Stranice: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 67   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kutak za cudovista i mutante (Rino)  (Pročitano 35366 puta)
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #720 poslato: 22.10.2007. 21:17 »

Ja sam mislila da odgovarate na ova pitanja, pa mozhete ovde da odgovarate, da ne pravimo zbrke, a ovo za nastavljanje intervjua je tako divna ideja, tako divnija od bilo koje druge ideje da jedva chekam da pochnem da uchestvujem u ostvarenju nje, samo chaskom da idem da namazhem pashtetu na lebac.

Pah, da pochnemo:

Citat
Ko vam je omiljena javna licnost ( domaca i strana )?
Sada vidim da ovaj intervju zahteva duboko razmishljanje. Prvo sam pomislila kako volim da gledam, jel, jelte, kad kazhete javna lichnost, obichno mislite na lichnosti koje se pojavljuju na televiziji, one, sveshtenike na televiziji kako poju.
Onda sam rekla sebi, ma hajte, i onda sam pochela da razmishljam za ove strane lichnosti... onda sam pomislila na dzordzha busha, pa onda reko, ja ga nikad ni toliko nisam gledala na televiziji, ali mi je interesantno kada ga vidim, volim da gledam one lepe devojke na ftiviju, a ne mogu, zachudo da se setim ni jedne lichnosti koja bi se poredila sa ovima koje znam i koje mogu da pipnem. Vladeta Jerotic mi je nekako sladak, mada nije mi sladak bash toliko kao neki deka koga vidim, ne ne znam shta, nemam pojima.

Citat
Imate li kucnog ljubimca i kako se zove?
Shto se tiche kucnih ljubimaca, imamo mi tamo shest sedam machaka, od kojih samo jedna ima ime, i to se tradicionalno daje machkama sa takvim sharama, jer sam pre nekoliko godina imala pravog kucnog ljubimca, machku sa takvim sharama i onda je tu bilo nekih zdravstvenih problema.... i od tad sam zaboravila na machke, da otkrivam njihove lichnosti i da ih volim.
A inache, volim da pomazhem gladnima na ulici, ne, u stvari, ne volim kad vidim neshto takvo, i ne osecam se lepo kad im dam da jedu, ali  bih se josh gore osecala da im ne dam nishta  :ljut2:
a kao nekad kao hocu da volim neku zhivotinjku, pa joj dam ime, rambo ili tako neshto, ali sve zabatalim... a ove godine nam se rodilo jedno tako divno machence da nisam mogla da ga ne volim, bilo je to machence tako posebno, tako posebno, i onda je nestalo

Citat
Da li ste ikada poljubili devojku?
Pa jesam, stalno me teraju ove moje drugarice da ih cmachem, pa me jure pa ovo pa ono

Citat
Sta studirate?
ma studiram filozofiju, Cheesy  samo se rasplachem kad neshto ne skapiram xixixiix Cheesy

Citat
Hocete li nekad da navratite u Beograd da se upoznamo? ( osmeh)
Kakvo chudno iskustvo, evo, mogu se zakleti u po moju glavu da ova pitanja nisu bila, nego su se nekako chudnovato pojavila kad sam uzela da odgovaram.
Doci cu u beograd, naravno, nekada, i upoznacemo se, naravno, ako imate da ponudite neke djakonije, neke pite, vocne jogurte i takooo, mozhe i burek

Citat
Kada biste postali multimilioner sta biste uradili sa tim parama?
pa neam pojima, al bi mogla da naredjujem svima, i onda bi svet bio divan, ma pobila bih sve

Citat
Koja vam je omiljena misao?
Ah, ah, ima tako mnogo misli koje bih sada stavila ovde da ne mogu tek tako da izdovim jednu... evo, na primer, jedna od mojih omiljenih misli je ova: "Umri u blatu!!!", koju i imate na znachajnom samocitiranju, ili ona Ilickina "S kim ja zhivim... s kim se druzhim", ili ona Kekenjeva "Dunotvonttutink" ili "Pa to je fantastichno!" Cheesy

Citat
Da li ste se ikada napili ( posto delujete da ste stalno pjani )?
ja kad pijem, to je chisto teatralno i chista zhelja da se glumi neshto, tako na primer moja dugovremenska zhelja je da idem u neku kafanchugu da se osecam kao pijanica, da budem medju pijanicama, to ce biti tako divno!!!

I razmislicu podrobnije za ono o mislima, pa mogu da sastavim neku riznicu misli u skorije vreme
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #721 poslato: 23.10.2007. 01:21 »

Danas je bilo veoma dosadno na engleskom, pa sam mashtala o tome da snimim film. A da bi se snimio film, u tom filmu bi moralo neshto da se radi, da se glumi itd itd.
Dakle, evo, sada prepisujem iz knjige engleskog to i to shto sam pisala.

Ideja 1. Postaviti pitanje o tajanstvenim vratima

tajanstvena vrata: Slichka

Ideja 2. Naglo izaci (ja sa shalom) iza tajanstvenih vrata. Film se zavrshava sa nekom muzikom za kraj filma.
genije genije genije genije xixixiixix
i izlozhava se pogledima radeci sa rukama gore dole
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #722 poslato: 23.10.2007. 11:21 »

Ja sam se usro vec prema scenariju filma. A zbog cega su ono bas tajanstvena vrata? Jel postoje uopste vrata iza zavese?
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #723 poslato: 23.10.2007. 13:12 »

1. U kakvim si odnosima sa Kekenjom?
2. Kad ces da napises pricu u kojoj ces me predstaviti kao zlocu?
3. Da li bi prihvatlila nepristojnu ponudu i za koliko?
4. Koliko si visoka?
5. Ko ti je drazi - Stojan ili ja?
6. Koga smatras za nagenijalniju, a koga za najdosadniju osobu foruma?
7. Koja je tvoja najveca mracna tajna?

Evo i ja da krenem da odgovaram na svoja pitanja, a bilo bi dobro da me ti Rino licno intervjuises svojim pitanjima.

1. Sa Kekenjom? Ma ajte molim vas, jos pitate. Sa zlocama ne komuniciram. Vec me je jednom kao jelenka u onoj vasoj inkarnaciji taj zli kaktus pokusao prevesti zednog preko neveste.
2. Ovo sam ja tebe pitao. Ako bih napisao pricu ti bi bilo glavna super junakinja. Nesto kao ROZA iz Sis.
3. Ako bi u pitanju bila neka atraktivna osoba zenskog pola prag bi bio vrlo nizak. Mada...realno male su sanse da bi to meni bilo ponudjeno  :(
4. ne mnogo
5. Stojan vs Rino? Hm...Teska dilema. Odgovoricu drugom prilikom
6. Najgenijalnija - kompeticija je jaka. Najdosadnija - pa Plodni ce se naljutiti ako njega spomenem ( UUUUUUPS ) tako da cu reci da na ovaj forum dolaze samo zanimljive osobe.
7. Sramota me da prizna, par puta sam se necasno poneo prema nekim damama..

ajte sad Vi mene pitajte. I ne stedite me...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #724 poslato: 23.10.2007. 15:33 »

Ja sam se usro vec prema scenariju filma. A zbog cega su ono bas tajanstvena vrata? Jel postoje uopste vrata iza zavese?

Pa, gospodine, mi pretpostavljamo da postoje vrata iza te zavese, to ne moraju biti fizichka vrata, kao vrata, to mozhe biti samo nekakav prolaz, ali, da li su vrata samo fizichki opipljiva vrata, ili onaj bezprostor kroz koji se prolazi, inache, ne znam da li icheg ima tu, ali poshto mislimo da tu neshto mora biti, najpriblizhnije tome su vrata, koja su bash zbog te svoje tajanstvenosti, tajanstvena, tu mozhe, naravno, biti i neka slika, ali, eto, to nam nije palo ni na  pameti.
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #725 poslato: 24.10.2007. 14:32 »

Što se tiče mojih želja, pre neko veče sam tako ležala u krevetu, zatvorenih očiju, i bilo je mnogo lepo, samo je, to sam tada pomislila, pa sam se danas iznenada setila te misli, falio jedan zemljotres.
Mnogo mi je kul bilo kad sam se setila te moje misli od pre neke večeri.
A što se tiče moje najveće želje na svetu, želim da letim zvezdanim nebom u nekom mekanom krevetu, sa mnogo debelim mekanim dušecima i da letim da letim, da spavam
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #726 poslato: 24.10.2007. 20:08 »

