Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 111   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 48210 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +87/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #60 poslato: 06.12.2006. 14:44 »

Shta ko misli o Nirvani? (shta mi je bre s ovi padezi)
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: 07.12.2006. 10:47 »

sredo, pantljicaro ili kako vec, da vam kazem nesto..

ja sam vas u svom prvom obracanju vama uvredio! u stvari, poznajuci vas ovako sa foruma, poznajuci vas nacin razmisljanja (ako se da spoznati samo citjauci vase komentare) rekao bih da vas zapravo nisam mogao uvrediti. secate se, spominjali ste neku lampu, cak ste i prilozili sliku, lampa u obliku falusa, i onda sam ja, etp, iskoristio priliku kao matori perverzni starac da izvedem jedan frojdijanski zakljucak... hm, znate vec i sami. a poruka je odavno izbrisana, ja sam je izbrisao.

ja se mnogo kajem zbog tog nedela (ne sto sam izbrisao poruku nego sto sam pokusao da vas uvredim). eto, videh navaliste na kekenja, te kinez, kinez, kekec, ne znam ni ja sta vec, i ja reko, ovo stvorenje je mnogo nadobudno,  da ga bocnem svojom otrovnom zaokom da se malo primiri. a znate, ja se cesto stavljam u ulogu nepozvanog zastitnika, nesto kao nebeski inkvizitor koji kaznjava bagru (ne znam sto je to tako)...

vidite, uvideo sam tokom vremena da ste vi jedno posebno bice, i ja bih vam ovom prilikom odao veliko priznanje. a koliko se samo puta  grohotom nasmejah citajuci vase komentare, pogotovu onaj spesl edisn "sredina sabrana dela" koja je nacinio g. kekenj (hvala mu na tome).
mogu da vam kazem, priznacu vam a malo me je cak sramota, vi ste uticali na mene! eto, necete verovati, nisam ironican, naprotiv bas. nekako ste uticali na mene.. ne znam... valda mi se dopala ta vasa sponatnost, ta kezjualna verbalna kolotecina a opet toliko genijalna i duhovita... tako nekako, imam utisak da sam pozeleo da se oslobodim onih vestackih stegnutih elitistickih monologa kojim sam ranije obasipao bagru. postao sam pod vasim uticajem nekako slobodniji u izrazavanju, u razmisljanju. evo, verujte mi, toliko mi je lakse sada da pisem poruke i ovo obracanje vama, ovo je cista sponatnost, reci samo cure iz mojijeh usta.
vas uticaj se vidi posebno u jednoj mojoj poruci, to je bio dan kada sam bio u potpunosti nesvesno opcinjen vasim stilom, tamo na knjizevni kutak u poeziji ostavih jednu poruku.. tu se bas vidi vas uticaj. onako, skroz je sumanuto i na momente potpuno anarhicno. kao da ste vi pisali.

'vala vam, sredo.

vas postovalac,

g. Miler

EDIT

vi se verovatno zaradovaste vec kako ste eto uticali na jednog matorog zatucanog starca, ali avaj. procitao sam tu poruku na poeziji, to je u stvari moj klasican stil, jedino, hocu da kazem, moje pisanje tu deluje mozda malo slobodnije nego ranije, jes vala, secam se i kada sam to pisao, vrlo brzo sam otkucao, to je u stvari vas uticaj, vi ste meni u stvari ulili neku sigurnost u sopstveno pisanje, pa ja to cinim sada mnogo brze i ne posmisljam da bi neko mozda imao primedbu na koju recenicu. mislim ono, nema veze, to sam ja, neka govori ja iz mene. dakle, ipak ste uticali na mene. da, da.

EDIT II

hje, ne znam jel se bilo sta razume u ovoj poruci?
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 07.12.2006. 12:52 »

A, vidite, gospodine Mil(v)er, brine me vaš novi stil. Ovo je već možda treća vaša poruka koja odudara od onog diktatorskog načina pisanja, kad vam je namera bitno jasna, kad imate jedno usmerenje i bez pardona gazite po ljudima. To je imalo nekog naročitog duha, pogotovo kad je čovek upoznat sa vašim prethodnim opusom. Sada ste se ili razvodnili ili počeli preterano da ironišete (mada kažete da nema ironije u ovom najnovijem).

L. Oblačić piše bez skrupula i bez mnogo razmišljanja o pravopisu, formi i sadržaju (nekad namerno greši, što ste i vi radili i radite), razumem da vam se to dopada. No, to da vi nekome čestitate ne liči na vas, ma koliko neko bio genijalan.

A-a, ne liči i to Vam je. Nimalo.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #63 poslato: 07.12.2006. 12:53 »

pih...obozavatelji...kopiranti
ja sam ideja, vi ste kopkopkopkopkopkopkopkopppppppxexexexexee
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #64 poslato: 07.12.2006. 12:56 »

Miz bre shta mi rasterujesh obozavatelji!!!!?!?!?
On nikad nije sreo genija zato tako shto mi sve oduuuuuzimash ma vishe ni rech s tobom
ak, nek vredja  :( druge, ali Ja , Ja sam genije  :( shto si stoka
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: 07.12.2006. 13:04 »

ne znam sta se to sa -mnom dogadja. nesto se cudno dogadja.
jos uvek verujem da je ova pantljicara na mene izvrsila neki uticaj, ne stilski, ne, daleko od toga, kao sto sam vec spomenuo u editu, mozda mi je samo pomoglo njeno pisanje da steknem izvesnu slobodumnost. ili nije u pitanju ona, mozda je nesto drugo u pitanju, nesto se cudno dogodilo, mozda to sto sam konacno odlucio da batailm pisanje, sto sam zaista shvatio juce koliko je moj zivot apsurdan i promasen, koliko je moja egzistencija besmislena i koliko je, na kraju, moja umisljena samovrednost u stvari jedna izopacena misao bolesnog uma.
bolesnog, tja, izgleda da sam se ja naposletku sasvim izlecio. egoista je umro u meni. juce. sada iz mene kulja nesto, davno potisnuto, ne znam sta se to desava, kao da prolazim kroz hiljade tranfsormacija licnosti, najedared u sebi pronalazim neku sumanutu kreativnost, do sada ne vidjenu.

pogledajte samo ovo, peti post odozgo, autor Il Nome della Rosa:

Kod:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=126240&page=5
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #66 poslato: 07.12.2006. 13:57 »

ne, ovo nije chisto...trazim ja neshto i nabasam na neki., shta je ono, neki knjizevni forum, i ja tako napishem neshto, i shalje mi administrator provatnu poruku, posle slichne poruke u tu temu shto sam otvorila, ovako

"Pre svega izvini, ne znam kako da ti se obratim pošto u profilu ne piše pol i godine. Svejedno, dobro došao na forum. Predlažem da prvo pročitaš što više tema koje već postoje, pogledaš odgovore drugih ljudi, a onda se postepeno uključiš sa svojim odgovorima, pazeći da su vezani za glavnu temu. Što se tiče teme koju si postavio u romanu, "kako dođoh do ovoga..." moraš je promeniti, jer se iz sadržaja ne vidi šta si hteo da kažeš, ni o čemu tema govori. Kada je otvoriš, u gornjem desnom uglu tvoje poruke stoji "modify", iskoristi ga da izmeniš temu u nešto... čitljivo. Jasno napiši naslov koji nedvosmisleno govori o čemu je tema, roman je ipak tematski forum, nije kao parlament, a u sadržaju poruke jednostavnim i jasnim rečenicama objasni o kojem romanu/romanopiscu započinješ diskusiju...

ako imaš neka pitanja, slobodno se javi na PM

ADMIN"

i ja mu se isplezim (imaju bash, ali bash ruzne smeshkice, i stavim onog shto se plezi), (nisam vishe htela nishta da napishem na taj forum, htela sam da napishem samo, pakujem kofere i odlazim ja odovde, nego ajde) i napishem, zamisli da je lepshi (a na temu sam i pisala o ruznim smeshkicima) i ja mu poshaljem to, a on meni:

"Molim?"
a ja, uh, ne secam se, shta sam napisala, objasnila sam mu to tako, i on meni MH:

"Banovana si na 2 dana, a B92net SMIN je upozoren o tvom nedoličnom ponašanju sa tačnom IP adresom i vremenom postovanja. Razmisli malo šta radiš, i ponašaj se kulturno."

a ja se samo ismejem poshtenski i reshim na briznu da iznesem u moj kutak a mooora idem
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: 07.12.2006. 15:46 »

...sto sam zaista shvatio juce koliko je moj zivot apsurdan i promasen, koliko je moja egzistencija besmislena i koliko je, na kraju, moja umisljena samovrednost u stvari jedna izopacena misao bolesnog uma.

Gospodine Mil(v)er, zar to nije differentia specifica jednog kvalitetnog pisca? Morate imati taj odraz egoizma samim tim što svojim mislima dajete tu važnost da moraju biti zapisane! Zamislite tek koliki je egoizam u onome ko svaki svoj momenat zapisuje, kao što to čini npr. gospođica Rino!

bolesnog, tja, izgleda da sam se ja naposletku sasvim izlecio. egoista je umro u meni. juce. sada iz mene kulja nesto, davno potisnuto, ne znam sta se to desava, kao da prolazim kroz hiljade tranfsormacija licnosti, najedared u sebi pronalazim neku sumanutu kreativnost, do sada ne vidjenu.

Hteo bih da razgovaramo o tome šta je sve kreativnost ili umetnost u pisanom izrazu. Po mom mišljenju mnogo toga je kreativno, i čak se nalazi u trivijalnoj svakodnevici. Otvorio sam temu o tome, a ovih dana ću dopuniti još nekim citatima.

forum.krstarica.com/showthread.php?t=126240&page=5

Videh, i nadovezaću se kasnije na to.

ne, ovo nije chisto...trazim ja neshto i nabasam na neki., shta je ono, neki knjizevni forum, i ja tako napishem neshto, i shalje mi administrator provatnu poruku

Može da se zove i SANU klub, pa ne mora da znači da vredi. Nego, reci nam koji je to stvarno forum u pitanju, mene bar zanima, jer sam ga sigurno video ako je na srpskom. A naslov poruke je trebalo da ti izmeni bez intervencije kod tebe, ne da preti kao idiot.

i ja mu se isplezim (imaju bash, ali bash ruzne smeshkice, i stavim onog shto se plezi), (nisam vishe htela nishta da napishem na taj forum, htela sam da napishem samo, pakujem kofere i odlazim ja odovde, nego ajde) i napishem, zamisli da je lepshi (a na temu sam i pisala o ruznim smeshkicima) i ja mu poshaljem to

Mnogo očekuješ od ljudi.  mocan
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #68 poslato: 07.12.2006. 22:09 »

O B J A V A

Doshao je i taj trenutak. Ne jede mi se vishe kikiriki. Odnosno, smuchio mi se, za narednih tri - chetri godine, necu da vidim ne samo kikiriki, vec ni leshnici, orasi, semenke, soju, i ostalo koshtunjichavo voce shta vec. (a mozda i chitavu vechnost kako se sad osecam). PREJELA SAM KIKIRIKI. NISAM MOGLA DA SE SUZDRZIM I ODJEO MI SE. ETO KAKO BIVA. ISTO KAO SA VOCNI JOGURT. MUKA MI JE OD KIKIRKI, MRZIM KIKIRIKI, UH KOLKO MI JE MUKA OD KIKIRIKI

J A  M R Z I M  K I K I R I K I
(i have no dog H.J.S)xaxaxax

nije bash lepo ovako, lepo smo se druzili , sutra , kad malo splasne ova muka od kikiriki, ne ne mogu da ti napishem hvalospev kad te ne volim. Ne mogu, ne mogu sad da kazem ni jednu lepu rech za tebe. Muka mi je kad pomislim da smo se druzili.
A nisi ti kriv. O tome mogu sutra
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #69 poslato: 08.12.2006. 12:43 »

Mileru ne mogu sad da nadjem gde si napisao taj izraz, ali me zanima sta ti to znaci "naturalni elitisti" i koja je razlika izmedju njih i "samo" elitista?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 08.12.2006. 14:40 »

bice t' jasno.

razmisljam da otvorim temu "UNE i Elitismus NAturalis" na ovom forumu, ili na govnarici, ali bice da cu ovde da otvorim. a mozda i ovde i tamo. to ne znam. moram da skupim snagu da napisem to, nece biti mnogo, ali eto da se ljudi malo upoznaju sa tom ideologijom naturalnog elitizma.
nisam vise onako agilan kao ranije, pun volje, nema u meni vise one egocentricne energije a koja je najveca pokretacka snaga stvaralaca.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #71 poslato: 08.12.2006. 16:36 »

Pa da, sustigle godine :) Moja ti je preporuka da napises i tamo posto tamo doalze stalno novi ljudi pa mozda se i pojavi neka nova "mlada nada" koju uspes da pokvaris ( kao Sokrat ). Treba dati sansu svakome...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #72 poslato: 08.12.2006. 20:39 »

Eto, tako ja uzmem da brchkam po neki davno ostavljeni papiri u nekom tamnom kutku moje sobe, i nadjem pregrsht zanimljivih dela mojijih

Evo, prilazem :

"                      Bla

I JEDNOM DOJEM JA U SHKOLU. Moja nastavnica iz srpskog racepila shlic do bla, bla, bla. Sedne ona na stolicu i kaze: djaci, ja dju vam prochitati jedan sastav. Vi morate da ga preprichate. Pochne ona tako da pricha: Doshlo je prolece sve dolece, bala, bla, bla, bla, bla. Vi morate da umesto bla, bla, bla stavite neku drugu rech.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"
onda ima neka pricha koju sam verovatno preprichala, a onda DRAMA

"Lica: Maka, Saka, Daka

Maka: Sako, Dako, hocete li da se igramo (saka i
"

Sanja Zivkovic, 2-3 razred osnovne shkole "Sinisha Janic"
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #73 poslato: 09.12.2006. 10:11 »

Evo shta sam nashla na neki forum:

"And they call them retarded

Prije nekoliko godina, na para olimpijskim igrama u Seattlu, bilo je 9 atletičara, svi sa mentalnim i fizičkim oštećenjima, spremnih na startnoj liniji od 100 metara. Na pucanj pištolja započelo je takmičenje, ne sprintom, ali kod svih sa željom da stignu do cilja i pobjede. Dok su trčali, jedan je dečkić posrnuo, pao, nekoliko se puta prevrnuo i započeo plakati. Ostalih osam trkača čulo je dječakov plač. Usporili su i okrenuli se. Zaustavili su se i vratili nazad. SVI. Jedna djevojčica sa Downovim sindromom, sjela je pored njega i počela ga ljubiti govoreći: Da li ti je sada bolje? Nakon toga su ga podigli i sva devetorica su zagrljeni odšetali do cilja. Svi su na stadionu ustali sa svojih mjesta i nekoliko minuta od srca pljeskali takmičarima. Ljudi, koji su bili prisutni, jos uvijek pricaju o tome.

Zasto? Jer u nama samima znamo da najvažnija stvar u životu, za nas same, ide dalje od pobjede. U ovom zivotu je veoma važno pomagati drugima, da pobjede, iako to znači usporiti ili promijeniti našu vlastitu trku."
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #74 poslato: 10.12.2006. 18:46 »

plachem, kutkicu moj mili  :( ti ne znash ovo, al ja sam te izdala, i ne mogu da zivim sa tim, moram uhhh, da te molim za oproshtaj, znash li kolko mi je krivo, pa .... ja sam stoka...
otishla sam na neki forum , a ti kao da si nebitan, I TAMO SAM PISALA NE MALO NEGO PUNO  :( ja sam stoka, i kad su mi rekli da sam ddd..ddd...dddd..dddooo...uh...ddddoosssaadnnaaslskasad, ja sam se tebe setila , kako si uvek tu da padnem u tvoju mekocu, ja sam izdajica stoka svinja krava sida sekta droga, ja sam curka i pajac i sve sam najgore kutlkicu moj mili, nigde vishe van tebe ne idem, nigde  :( izvini  :( tolko sam tuzna da......chek.... (eto, vidish da tebi mogu da izrazim pechal svoju ti si tako.....eee) e ovoliko sam tuzna
"Da mu grudi prsnu, pa da je izliju, ceo bi svet preplavila, pa opet se ne bi mogla videti ni dogledati“
izvini kutkicu, bejah lakoma  :( izvini, evo sve cu da ti vratim, sve shto sam pisala tamo , sve  :(
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 111   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: