Stranice: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 97   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 42652 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #765 poslato: 14.11.2007. 19:31 »

Kako da postanem medijum? I ko ste vi Oce, ciji ste otac?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +57/-1011
Van mreže Van mreže

« Odgovor #766 poslato: 14.11.2007. 23:43 »

Shto mi godi shto mi godi shto mi godi shto lik moj koji imadjoh sada sluzhi drugima za avatare shto mi godi, reche rinin duh
a i fino izgleda ovako, truman kao da je pobrljaveo sa mozgom
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #767 poslato: 18.11.2007. 12:07 »

ja se izvinjavam ali meni se od jutros sve premnogo smeshno pa moram da se smejem xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i da vidite ovo xaxaxaxa, glete kakav naslov za blog http://islamislam.mojblog.co.yu/1/nije-me-davno-bilo/115912.aspx
ISLAM-PRVI PUTXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAX
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #768 poslato: 18.11.2007. 14:39 »

Kao mali,svi mi mastamo da budemo fudbaleri,kosarkasi,piloti,policajci,kosmonauti,gl umci,elitni vojnici(kao na americkim filmovima),......ali me jako zanima koliko dece i tinejdzera masta da budu DJevi kad odrastu.
Koliko je nasa omladina uopste upoznata sa tom vrstom hobija i posla???
U vecini zapadnoevropskih zemalja postoje skole DJinga.
Dali bi i kod nas trebalo tako nesto da postoji???
STA MISLITE....???
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #769 poslato: 18.11.2007. 23:17 »

neću više da se udam za karlosa, sada hoću da se udam za glavnog u nasi, pošto nikakve pare ne mogu popuniti prazninu koju osećam ja jer ne znati da li ima vanzemaljaca i šta se to sve krije

A ZA KOGA ĆETE VI DA SE UDATE
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #770 poslato: 19.11.2007. 21:44 »

mi tako širimo ljuubaav
i danas smo ja i moja zaštitnica napravile kovertu u obliku srca i napisale na njoj "našem najboljeem drugu od njegovih najboljih drugarica" a unutra je stala pesmica koju sam većinski ja napisala, u stvari, ja sam sama napravila kovertu, ali to je zato što ja umem

Leptirići lete
pčelice zuje
potočić žubori
oblačići se smeškaju
mišići se jure

naš drugić vlada
jede krem

i onda je ta divna kovertica stigla do ruku našeg druga vlade kroz niz klupa, i posle nekoliko minuta kada sam se okrenula, naš drug vlada, koji sigurno nije nikada imao druga kakve smo ja i moja zaštitnica, je sekao nešto makazama, i onda smo mi dobile poklon....i posle smo mu kupile lizalo, a on je pitao, suzdržavajući oduševljenje divnoćom naše dobrote, da li ima otrova unutra, onda smo mi lepo odgovorile na to pitanje, jer mi razumemo razmeru ljudske patnje i samoće, i onda se je on smejao i zahvaljivao nam i zahvaljivao nam
Sačuvana
nightmare
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +2/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #771 poslato: 24.11.2007. 14:04 »

E i meni se dogodilo nesto slicno.
Vozim se ja autobusom i kontrolor mi pridje i pita me decko da li imas karticu; ja mu odgovorim da; on onda ode dalje.
Pa ga onda malo kasnije opet vidim kako prilazi jednom decku i pita ga potpuno isto, a ovaj mu odgovori da.
Meni se to ucini sumnjivo pa ja pocnem da pratim kontrolora. I on tako ide od jednog do drugog coveka i postavlja im isto pitanje. Rekoh sebi, prva dva puta je mozda bila slucajnost ali ostali putovi sigurno nisu.  U tom momentu otvorise se vrata autobusa i udje jos ljudi. Kad, sta, ono i njih pita dal imaju kartu. Svi odgovorise mesecna.  STA?  cudjenje
Cemu promena? Da li smo stigli u neki drugi deo grada, gde govore drugim jezikom? Da li cu moci, uopste, da komuniciram s`nekim?
Od toliko pitanja jeza prodje kroz moje kosti, a onda okrenuh glavu i videh otvoren prozor. To je bilo sve sto mi je trebalo. Znao sam: moram odmah da sidjem!!!
Vrata su se otvorila... ja sam jurnuo ka njima, ne mareci za tudju bezbednost... culi su se krici... stepenice... klizave... pad
morala i ljudskih vrednosti, prouzrokovan je okretanjem ljudi ka idejnim (bozanskim) vrednostima, koje coveka teraju da se okrene  ucenjima crkve koja teraju coveka u nedelanje (radi ne cinjenja greha) i ocekivanje nagrade za to svoje nedelanje. Umesto da ljudi delaju radi poboljsanja svog standarda (novcanog, socijalnog, kulturnog...) oni ocekuju nagradu posle smrti.
Evo me na stanici...
Odoh kuci.   
Sačuvana

Jos malo pa profesor filozofije.
provincijalac
Libertarijanac

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #772 poslato: 29.11.2007. 14:50 »

shta se deshava sa rinotileksomancharkom? gde je?
Sačuvana
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #773 poslato: 29.11.2007. 18:49 »

To se i ja pitam. Ovo mesto je mnogo dosadnije i ucmalije od kada nje nema. Da pisemo peticiju da se vrati...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #774 poslato: 29.11.2007. 19:50 »

to se i ja pitam to se i ja pitam, a tvoje glasove ne chuh kada davih se
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #775 poslato: 01.12.2007. 13:27 »

Hronika
Umrla u kaci sa kupusom
Autor: N.R. | 01.12.2007 - 06:20

KRAGUJEVAC - Milunka Marinković (69) umrla je juče kada je upala u veliku kacu iz koje je pokušala da izvadi glavicu kiselog kupusa.
- Majka je dugo bolovala od srca, skoro svaki dan je posećivala lekara. Ja sam celog dana pomagao komšiji, i kada sam video da je nema u kući, pomislio sam da je opet otišla kod doktora. Sišao sam u podrum da uzmem teglu džema i tada video da je umrla u buretu.

moja pesma o smrti u buretu

sve je moguce
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #776 poslato: 07.12.2007. 15:22 »

Ajmo da otvorimo novu temu i da tamo pishemo hvalospeve nashim roditeljima!!
Sačuvana
Cvica
Slobodni mislilac

Duh bunta: +8/-4
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #777 poslato: 09.12.2007. 12:47 »

Koliko je nasa omladina uopste upoznata sa tom vrstom hobija i posla???
U vecini zapadnoevropskih zemalja postoje skole DJinga.
Dali bi i kod nas trebalo tako nesto da postoji???
STA MISLITE....???

Ja, predraga Rino koju volim najvishe od svih, mislim da nasha omladina i nije neshto upoznata sa tom vrstom hobija i posla, to je zaista tezhak posao, i mislim da nasha omladina na to gleda kao na neku zabavu, i na hobi, a ne na vrstu posla, za koju se treba biti veliki profesionalac. Naravno, ne mozhe se samo otici pred onaj uredjaj i odjednom tako, samo mrdati one ploche, ne...samo se setite svih onih tinejdzherskih filmova kada se neka osoba koja misli da tako mozhe obruka pred svima, jer je stala i uzela da pokazhe svoje moci. Tu je u pitanju veliki problem, problem nerazumevanja i olakog shvatanja onoga shto izgleda kao lako.... Mora se ici u shkolu i za to, i oni di dzhejevi koji izgledaju kao da su podmitili nekog da budu di dzhejevi, su u stvari mnogo uchili da bi doshli do te veshtine, da onako divno okrecu plochu....
I naravno da bi tako neshto kod nas trebalo da postoji, pa sigurno, pobogu ima mladih ljudi koji bi voleli da udju, proniknu u sve tajne di dzhejinga, a ne samo da stanu i da vrte plochu, i budu poznati.
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Cvica
Slobodni mislilac

Duh bunta: +8/-4
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #778 poslato: 09.12.2007. 13:31 »

Rino, nemoj nikad da umresh!!!!!
Sačuvana

Rino je najveca!!!
DaXa