Još jedan dokaz dokle dosteže zlo zloga kekenja. Osim što je juče palio kontejnere na putu do moga stana pa me je sve podsećalo na inkviziciju i pokolj (prethodno mi je za rodjendan kupio veštičji šešir), svuda je vatra bila i sve je gorelo, dok sam išla brzo hitajući kući, dakle, osim što je napravio takve scene, nije me poslušao kada sam mu rekla da vam prenese svete reči moje.
Pala mi je na um jedna misao moje dobre drugarice Marije Ilić, pa sam mu ja poslala sms sledeće sadržine. Rekla sam mu: "Ubaci tamo u moje omiljene misli "da, ja sam izgubljena i uvek ću biti izgubljena za tebe." A da sad ne bi bilo, ti si luda, izvolite, molim vas, pa se uverite sami da li vam je on to preneo, bilo putem privatnih poruka, bilo ovim putem.
Isto ono za stavljanje moje sličice u izboru sličica za avatar, u značajnim ljudima.
Više o tome imate ovde
axaxaxaxaxaxaxaxaxax ali biće njemu lepo kad počnu svi da ga mrze, a znate da je sve to počelo divno da se razvija na mome blogu Cheesy
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #727 poslato: 26.10.2007. 03:44 »

A što se tiče mojih omiljenih reči, jedna od mojih omiljenskih reči je "Koljač"
Inače, mene neki zovu "Sanja sablasni koljač".
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #728 poslato: 26.10.2007. 12:16 »

Znaci zoves se SANJA? Izdajnice, je l potvrdjujes da joj je to ime?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #729 poslato: 26.10.2007. 15:21 »

ali biće njemu lepo kad počnu svi da ga mrze, a znate da je sve to počelo divno da se razvija na mome blogu

Pa mene već svi mrze, kako na forumu tako i na ulici. Gledaj koliko minusa imam. Ali, kako reče neko ovde, što veći broj minusa, to veća pamet. Odosno, obrnuto.  nedoumica

Inače, mene neki zovu "Sanja sablasni koljač".
Znaci zoves se SANJA? Izdajnice, je l potvrdjujes da joj je to ime?

Ma, jok. Zovu je "Debelo prase(nce)". (Ali istina je ono za ime.)
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #730 poslato: 28.10.2007. 01:46 »

Ah, kakav je danas bio dan!
Marko me je pozvao da dodjem kod njega u kafanu, i tamo me je čekao poklon! Upakovan! (imam snimak otvaranja poklona, daću link u ponedeljak), otvorila sam poklon tu se je nazirala neka slika sundjer boba... mislila sam da je to bojanka, ali, nije bila, bila je to torbica na sundjer boba, a unutra su bile drvene bojice, masne bojice, vodene bojice, lepak, lenjir, olovka gumica i oštrilo, i četkica za vodene bojice!!!!!
Bilo je to predivno... onda je marko reko da ga je jedan moj bivši prijatelj pozvao u neki kafić... a pričali su jednom u životu... a ja sam njemu poslala jednom 130 poruka i uplatila mu kredit jer sam htela da se družimo ponovo, a on mi nije odgovorio  :spava:
onda smo otišli mi tamo, taj gospodin se je lepo ponašao, pokazala sam mu bojice, i tako.
Onda smo pošli u opet otvoreni andergraun klub, sa sveže ofarbanim zidovima u kul boje, na probu
Marko ima bend, i tako oni sad tu mogu da prave probe, i imaju mnogo kul opremu. Posle nekog vremena, ja sam stupila za mikrofon i počela da pevam!!! i onda su me primili u bendu!!! i rekli su mi da kul pevam, pevala sam pesmu benda gospodina Djoleta, Gibanice, pesmu sa albuma Gibanica, Rada brala bele rade.
Ta pesma zahteva velike glasovne mogućnosti, treba da se počne nekakvim operskim glasom, operski-narodjačkim glasom, kada se peva Gde si bila crna raaaadooo, gde si bilaaa tražio teee žiiikaaa , a onda prelaz ka nekom death metal glasu BILA SAM DO POTOKA, što sam ja sve vešto iznela u stvarnost...
pevala sam takodje i u svetu postoji jedno carstvo.
Onda je došao neki gospodin kome smeta pevanje i sviranje, pa su mroali sve da isključe i sve vreme su tražili neki šraf.
Ja sam za to vreme otišla sa nekim dečkićem da kupim bojanku.
Tu u blizini je bila jedna prodavnica u kojoj radi neki čovek. Taj čovek je veoma čudan, voli da uvodi kupce u radnju i svakome ko je nekada kupio tamo se javlja iz radnje i van nje. Veoma je uslužan čovek, ako primeti po izrazu lica da ti se svidja neka pesma sa radija, on odma hitrim korakom poleti prema njemu i pojača. Videla sam u izlogu da u toj radnji ima bojanki pa sam ušla unutra i zatražila ih.
Stavio ih je na sto, i onda je smo počeli da ih otvaramo i da vidimo koje su najlepše za bojenje. BIlo je mnogo bojanki i nisam znala za koju da se odlučim. Kupila sam tri bojanke, Učimo da pišemo, Pinokio i Alisa u zemlji čuda.
Posle sam otišla kući sva radosna zbog predstojećeg koncerta na kome ću da pevam, zbog bojanki i bojica i predstojeće večere sa markom u njegovoj kafani.
Otišli smo u kafanu, gledali milionera, i jeli.
Marko je reko da je ćelav čovek onaj koji nema kosu. Rekao je, svašta je rekao, otkrila sam da on voli da topka čačkalicu u so i da je liže.
Tamo sam dobila ideju za sledeći komad:
Čovek uzima čačkalicu, prinosi je polako drugom čoveku, i ubode ga u oko, ovaj drugi čovek se uhvati obema rukama za oko, i kaže "aaaa". Dok se on tako drži obema rukama, prvi čovek (onaj koji ima čačkalicu) prilazi sa njome ka rebrima i bocne. Drugi čovek skida jednu ruku sa oka, opet  kaže "aaaa" i hvata se za sledeće bolno mesto, i tako u nedogled, odnosno dok ne umre. Ne znam kada bi to moglo da se desi.
Onda je počela neka vesela pesmica i ja sam rekla da mi se svidja, a marko je počeo da se smeje, i onda nije mogao da se seti u kojoj grupi je prethodno pevao taj pevač. Onda je tako pokušavao da se seti, a ja sam dobacivala imena nekih grupa a takodje i izmišljala, on me je opominjao da ćutim, i na kraju mi je rekao da ako ne ućutim će da mi gurne salvetu u usta. Ja sam njemu rekla da ću mu pojedem glavu, a on je meni rekao da će da mi iskšri glavu, a ja sam njemu rekla da ću da ga bijem, a on je meni reko da će on mene da nokautira, i onda sam ja rekla "Ću te progutam ko piton" xixixiix
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #731 poslato: 28.10.2007. 01:54 »

Ah, da, umalo da zaboravim, ovo sam slikala iz nekih bojanki koje nisam kupila jer nije imalo mnogo da se boji, ali sam slikala ove slike, jer sam htela da se g.kekenj malo smeje

Ovo je "Debeljoća"

A ovo su druge dve slike:

Jel vidite, kako li ona svinja može da stoji na onim tankim nožicama, i jel vidite, nasuprot ovoj nerealnosti, kako je realno nacrtana njena debelost?

Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #732 poslato: 30.10.2007. 14:47 »

Jedno od mojih dela:

Palaaaačinkeee, viršliceeeeee, saaaarmiiiceeeee, jajeeence na oookceee
pružam ruke, ostaju mi prazne...
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #733 poslato: 01.11.2007. 18:40 »

Ajmo dalje sa pitanjima:

- jeste li zaljubljive prirode?
-volite li da izlazite ili ste kucna zivuljka?
- da li gledate kviz Slagalicu na RTS-u ( pazite sta cete reci, ovo je test pitanje )?
- koji Vam je omiljeni fudbaler, a koja omiljena manekenka/sponzorusa?
- da li ste vi kao Gilgames - dve trecine bog, jedna covek?
- sta mislite o budizmu?
-kako "muvate" suprotan pol...ili isti(?! )?
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #734 poslato: 01.11.2007. 21:43 »

xexexxexexexXEXEXEXEXEXXEXEXEXEXEXEXEXEE ZALEPILA SAM KEKENJEVE PATKICE KOJE ČUVA U KUPATILU JEDNU ZA DRUGU XEEXEXEXEXEXEXE

(posle ću odgovoriti na ova pitanja kod kekenja sam, sad ćemo da jedemo džem ako ne primeti ono za patkice!!!!)
xixixiixixixaxaxaxaxax
Sačuvana
Stranice: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 67   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: