Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Ispovest cika Ljube u vezi Creatrixinog dupeta  (Pročitano 231 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +123/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« poslato: 21.07.2008. 20:29 »

Miloše oprosti! Znam, zaslužujem da me guzi cela mitropolija, ali bilo je jače od mene. Ljudi, video sam Creatrix. Video sam dupe njeno zategnuto i čvrsto. Stajala je pored keja a ja sam malo podalje od nje držao kitić u rukama i..... pišao. Mnogo mi se pišalo i nisam imao kud pa me je ona odvela na jedno diskretno mesto. Skriven kao Pan, u grmlju, u žbunju, sa kitom u rukama i mlazom koji se slivao u zelenu travu vojvođansku, posmatrao sam njeno mlado, nedozrelo dupe. Pitao sam se kako je moguće da mi se njeno dupe sviđa a nije debelo, masno, otromboljeno i celulitno? Misterija nad misterijama.

Sreli smo se na ulazu u katedralu. Stajao sam ispred samog ulaza u zlatnom preseku krsta na podu. Naišla je kao stihija. Odmah smo se prepoznali. Moja prva misao u vezi nje bila je da je ona poput nekog nedonoščeta. Kao da se tek skinula sa noše na kojoj je sedela u društvu sa Rino. Nasmejao sam se i čudio. Pa kako je moguće da je ovo Krejatriks? Da je samo malo masnija, barem još tri kila, majku mu. Ali šta je tu je. Rekoh, daj da vidim i to čudo. I videh ga. Na kraju mi je bilo krivo što smo se rastali. Stajao sam na pešačkom pored Spensa i rekao joj da samo nastavi da hoda i da se ne osvrće. Da hoda samo za mene u punoj estetici njenog čvrstog dupeta. Primetio sam da ima lepu donju oblinu i lepo izvajane noge ali ona se krije.

Obećao sam joj da ću na forumu pisati o njenom dupetu. I evo..... Miloše, sad posle ovih mojih reči ne preostaje ti ništa drugo no da se još više zaljubiš u nju. Na kraju smo se zagrlili i rastali kao davno zaboravljeni poznanici iz nekog neostvarenog sna. jednom sam je samo uštinuo sa nadlakticu i to je bilo sve. Nisam je pipao po tetovaži. Ipak sam ja Gazivoda i gledam svoja posla.
Any comments?
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 21.07.2008. 20:36 »

I još nešto.... Krejatriks mora hitno nešto da uradi sa frizurom!
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +83/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 21.07.2008. 20:57 »

Kakav problem sa frizurom? Da li je za san uvek lepse da to i ostane ili da ipak (p)ostane realnost?
Zar je Gazivoda uvek indiferentan i uvek gleda svoja posla? Sudbina ipak nije slucajnost ili mozda ponovo gresim? Nema Creatrix da kaze svoje utiske a volela bih da to podeli sa nama...da nam otkrije ono sto mi ne znamo.
Sačuvana

Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.

Andric
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 21.07.2008. 21:14 »

Kakav problem sa frizurom? Da li je za san uvek lepse da to i ostane ili da ipak (p)ostane realnost?

Nije problem, taman posla, nego čisto kenjuckam. Malo šiške nešto, ovo-ono.... Uostalom to sad nije bitno. U fokusu je njeno dupe!

Zar je Gazivoda uvek indiferentan i uvek gleda svoja posla?

Mora se. Takav sam. Stojim po strani i puštam vreme da prođe.

Sudbina ipak nije slucajnost ili mozda ponovo gresim? Nema Creatrix da kaze svoje utiske a volela bih da to podeli sa nama...da nam otkrije ono sto mi ne znamo.

Valjda će se pojaviti..... Sudbina, slučajnost?  Sada su to irelevantne stvari.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 21.07.2008. 21:46 »

Mora se. Takav sam. Stojim po strani i puštam vreme da prođe.

A kad vreme prodje? ...prodje zivot, prodje prilika, prodje sve.

Sačuvana

Andric
Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +62/-27
Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #5 poslato: 21.07.2008. 22:16 »

Gazivodo, zavidim ti.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 22.07.2008. 09:57 »

A kad vreme prodje? ...prodje zivot, prodje prilika, prodje sve.

Pa nek prođe i vreme, i život, i prilike, i sve. Na kraju izgleda kao da je sve trajalo samo tren. Pred kraj ostanu sećanja, a sećanja mogu biti lažna ili stvarna, sasvim svejedno. Uostalom, kakve su to propuštene prilike? Čije prilike? Prilike za šta? Video sam i to mi je dovoljno. Sve ostalo bi bilo mešanje u tuđu sudbinu.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 25.07.2008. 14:32 »

Golica me Cretrixino vidjenje cika Ljubinog ...sta god ona zeli da opise. Ne cusmo drugu stranu koja ovom temom dodje na tapet sa sve shishkama. Otkrij nam Creatrix, da li je taj covek zavredeo tvoje dragoceno vreme koje si mogla da utroshish na fotografisanje na primer...ili bar setkanje po Strandu...cak i sama? I zasto bacas u vatru nashu Bibliju?...bolje trenutno nema, dok se ne doseti neko i napishe nesto pametnije. 
Sačuvana

Andric
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 25.07.2008. 14:39 »

Otkrij nam Creatrix, da li je taj covek zavredeo tvoje dragoceno vreme koje si mogla da utroshish na fotografisanje na primer...ili bar setkanje po Strandu...cak i sama?

Nemoj joj reći, pošto ona voli samo dopisno a ne želi da komunicira uživo..... necu
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 25.07.2008. 14:49 »

Da komuniciram uzivo sa takvima...Boze! Ni u ludilu...taman da me skalpiraju.... nene
Sačuvana

Andric
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 25.07.2008. 15:01 »

Da komuniciram uzivo sa takvima...Boze! Ni u ludilu...taman da me skalpiraju.... nene

Otkud znaš, možda su šarmantni..... A možda se samo plašite da ne budete osvojeni. Nikad se ne zna. Sećam se jednog filma, baš dobar film, zvao se The Devil In Mr. Holmes....

Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 25.07.2008. 15:10 »

Mozda...sve je mozda..."Mora se. Takav(va) sam. Stojim po strani i puštam vreme da prođe."...
Sačuvana

Andric
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: