1jeAhonen
Narodni mudrac

Duh bunta: +4/-1
Van mreže
Pol: 
Im simply the best fuck the rest of all
|
 |
« Odgovor #315 poslato: 11.05.2008. 23:11 » |
|
A "SIROKOGUZE" ? :ljut2:
Ma tu postoji josh sijaset medjutipova i tipova...setite se nekih gnjiloguze, sisotresne, bataljuge, sisoprcaste, guzotresne, glibavojajaste, mlohavoplosnate itd itd...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The favourite Son of the sky
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #316 poslato: 12.05.2008. 16:08 » |
|
Sjajan isečak iz filma... postoji i u Zeitgeist-u... mada ne baš ovako. I to je ono što tražim od drugih ljudi, od sugrađana... A sam, verujte mi, izgledam slično ovom čoveku sa snimka kad me lenjost u političkoj diskusiji iziritira ili sasvim razočara reakcija gomile:
http://www.youtube.com/v/QMBZDwf9dok&rel=1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #317 poslato: 12.05.2008. 23:25 » |
|
Iz kog je ovo filma?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #318 poslato: 13.05.2008. 22:29 » |
|
Najkuratiji gospodine Nihilist! Znate, ja kad sam to pisao nisam imao pojma je li to uopšte film, ili je možda reč o nekoj drugačijoj verziji isečka iz Zeitgeista (malo prepravljeno, nešto ubačeno, kao što je npr. ona žena koja se javlja odjednom, kao da joj tu nije mesto). Kasnije sam malo čeprkao po YouTube-u i video nešto kao šou-emisiju koju vodi taj čovek koji glumi u ovom insertu, pa sam pomislio da je to u stvari deo neke takve emisije (na CNN-u ili BBC-u, zaboravih). Tako ni sada nisam siguran.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #319 poslato: 18.05.2008. 21:23 » |
|
Gospodo, izdajnik je otrovan. Ako se ne izvucem, vi nastavite gde ja stadoh. I kupite skupe narikace.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #320 poslato: 18.05.2008. 21:24 » |
|
Oh ne, oh ne, ko je mogao da izvrši takav gnustan čin
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #321 poslato: 18.05.2008. 21:25 » |
|
Atentat!!! Verovatno neki radikalski element.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #322 poslato: 18.05.2008. 21:32 » |
|
Uf, od toga se dobija rak.. .previdela sam to, izdajniče, nisi valjda radio ono što sam ti rekla, sa pet dinara pod miškom???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #324 poslato: 18.05.2008. 23:50 » |
|
Uf, od toga se dobija rak.. .previdela sam to, izdajniče, nisi valjda radio ono što sam ti rekla, sa pet dinara pod miškom??? Ne bi bilo loše da taj SMS prepišeš na onu raspravu o zanimljivim SMS porukama i e-mailovima. Fantastično je.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #325 poslato: 19.05.2008. 00:20 » |
|
nije to samo sms, nije to samo sms! to je živa istina, da se tako leče madjije, ali to ne deluje u kombinaciji sa radikalima, čak može samo d pogorša situaciju, na primer, da dobiješ 39 temperaturu, zato te pitam, jesi li stavljo ili nisi, dok još nije kasno!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #326 poslato: 19.05.2008. 00:24 » |
|
A da kresnesh ciganche??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #327 poslato: 19.05.2008. 16:30 » |
|
A da kresnesh ciganche? Au... Pa vi, g. Žile, mislite da sam ja toliko "zagoreo" (tako se ovde kaže) da ne bih mogao ništa drugo... Čujte... danas me i dalje stomak (u stvari grudi) boli toliko da bih radije jaukao nego pisao ovde, ali muči me još i sećanje na jednu gospojicu koja mi je ostala u sećanju kao nešto najbolje što sam video, sreo... slušao... da ne nabrajam. Uglavnom, upadam u depresiju iako me sve boli. I samo zamišljam šta ona sad radi sa ko zna kolikim i kakvim tipovima... Dođe mi da pucam sebi u glavu kad mi to dođe do svesti. Onda odjednom ustanem iz kreveta, onako u bolovima, i krenem na ulicu... tako dođoh sad do stana... razmišljam da izađem na ulicu... da se bar stavim u izlog pa ako neka priđe - priđe, ako ne, ništa, bar ću da gledam ljude i valjda neću misliti na nju, i to šta ona radi... i šta sam imao, i izgubio (a nije zdravlje, bar ne ovo na šta mislim). Onda mi čak padne na pamet da banem u neki kafić i pijem kafu ili sok ceo dan, možda bi neka makar poluinteligentna prišla da porazgovaramo, i možda mi se bude dopala. Ali onda sve ode dođavola kad pomislim da nema šanse da bude slična njoj. Nju ne bih sreo ni u kakvom kafiću... niti njoj sličnu.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19.05.2008. 16:42 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #328 poslato: 19.05.2008. 16:40 » |
|
Ciganche je da skinesh urok. Mozda ti je neko bachio neku madjiju, a ciganche to skida.Provereno  P.S. Ciganke su vatrene!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +50/-8
Van mreže
Enforcer
|
 |
« Odgovor #329 poslato: 19.05.2008. 17:53 » |
|
Au... Pa vi, g. Žile, mislite da sam ja toliko "zagoreo" (tako se ovde kaže) da ne bih mogao ništa drugo... Čujte... danas me i dalje stomak (u stvari grudi) boli toliko da bih radije jaukao nego pisao ovde, ali muči me još i sećanje na jednu gospojicu koja mi je ostala u sećanju kao nešto najbolje što sam video, sreo... slušao... da ne nabrajam. Uglavnom, upadam u depresiju iako me sve boli. I samo zamišljam šta ona sad radi sa ko zna kolikim i kakvim tipovima... Dođe mi da pucam sebi u glavu kad mi to dođe do svesti. Onda odjednom ustanem iz kreveta, onako u bolovima, i krenem na ulicu... tako dođoh sad do stana... razmišljam da izađem na ulicu... da se bar stavim u izlog pa ako neka priđe - priđe, ako ne, ništa, bar ću da gledam ljude i valjda neću misliti na nju, i to šta ona radi... i šta sam imao, i izgubio (a nije zdravlje, bar ne ovo na šta mislim).
Onda mi čak padne na pamet da banem u neki kafić i pijem kafu ili sok ceo dan, možda bi neka makar poluinteligentna prišla da porazgovaramo, i možda mi se bude dopala. Ali onda sve ode dođavola kad pomislim da nema šanse da bude slična njoj. Nju ne bih sreo ni u kakvom kafiću... niti njoj sličnu.
Proslost (lepa ili ruzna) uvek izaziva uznemirujuce uspomene, cemu to? Moze li uopste da se promeni nesto ako se covek stalno vraca na neke stvari, one koje je uradio, koje su mu uradili, koje nije uradio ili koje mu nisu uradili? Da li ces time sto prizivas pozitivne trenutke iz proslosti da umanjis one negativne koji se poput duhova uplicu u sadasnjost? Da li je uopste vazno sta je neko uradio od svog zivota ako je pri tom nas povredio i ucinio ranjenikom koji lize svoje rane pravdajuci njegove sulude izbore? Trgni se, ne osvrci se, ne padaj, ne lomi se...ne postoji nista toliko vredno da bi se sopstveni duhovni i telesni mir bacio pod noge nemislecem i bezosecajnom. Iz proslosti se uci (kao u politici) a ne place nad njom i zbog nje. U tom sam sigurna!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ne idi ispred mene, mogu da te sledim. Ne idi iza mene, mogu da te ne vodim. Prosto, idi pored mene i budi moj prijatelj". Kami
|
|
|
|