Stranice: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 111   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 47974 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #705 poslato: 05.10.2007. 21:25 »

Mislim da bi ti bilo najlakse da zatrudnis, hocu reci mislim da si ti tip onih devojaka kojima to nije tesko...ako me razumes.  Zvrko Ali nemoj posle da otkrivas javnosti ko je otac, ugledaj se na mladu bogatasicu iz moje omiljene kulturno - umetnicke serije Ljubav i Mrznja.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #706 poslato: 07.10.2007. 16:58 »

to sam ja napravila danas.... a josh malo pa mi je rodjendan pa ochekujem neke drvene bojice na poklon
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #707 poslato: 08.10.2007. 10:08 »

\Presveta Pantljiko,

Ja bih te najljubznije molijo da se udas za mene. Znas, ja sam mnogo lijep. Dovescu te u beograd, moj presveti grad (ej u beograd!!!) , imaces sve, kola, stan, auto. Zivecemo srecno do kraja zivota.
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #708 poslato: 08.10.2007. 12:32 »

Meni je Pantljika rekla da ce se udati za vas ako joj budete kupili drvene bojice, a onda se predomislila pa dodala da ce bez ikakvog uslovljavanja stupiti u bracnu zajednicu sa starim mudracem. A sta cete sa Pantljicarom da uradite, gosn?
Sačuvana
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #709 poslato: 08.10.2007. 12:58 »

jel to istina? da je rekla da oce.

nate, ne znam sta b s nj radijo. cuvo bi od drugi da mi ne ukradu. ako zapadnem nekad u neku vinansijsku krizu mozda bi i prodo. al verujem nema tih para za koje b dao presvetog rinoteletabisa
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #710 poslato: 08.10.2007. 14:06 »

Ona je pristala cim joj je slikar naslikao vas staracki lik u goblenu i sada nas sve zagovara da je posadimo na vranoga sarca. Zapoveda nam da podjemo put Nottinghamskih zverinjaka i Sharewoodskih prerija, sa njenom pantljicarstvom u sedlu, kako bismo tacno za godinu dana, kad bude imala dovoljno ljeta da vam padne u krilo, dospela do ogromnijeh dferi vasega dforca.
Mada, evo sad veli da oce da se uda za vas preko one hemisije 48 sati svadba.
Sačuvana
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #711 poslato: 08.10.2007. 15:14 »

mene brine sto je stavila ovog jebaca u avatar. ako zeli mene nek stavi moju sliku, ja ovako ne znam sta da mislim
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #712 poslato: 14.10.2007. 21:22 »

Ovu sliku zovem Abortirano, ili Moj i starchev abortus.
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #713 poslato: 15.10.2007. 20:45 »

Pile tatino abortirano.... osmeh
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #714 poslato: 15.10.2007. 23:17 »

Ovu sliku zovem Abortirano, ili Moj i starchev abortus.

Genijalno. Maelstrom i Starac imaju konkurenciju, mada svako od vas je na sopstveni nacin...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #715 poslato: 17.10.2007. 12:45 »

Gusari josh uvek postoje, gusari krstare morima i napadaju neduzhne ljude na jahtama, aaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxa

vidjeno u blicu

Ovo je, kako da kazhem, neki intro u sledecu prichu, chetvrtu prichu o Kekenjevom zlu.
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #716 poslato: 21.10.2007. 23:05 »

Rino, imam nekoliko pitanja za tebe:

1. U kakvim si odnosima sa Kekenjom?
2. Kad ces da napises pricu u kojoj ces me predstaviti kao zlocu?
3. Da li bi prihvatlila nepristojnu ponudu i za koliko?
4. Koliko si visoka?
5. Ko ti je drazi - Stojan ili ja?
6. Koga smatras za nagenijalniju, a koga za najdosadniju osobu foruma?
7. Koja je tvoja najveca mracna tajna?
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #717 poslato: 22.10.2007. 00:55 »

Rino, imam nekoliko pitanja za tebe:

1. U kakvim si odnosima sa Kekenjom?
Ja Kekenju dosadjujem, al on ima puno za jedenje pa mu ne izbivam iz kucu  Cheesy
a na rodjendan me je vodio zato što sam plakala da me vodi.

2. Kad ces da napises pricu u kojoj ces me predstaviti kao zlocu?
neam pojima

3. Da li bi prihvatlila nepristojnu ponudu i za koliko?
ma jok, ne trebu meni pare

4. Koliko si visoka?
Cheesy višlja sam od mnogih ljudi koje znam (Kekenja, Emilije, Kekenjevog druga Marka od metar i devedeset...)

5. Ko ti je drazi - Stojan ili ja?
Mrzim vas oboje.

6. Koga smatras za nagenijalniju, a koga za najdosadniju osobu foruma?
ko je mnogo dosadan... ko je mnogo dosadan.... ko je mnogo dosaaadaaan... pa ne znam, dosadni su mi oni što pišu u teme od bivšu jugoslaviju, a najgenijalnija sam, naranvo, ja Cheesy

7. Koja je tvoja najveca mracna tajna?
Moja najveća mračna tajna je da sam se držala za ruke u prvom razredu osnovne škole sa jednim darkom

Aj sad ti
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #718 poslato: 22.10.2007. 14:00 »

Sta ajd sad ja? Da krenem da odgovaram na sopstvena pitanja ili da nastavimo intervju. Ja bih da nastavimo intervju, a evo ti mene intervjuisi na mojoj temi Trumanova jaja. Dakle nastavak:

Ko vam je omiljena javna licnost ( domaca i strana )?
Imate li kucnog ljubimca i kako se zove?
Da li ste ikada poljubili devojku?
Sta studirate?
Hocete li nekad da navratite u Beograd da se upoznamo? ( osmeh)
Kada biste postali multimilioner sta biste uradili sa tim parama?
Koja vam je omiljena misao?
Da li ste se ikada napili ( posto delujete da ste stalno pjani )?

Vi odgovor'te pa ce uslediti novi set nezgodnih pitanja, a u medjuvremenu mozete na onoj mojoj temi i moju malenkost staviti na muke.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #719 poslato: 22.10.2007. 21:17 »

Ja sam mislila da odgovarate na ova pitanja, pa mozhete ovde da odgovarate, da ne pravimo zbrke, a ovo za nastavljanje intervjua je tako divna ideja, tako divnija od bilo koje druge ideje da jedva chekam da pochnem da uchestvujem u ostvarenju nje, samo chaskom da idem da namazhem pashtetu na lebac.

Pah, da pochnemo:

Citat
Ko vam je omiljena javna licnost ( domaca i strana )?
Sada vidim da ovaj intervju zahteva duboko razmishljanje. Prvo sam pomislila kako volim da gledam, jel, jelte, kad kazhete javna lichnost, obichno mislite na lichnosti koje se pojavljuju na televiziji, one, sveshtenike na televiziji kako poju.
Onda sam rekla sebi, ma hajte, i onda sam pochela da razmishljam za ove strane lichnosti... onda sam pomislila na dzordzha busha, pa onda reko, ja ga nikad ni toliko nisam gledala na televiziji, ali mi je interesantno kada ga vidim, volim da gledam one lepe devojke na ftiviju, a ne mogu, zachudo da se setim ni jedne lichnosti koja bi se poredila sa ovima koje znam i koje mogu da pipnem. Vladeta Jerotic mi je nekako sladak, mada nije mi sladak bash toliko kao neki deka koga vidim, ne ne znam shta, nemam pojima.

Citat
Imate li kucnog ljubimca i kako se zove?
Shto se tiche kucnih ljubimaca, imamo mi tamo shest sedam machaka, od kojih samo jedna ima ime, i to se tradicionalno daje machkama sa takvim sharama, jer sam pre nekoliko godina imala pravog kucnog ljubimca, machku sa takvim sharama i onda je tu bilo nekih zdravstvenih problema.... i od tad sam zaboravila na machke, da otkrivam njihove lichnosti i da ih volim.
A inache, volim da pomazhem gladnima na ulici, ne, u stvari, ne volim kad vidim neshto takvo, i ne osecam se lepo kad im dam da jedu, ali  bih se josh gore osecala da im ne dam nishta  :ljut2:
a kao nekad kao hocu da volim neku zhivotinjku, pa joj dam ime, rambo ili tako neshto, ali sve zabatalim... a ove godine nam se rodilo jedno tako divno machence da nisam mogla da ga ne volim, bilo je to machence tako posebno, tako posebno, i onda je nestalo

Citat
Da li ste ikada poljubili devojku?
Pa jesam, stalno me teraju ove moje drugarice da ih cmachem, pa me jure pa ovo pa ono

Citat
Sta studirate?
ma studiram filozofiju, Cheesy  samo se rasplachem kad neshto ne skapiram xixixiix Cheesy

Citat
Hocete li nekad da navratite u Beograd da se upoznamo? ( osmeh)
Kakvo chudno iskustvo, evo, mogu se zakleti u po moju glavu da ova pitanja nisu bila, nego su se nekako chudnovato pojavila kad sam uzela da odgovaram.
Doci cu u beograd, naravno, nekada, i upoznacemo se, naravno, ako imate da ponudite neke djakonije, neke pite, vocne jogurte i takooo, mozhe i burek

Citat
Kada biste postali multimilioner sta biste uradili sa tim parama?
pa neam pojima, al bi mogla da naredjujem svima, i onda bi svet bio divan, ma pobila bih sve

Citat
Koja vam je omiljena misao?
Ah, ah, ima tako mnogo misli koje bih sada stavila ovde da ne mogu tek tako da izdovim jednu... evo, na primer, jedna od mojih omiljenih misli je ova: "Umri u blatu!!!", koju i imate na znachajnom samocitiranju, ili ona Ilickina "S kim ja zhivim... s kim se druzhim", ili ona Kekenjeva "Dunotvonttutink" ili "Pa to je fantastichno!" Cheesy

Citat
Da li ste se ikada napili ( posto delujete da ste stalno pjani )?
ja kad pijem, to je chisto teatralno i chista zhelja da se glumi neshto, tako na primer moja dugovremenska zhelja je da idem u neku kafanchugu da se osecam kao pijanica, da budem medju pijanicama, to ce biti tako divno!!!

I razmislicu podrobnije za ono o mislima, pa mogu da sastavim neku riznicu misli u skorije vreme
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Stranice: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 111   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: