Stranice: 1 [2] 3 4 ... 110   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 47567 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
provincijalac
Gradjanin
*

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 05.11.2006. 21:45 »

zasto 300 poruka?
btw. evo i od mene jedan poen  Namigivanje
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +82/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: 05.11.2006. 22:01 »

pitaj kineza zashto...
a...da...nema on pojima, eto zashto  :)
kapirash?
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #17 poslato: 05.11.2006. 22:05 »

xexexex, gle kako umem xe  x)

a, da...prepushtam vama da kazete ko je ovo  :'(

pa...u pripremi su mi dokazi za raskrinkavanje kinezove polumadjarske nacionalnosti (a ovo je jedan od njih)
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 05.11.2006. 22:24 »

oduvek sam htela ovakvu lampu...

img fajl vise ne postoji sa linkovanog sajta

da...i onda, kad smo bili na ekskurziju, gledala sam  je zeljno i rekla na mimi da mi je kupi za rodjendan, poshto mi je brzo od tad bio rodjendan, ona me pogledala i pitala kolko koshta
-20 evra
-ok

stize moj rodjendan...
-a lampa?  :(
-koja lampa?

:(
chak se nije ni secala da mi je obecala
Sačuvana

sAngiE
Gost
« Odgovor #19 poslato: 06.11.2006. 02:16 »

Je l' ovo jedna od "oniju" tema gde mozes da pitas sta god zelis?!

Nema veze, ja c' pitat' u svakom slucaju...

Da li neko razume sta je pisac hteo da kaze? Da li je u pitanju demonizacija devojke koja pati za semenkama ili demonizacija Koreanca sa jedva dva poena?
 Zvrko
Sačuvana
General
Gost
« Odgovor #20 poslato: 06.11.2006. 02:19 »

Ne znam sta je, ali i meni je nekako zanimljiva na cudan nacin. Evo i od mene jedan poJen  :)
Sačuvana
sAngiE
Gost
« Odgovor #21 poslato: 06.11.2006. 02:41 »

:) Nisam rekla da je nezanimljiva, tema je fantasticno nedefinisana, samo ja bih se ukljucila, al' ne znam na koju foru  :o  Zvrko  jezik
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: 06.11.2006. 18:59 »

Da razjasnimo par stvari.

Gospodine Mil(v)er, tj. gospodine V, ili gospodine Sch, gospojica Čudo(vište) nije hjumn, tako da možete slobodno da je ne mrzite, dakle, pripada nekako više našoj vrsti (sorti, je l'). Sa te strane posmatrano, ne bih rekao da je takvo jedno Čudo(vište) moglo da pomisli na takvu stvar na koju mi možda pomišljamo imajući na umu to kako hjumani razmišljaju. Ona ili Ono je ipak Stvar bliska nama u pogledu genijalnosti, a ako uz to saznate da je i mlađe od mene 5 godina, a od vas nešto više od 4, dobijate sliku prilično nesrećne prilike - mlada elitistkinja. Prema takvima, kao prema nama samima, trebalo bi biti sažaljiv.

A sada pitanje za (ostalu) administraciju: Zašto Miler ima samo tri poruke iako je, čini mi se, ispisao do pre nekoliko dana barem 7? Ako se poruke g. Miler-a brišu tek tako... povući ću se iz administracije u znak protesta.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #23 poslato: 06.11.2006. 19:15 »

Ocito da sam ja ovde jedini koji nista ne shvata pa ako bi mi meni nesrecniku neko objasnio: kakvo cudoviste?! I zar je moguce Miz da je Sch... opet dosao pod nickom Miler? :o
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #24 poslato: 06.11.2006. 19:20 »

Devojka je sama sebe tako nazvala, a i slažem se da se bitno razlikuje (duhom) od običnih ljudi te joj taj naziv unekoliko pristaje.

Uzgred, g. Truman, ne bih voleo da g. V, tj. g. Sch, tj. g. Mil(v)er ode, a čini mi se da ga naši komentari opet mogu udaljiti. Žao mi je što jedino ja vidim to kao gubitak. Zato ću još jednom poželeti dobrodošlicu gospodinu Sch-u, jednom od naših (elitista).
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #25 poslato: 06.11.2006. 19:23 »

Devojka je sama sebe tako nazvala, a i slažem se da se bitno razlikuje (duhom) od običnih ljudi te joj taj naziv unekoliko pristaje.

Uzgred, g. Truman, ne bih voleo da g. V, tj. g. Sch, tj. g. Mil(v)er ode, a čini mi se da ga naši komentari opet mogu udaljiti. Žao mi je što jedino ja vidim to kao gubitak. Zato ću još jednom poželeti dobrodošlicu gospodinu Sch-u, jednom od naših (elitista).

Ma ni ja ne bi voleo da ode. Nego, posto bas nisam u toku - koja devojka je sebe nazvala monstrumom? Jel sangie?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #26 poslato: 06.11.2006. 21:40 »

sad si i mene zbunio OO ako mislish na mene, CHEKAJ KO JE KOGA NAZVAO
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #27 poslato: 06.11.2006. 21:57 »

a shto se tiche gosn Milera, kako vec,
more....kinezu... ne znam ko je kome rekao Ferdinand, Ferdinand!... i ko je kome rekao da ne bi trebalo da stavljam moju prelepu sliku
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #28 poslato: 06.11.2006. 22:03 »

a lampu sam oduvek htela da imam...jer...igrala sam se sims, e sad, tamo ima takva lampa i uvek me odushevljavala...mislim da bi po ceo dan gledala u ono shto se iznutra krece...mnogo chudno...
imam tako neshto slichno, jednu shnalicu koju mi je poklonila jedna Emilija za 7. rodjendan, narandzastu shnalicu, ima tako neshto slichno u nju shto se krece, kao u lampu (rekli su mi da je to shpritus),.. i neki pesak, shta vec u neko staklo...ono u shta pliva mi se chini da je deterdzent, sve u svemu, vrlo zanimljivo (a lampa + svetli)
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #29 poslato: 06.11.2006. 22:06 »

Je l' ovo jedna od "oniju" tema gde mozes da pitas sta god zelis?!

Da li neko razume sta je pisac hteo da kaze? Da li je u pitanju demonizacija devojke koja pati za semenkama ili demonizacija Koreanca sa jedva dva poena?
 Zvrko

e, to pitaj mister kineza, (bash da vidim shta ce da kaze)
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 110   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: