Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Domaci Izdajnik  (Pročitano 25905 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #75 poslato: 11.08.2007. 01:26 »

Petak... Jebački dan. Svi žive za taj petak. Eventualno za subotu. Neradni dani. Veliki biznismeni su izašli u pabove ili na velike javne žurke, prošetali motore ili dugačke limuzine. Trudim se da ne izlazim na ulicu da ne bih video par riba kako stoje na cesti i mašu ručicama da ih neko od poznanika poveze, da im ga uveze ili da se, njihovim rečnikom, lepo provedu.

Mrzim petak. Izašao bih svakog drugog dana sem petkom i subotom. Kakav kliše od ta dva dana!
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +57/-1011
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: 11.08.2007. 01:31 »

Najbolji drug Robinsona Krusoa se zvao Petko, ja se zovem Sreda, a ona pankerka iz vesele osamdesete Četvrtak
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #77 poslato: 16.08.2007. 01:48 »

Osećam neverovatnu mučninu. Gubim svaki smisao iz minuta u minut. Postajem svestan uzaludnosti svega što sam se dotakao do sada u životu. Sve je tako prazno, da mi se čini kao da sam samo milijardu puta ponovio jedan isti glas koji baš ništa i nikome ne znači. Gubio vreme.

Sem toga, postajem svestan da ja nisam od onih ljudi koji će u jednom trenutku iskreno osetiti sreću povodom nečega. Onakav sam da mogu sebi da iskonstruišem situaciju sreće, ili da se prisetim nekog takvog momenta, i ujedno dozovem onaj užasavajući momenat da je to u stvari trenutak kad bi trebalo osećati zadovoljstvo, ali da namesto suštinskog osećanja, onog bez refleksije - zateknem Ništa. U situaciji koju sam gradio i koju sam zamišljao kao sreću, ja se pipam za džepove pokušavajući da nađem sredstvo kojim ću to pribeležiti, učiniti večnim. Ali ono osećanje koje je trebalo da nastupi zamenjuje ogromna praznina. Nekakvo Ništa. To što sam zvao životom, sada vidim kao vakuum.

A i ova stvar vezana za Niš...

Ja u Nišu ne patim iz razloga što nemam para. Imam para, više, verovatno mnogo više od prosečnog građanina Niša. Mene muči taj ponižavajući odnos građanina Niša u odnosu na građanina Beograda, građanina zdrave Srbije. Taj odnos, sa stanovišta osnovnih ljudskih prava i ravnopravnosti, ja ne mogu da ispoštujem. Ne mogu da se mirim. A to je odnos sa kojim se miri prosečan Nišlija, onaj koji nema šta da jede.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #78 poslato: 18.10.2007. 00:44 »

Nisam nikad do sada na čudniji (čitajte - jadniji) način ušao u taj veličanstveni 18. oktobar... da sedim za kompom, sam, za prokletim mircom, i da mi prvi rođendan čestitaju tri foruma putem e-mail-a, koji automatski šalju čestitke prema datumu rođenja koji upišeš pri učlanjenju.

Sada sam zvančno dvadesetčetvorogodišnjak. Kako grozan osećaj stvara to saznanje.

PS: Ne bih bio srećan ako bi mi iko ovde čestitao rođendan. Naprosto, hteo sam samo da vam spomenem ovu interesantnu stvar, da mi mašina, tj. neka automatska pošta, prva čestita rođendan.

PSS: Sada vidim da me je čak i počastila pre svih - mašina. Evo ovaj forum mi je darovao parče torte... koje mogu da vidim kad kliknem na sopstveni profil.

Dobijam ovo:

PSSS: Vrhunska patetika, je l' da?
Sačuvana

Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: 18.10.2007. 15:03 »

PS: Ne bih bio srećan ako bi mi iko ovde čestitao rođendan. Naprosto, hteo sam samo da vam spomenem ovu interesantnu stvar, da mi mašina, tj. neka automatska pošta, prva čestita rođendan.

Srecan ti rodjendaaaaaan!!!!!!!! :****************

:)))))
Sačuvana
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +17/-17
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #80 poslato: 18.10.2007. 20:58 »

.....PSSS: Vrhunska patetika, je l' da?

.......da, kao i prethodni post............
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: 08.11.2007. 18:35 »

Tako. Danas sam hodao malo gradom i trudio se da ne izbacim svoje lice pred drugima tako da izgledam previše čudno za njihov ukus. Izašao sam u 17h, simbolično i programirano, da ličim na Kanta. Hodao prilično brzo, sa jednom rukom u džepu, a drugom vani. Ova vani je držala kišobran i išla napred-nazad kao kod nemačkih oficira tridesetih prošlog veka. Gledao sam ih sa visine, ali i sa gađenjem. Nekoliko puta mi je pao na pamet naslov "Svet kao seksualni interkurs" i zamisao ilustracije tog naslova sa džinovskim muškim i ženskim spolovilima namesto planete zemlje u odnosu penetracije. Valjda sam bio podstaknut jednom rečenicom neke cure koja me je mimoišla i koja je rekla: "E, zbog njenog jebanja ima da zakasnimo...", dok je jedna druga devojka imala obojenu zadnjicu u belo, i tako hodala ispred mene nekih desetak minuta.

Potom mi je palo na pamet nešto drugo. Naime, misao da loš čovek (ne mislim na urođeno, ništa takvo ne postoji, već neko ko nikada nije ni imao to znanje o dobru, niti razvijao ljubav prema čovečanstvu, ljudima, i sebi) teško da ikad može postati stvarno dobar, da može delovati dobro, dok je dobar čovek uvek u iskušenju da se njegovi stavovi sasvim preusmere u ono loše. Zašto je tako? Zato što onaj loš uvek uspeva da se ispolji (prikaže) kao loš, dok onaj dobar često to dobro ne može da iskaže, jer ono je uvek konstruktivno prema nekome drugom. Ako tog drugog nema, ili pak ne postoji način da se bude dobar, ovaj bi mogao svoju dobru volju okrenuti u suprotno.

Otud i konačni zaključak: Šta mislite o tome da se pokrene društvo pod nazivom: Savez nesuđenih serijskih ubica? ili pak: Udruženje potencijalnih monstruma?

Sebe smatram najboljim čovekom koga sam ikada poznavao. To znači da je moj ubilački potencijal ogroman.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #82 poslato: 20.12.2007. 03:54 »

Dan 8592, Beleška 34, 12:26:43:
Kupovati samo jedan primerak konzervirane ribe. Na taj način je moguće uštedeti.

Dan 8592, Beleška 91, 17:23:11:
Ispostavlja se da je masturbacija krajnje uzaludna. Nota Bene: Kad-tad ću uvideti da sam impotentan.

Dan 8592, Beleška 112, 20:02:55:
Trebalo bi pisati o piću.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #83 poslato: 20.12.2007. 14:36 »

Dan 8593, Beleška 11, 13:36:24:
Koliko god bio filozofski nastrojen, Šopenhauer je znao da napiše i nešto vredno pažnje. Najvrednije među tim mislima je da čovek jedino iz sopstvene perspektive doživljava zbilju, i da ništa van njegove svesti ne mora da bude drugačije od onoga kako je viđeno iz lične perspektive. Nota bene: Tako individua uspeva da održi sve konce u sopstvenim rukama.

Dan 8593, Beleška 16, 14:33:03:
U izvesnom smislu biti dobre ćudi jest privilegija.

Dan 8593, Beleška 18, 14:48:56:
Dva i po dana ništa ne jedem, i ne osećam nikakvu glad.

(PS: Ovo će do kraja dana biti dopunjeno novim beleškama.)
Sačuvana

direktor bolnice
Građanin

Duh bunta: +5/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: 20.12.2007. 14:45 »

U izvesnom smislu biti dobre ćudi jest privilegija.

A koji je to smisao izves'an ? Zar se ta rec ne koristi kad postoji neki kontekst izvesnosti ?
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +122/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: 21.12.2007. 09:02 »

Ako je ovo izdajnički kutak dozvolio bih sebi slobodu da kažem: Pu bre, ovi Srbi! 
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #86 poslato: 23.12.2007. 06:57 »

Dan 8595, Beleška 2, 6:55:21:
Ljubičasti dan.

A koji je to smisao izves'an ? Zar se ta rec ne koristi kad postoji neki kontekst izvesnosti ?

U pravu si. Greška.

Ako je ovo izdajnički kutak dozvolio bih sebi slobodu da kažem: Pu bre, ovi Srbi!

Najs uan  aplauz
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #87 poslato: 25.12.2007. 22:30 »

Dan 8597, Beleška 61, 22:29:54:
Aaaaaah! Aaaaaaaaah! Neeeeeeeeeeee! Aaaaaaaaaaaaaaah! Nemoj! Aaaaaaaaaaah! Nastavi, budalo... aaaaaaaaaaah! Jebi me! Jebi me! Kaži mi da sam kurva! Zovi me kurvom!! aaah!

Sačuvana

Odradek
Libertarijanac

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #88 poslato: 25.12.2007. 22:36 »

Nesto naslucujem  zlobni
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: 25.12.2007. 22:40 »

Sta? :\
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: