barbike, sve me strah da ce ona da naidje. I nikad ih nisu trazili. To je bila prva kradja. Druga se odigrala nekoliko godina kasnije...kad sam bila, ajde recimo,3. razred. Chesto smo ishli u goste kod jednih brata i sestre, i igrali se svashta, najcheshce Vockice, poshto je bio bash zanimljiv crtani. Ali tog kobnog dana, dodjosmo mi kod njih, oni kupishe neku ratnu opremu, pishtolje, macheve , lisice, bombe, ma shta sve ne. I tako ce se igramo terminatori, al kako terminator ima svuda sakriveno oruzje, onako, odjednom mu se pretvori ruka u mashinku (ili umishljam xaxa) tako smo sakrili oruzje u rukavi, u pantalone, u dzepovi... I tako, dodje vreme da se ide kuci... A ja zaboravim da izvadim ono oruzje... I vratimo se mi kuci, kad ja napipam neshto....brzo u kupatilo, izvadim ono, pochnem da se znojim (i sad chovek da me pita shto bi volela da sam kleptoman ) i ja izvadim ono "stha da radim, shta da radim..." i tako ja sakrijem to negde, ne smem nikom da kazem, ce pomisle da sam ukrala. To je bila druga kradja... Treca kradja je isto bila u 3. razred. Imali smo muzichko, i jedan Marko prilazi nashoj klupi, neshto nam pokaza na metalofon (uvek sam mu se divila kolko je dobro znao da svira) i tako, dodjem ja kuci, otvorim futrolu, kad ono neka zuta obichna olovka...I ja gledam onu olovku...shta je sad ovo...i ja se setim da je on ostavio na klupu kad je dolazio, pa je zaboravio. I ja brzo oljushtim onu boju i vrljim onako ogoljenu olovku iza orman. I sutra prilazi nam taj Marko, i pita za olovku, a ja...onako, pocheshkam se malo ispod vrat, pozadi na ledja, i onako glupavo, neeee znaaam....nisii osttaaaviooo nishta.... ustvari, sad sam se setila josh neshto....mada, to i nije kradja...u 5. razred sam sakupljala neke slichice za album, i uvek sam brchkala po tatini dzepovi od pantalone i sakoi koji nije nosio dugo vreme. Kako god, evo shta se desilo pre nekoliko nedelje... Odem ja u supermarket jedan dan, i kao i obichno zadrzim se pored policu sa chokolade...i vidim neku, rum bar...i ajde, da probam, a i jelo mi se neshto od rum, i uzmem ja tu chokoladicu, stavim u dzep, mislim, prvo platim, i tako podjem kuci, i usput, otvorim ja onuuuu choookolaaadicuuu....kad onoooo....PRELEP UKUS MI SE RASHIRI PO CELOJ USNOJ DUPLJI, UNUTRASHNJA STRANA OBRAZA SE PROSTO KIKOTALA KOLKO JE BILO LEPO, ONO JE BILA NAJLEPSHA CHOKOLADICA KOJU SAM IKAD PROBALA U CELOM SVOM BEDNOM ZIVOTU!!!!! i tako sam postala malo opsesivna sa tu chokoladicu... Kupila sam je josh nekolko puta, mozda chak i samo jednom... da U medjuvremenu, shta se desilo... Odem ja u taj megamarket, shta vec, uzmem neku olovku, RUM BAR, i josh neshto, ne secam se shta, ali kad sam bila na kasu, olovku sam drzala u ruku gde mi je bio novchanik, a ono iz drugu ruku sam dala na traku, i tako, drzim ja onu olovku, vadim pare, ne konstatujem olovku, platim onu chokoladicu, izadjem, i na izlaz....vidim ja onu olovku! Panika! Evo da ne pricham ponovo, prichala sam vec ovaj dozivljaj, axa, ev ga:
<Horseshoe> ja sam danas ukrala hemijsku...jel ti sad bolje xD <1> slucajno ili namerno? <Horseshoe> PA SHTO ME PITASH TOOOOOOOOOOO <Horseshoe> A <Horseshoe> A <Horseshoe> A <Horseshoe> A <Horseshoe> A <Horseshoe> A <Horseshoe> pa bilo mi merak da mislim da je namernooooooooooo <Horseshoe> hm <Horseshoe> proshla sam pored kasu sa olovku u ruke <Horseshoe> i tek kad sam izashla <Horseshoe> primetila sam <Horseshoe> xaxaxaxa <Horseshoe> da mi je u ruke <Horseshoe> xaxaxaxaxaxaxaxa <Horseshoe> i onda me uhvatila panika <Horseshoe> i pochela sam da histerishem <Horseshoe> i onda sam pogledala onu olovku <Horseshoe> I ZNASH KAKAV JE CRTEZ NA NJU <1> to mi se svidja <Horseshoe> shta? <1> kakav je? <Horseshoe> pa neka devojchica (tad mi se uchinilo da je prestravljena i da bezi) a iza nju neki dechko na biciklu <Horseshoe> i onda sam <Horseshoe> ovo je vishe bilo iz zaebanciju <Horseshoe> ali mozda <Horseshoe> ma nemam pojima <Horseshoe> onda sam vrisnula <Horseshoe> xaxaxaxa <Horseshoe> kad sam videla crte <Horseshoe> z <Horseshoe> i do put do kuce <Horseshoe> sam samo prichala neke paranoichne ideje <Horseshoe> i prichala da sam prekrshila bozju zapovest <Horseshoe> "ne kradi" <Horseshoe> "koja je to bozja zapovest" - pitah marka grickajuci nokte <Horseshoe> "ne znam......prva???" <Horseshoe> to kao prva pa najvaznija itd itd, zamishljala sam da me jureeeeee....panik, NEG, mislila sam da ce to proci bez posledica, KAD odem ja sledeci put u taj isti megamarket SHARPROM (u Vlasotince taj Sharic ima 90 % prodavnice), i otrchim do onu policu sa RUM BAR, kad ono zum 2x zum 4x zum 8 x (xexe) (muzika iz psiho, scena pod tush) NEMA, PRAZNOOOO!!!! (stef.ako zucneš,mrtavčovek)JA OTRCHIM U DRUGU PRODAVNICU NEMA TRECA NEMA CHETVRTA NEMA PETA NEMA SHESTA SEDMA OSMA DEVETA, N-TA NEMA!!!!!! ZAVERA ZAVERILI SU SE PROTIV MENE!!!! posle su malo popustili...dobili su chokoladice, stoke, ali kad sam kupila, nije TO TO, NIJE TO TAJ BOZANSTVEN UKUS eeeehhhh.... ma mozda sam ja samo baksuz, a? tako sa one takovo tortice... to sam jela kad sam bila mala... i tako ja jedan dan ugledam takovo tortice u prodavnicu u komshiluk , (sve sam ih pojela odatle), i imale su u josh dve prodavnice, jednu kod shkolu, tu sam isto sve pojela, svaki dan sam kupovla, i u jednu kod stanicu, i tu su ubzo nestale... i vishe NIGDE NEMA i tako, prilikom moje prve posete zlatnom tragu, UGLEDAH IH, MOJE PATNJE SU BILE ZAVRSHENE, kupila sam ono pakovanje od 10...neg, da ne davim mnogo , nastavak sutra, ili tako nekad"
Pet Dec 08, 2006 7:16 pm
|