Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Domaci Izdajnik  (Pročitano 25915 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #270 poslato: 05.05.2008. 18:25 »

Ništa, mister-Pešić. Ništa... buncam, koprcam se još.

Inače, večeras idem na konvenciju LDP u Nišu. Srešću se sa još nekim kolegama iz organizacije i partije, pa tako... Valjda će sve biti u redu, pa se vratim čitav kući.

Iskoristiću priliku da pozovem sve slično politički orijentisane da se pojave večeras na promociji građanske ekipe za nove izbore. Usput, pogledajte sajt organizacije pa recite šta biste menjali... Dosta sam ovih dana menjao tamo.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Saber Rider

« Odgovor #271 poslato: 05.05.2008. 20:24 »

Jesi sad bolje?

Ljudi dolaze i odlaze..nemoj se bedachiti zbog njih  :oprost:
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #272 poslato: 05.05.2008. 23:19 »

Napisat ću večeras ili sutra ujutro izveštaj sa konvencije LDP-a u Nišu, i isto tako reći nešto o sastanku sa ljudima iz SDU-a iz cele Srbije (ukupno nas je bilo večeras u Nišu - desetak!).

Sad... kao, žurim.

Jesi sad bolje?

Osećam se kao oni ljudi koji hodaju po žici... na nekih 100m visine. I to da sam nasred puta. Nit napred, nit nazad.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #273 poslato: 06.05.2008. 10:28 »

Posto si mi vratio titulu "nazionalist", ja se trajno odjavljujem sa ovog foruma, jer imam pametnija posla, nego da nekog ucim osnovama demokratije. Tj, mozda ti i jesi demokrata u Nisu, ali bi u Bgd-u bio uz Stormfront po metodama. Ajd, zdrav bio.
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #274 poslato: 06.05.2008. 11:49 »

Bravo Kekenju, i samo nastavi tako jer vidis da to koristi forumu.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #275 poslato: 06.05.2008. 12:56 »

Ja, gospodine Pešiću, moram da štitim forum od ideologija koje zastupaju drugi, kako neko ne bi pomislio da je to stav onih koji čine osovinu ovog medija. Tome i isključivo tome služi ta etiketa ispod nicka. I, usput, ti ljudi koji je dobiju uopšte se ne stide tih naziva, tako da ne znam čemu tolika frka oko toga.

A što se tiče svega toga, ja se kladim da vi niste pročitali ili stekli uvid u to zašto je gospodin Žile nagrađen tom etiketom.

No, pokraj svega, voleo bih da vidim kako biste vi upravljali forumom, makar na deset dana, bez da mene išta pitate, o gospodine Pešiću. Pa ako želite tako šta, evo prepuštam vam.
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #276 poslato: 07.05.2008. 12:10 »

Bravo Kekenju, i samo nastavi tako jer vidis da to koristi forumu.
Auu... za ovo sleduje ban na 7 dana do beskonacnosti... :-(

Ja, gospodine Pešiću, moram da štitim forum od ideologija  koje zastupaju drugi, kako neko ne bi pomislio da je to stav onih koji čine osovinu ovog medija. Tome i isključivo tome služi ta etiketa ispod nicka. I, usput, ti ljudi koji je dobiju uopšte se ne stide tih naziva, tako da ne znam čemu tolika frka oko toga.

A što se tiče svega toga, ja se kladim da vi niste pročitali ili stekli uvid u to zašto je gospodin Žile nagrađen tom etiketom.

No, pokraj svega, voleo bih da vidim kako biste vi upravljali forumom, makar na deset dana, bez da mene išta pitate, o gospodine Pešiću. Pa ako želite tako šta, evo prepuštam vam.

"Sticenjem" foruma od "ideologija koje zastupaju drugi" ubijas diskusiju oprecnih miisljenja, navodis na razgovor jednoumlja. Nije to strasno, npr onda kada je takav diklejmer na pocetnoj strani i kada se neke diskusije ne nazivaju otvorenim vec zatvorenim.
Ovako, mozes da banujes, brises, editujes... i to je moderesinaje koje ukazuje na odbojnost ka razlicitom misljenju... ukazuje na politicku ksenofobiju.

Epiteti pogrdnih znacenja samo dolivaju ulje na vatru.
Nije isto nacionalist i naZionalist... znas i sam a nije to ni erata. Oni koji se "ne ljute" su samo digli ruke od rasprave na tu temu.
Ako ne verujes, stavi temu sa glasanjem (ali da pravo na glsanje imaju samo oni kojima si nadenuo pogrdne epitete u avataru) pa ces da vidis da li se iko stidi ili ne.

Evo mog (manje vrednog, nazionalistickog) glasa da se doticni "g. Pesic" prokalmuje za moderatora makar na 7 dana.
Sačuvana
sandinista
Nazzi na "uslovnoj"
*

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #277 poslato: 07.05.2008. 16:01 »

Ja, gospodine Pešiću, moram da štitim forum od ideologija koje zastupaju drugi, kako neko ne bi pomislio da je to stav onih koji čine osovinu ovog medija.

Zar se tim cinom ne ukida sam smisao foruma kao mesta gde se suceljavaju razlicita misljenja?

Ako vlada jednoumlje i ista ideoloska odredjenost, da ne kazem - zatupavljenost, cemu onda rasprava, cemu onda demokratija dijaloga?

Ovakve izjave, samo drugacije formulisane daju i moderatori neonacistickih foruma.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #278 poslato: 07.05.2008. 16:21 »

Zar se tim cinom ne ukida sam smisao foruma kao mesta gde se suceljavaju razlicita misljenja?

U pravu si što se tiče karaktera foruma - da je on mesto za sučeljavanje različitih mišljenja. No, ovde se i ne ukida pravo drugome da se sukobljava na forumu sa onima koji drugačije misle, ili da prigovara osnovnim tezama ideologije koju forum ima da forsira kao medij (što je legitimno pravo svakog osnivača medija), već se samo nameće etiketa kako bi posetioci mogli da znaju kako ono što govori neko ko nosi takvu etiketu nisu stavovi organizacije koja stoji iza foruma.

To je sve.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #279 poslato: 07.05.2008. 19:13 »

Prvo:
Čikam te da kažeš koji su to principi za koje se ti i tas tvoja NVO-zalažeš. Mislim da nećeš imati šta da napišeš, jer principe dnevno pozajmljuješ od autoriteta koje si samoinicijativno i bez razloga podigao na pijedestal. Koju ti to imaš zamisao koja je autentično tvoja, koja nije izašla iz kujne Č. Jovanovića i N.Čanka? Naravno, tu je i S.Biserko, i još po neki iskvareni kvaziintelektualac, koji svoje „ideje“ koristi kako bi zgrnuo neki evrić na račun ovog jadnog naroda. Prdež, jednom rečju... Doduše, za nekonzistentnost i neprincipijelnost su te čak i tvoji istomišljenici na ovom forumu, „ispreskakali“.
Drugo:
Što se tiče tvog saznanja o demokratiji, vidi se da si odrastao na političkim brošurama iz vremena Titove Jugoslavije. Oskudnog si obrazovanja, a svoje obrazovne manjkove, popunjavaš „viškom“ parola. Svaki tvoj post, tvoj „igrokaz“, obiluje izjavama u stilu „smrt fašizmu!“. Jednom rečju, ti si fino ukrštanje Stormfrontovca, S. Miloševića i N.Kandić...Tj. od svakog si „pozajmio“ po nešto...Od nekog ideje, od nekog metodologiju, a od nekog jednostranu zadrtost!
Treće:
Ovaj si forum, a i tu tvoju NVO, „izmislio“, kako bi imao još vremena da ništa ne radiš, da još malo „studiraš“, a da drugi rade za tebe i da se još koji dan „ogrebeš“ na račun roditeljske kase...Neradnik i lezilebović, isfrustriran činjenicom da niko osim tebe ne „prepoznaje“ tvoju „genijalnos“. Isfrustriran činjenicom da si  ženski polni organ vidjao samo u „slikovnicama“, sa malo šansi da se stanje promeni nabolje, ti si „izmislio“ NVO i ovaj forum, kako bi malo verbalno „onanisao“, i istresao svoje , nagomilane, frustracije.
Dakle, svi „posertioci“ foruma, upravo i služe, čineći dekor, da bi se ti malčice „zabavio“ u svom jadno-dosadnom životu.
Četvrto:
Ili je  Niš kolevka demokratije, jer niko od ljudi koje ovde pljuješ, nije izgazio na ulici.
Ili, s druge strane, niko ne želi da prlja ruke tobom.
Da si čovek, pa da ima šta i da se bije.
Ili si vrabac na koga ne treba trošiti ni praćku.
Proceni sam.

Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #280 poslato: 07.05.2008. 20:16 »

Zile, ovo je bilo bas otrovno.

Izdajnice, ako zelis da ovi ljudi koji su Gosti pocnu da pisu mozes recimo da ih stimulises tako sto ces ukinuti etiketu "sumnjiv tip". Ja prvi ne bih hteo da se registrujem i pisem kad bih znao da ce to da mi pise ispod nick-a. Smatrao bih to za drskost i bezobrazluk. I uopste, ta funkcija opisa ispod nick-a je malo detinjasta. Mozda treba da razmislis i da je ukines. Duh bunta je vec zanimljiviji jer forumasi jedan drugom mogu da daju podrsku ( ili suprotno ).
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Meda Božanin
Banovani korisnik

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #281 poslato: 07.05.2008. 23:30 »

Izdajnice, ako zelis da ovi ljudi koji su Gosti pocnu da pisu mozes recimo da ih stimulises tako sto ces ukinuti etiketu "sumnjiv tip". Ja prvi ne bih hteo da se registrujem i pisem kad bih znao da ce to da mi pise ispod nick-a. Smatrao bih to za drskost i bezobrazluk. I uopste, ta funkcija opisa ispod nick-a je malo detinjasta. Mozda treba da razmislis i da je ukines. Duh bunta je vec zanimljiviji jer forumasi jedan drugom mogu da daju podrsku ( ili suprotno ).

Duh bunta je cudnovata stvar.
Neki mogu da uticu a neki ne... evo meni je to zabranjeno jos kad sam prvi put udelio -1 nekom domacem izdajniku. Meni, vidim, dolaze poeni ;-)
To je valjda jednakost, bem li ga, na neki LDP/SDU/LSV/NVO nacin?
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #282 poslato: 08.05.2008. 00:41 »

Za mene je bilo razočaravajuće. Mnogo ružnog se da izvući o samom Žiletu, na osnovu te poruke i uporedbe sa onim što je do sada pisao. Katastrofa.

Slažem se s tim da bi "sumnjivog tipa" trebalo menjati (više mi nije jasan razlog uvođenja takvog naziva), ali ne verujem da će to da motiviše ljude ili da ih makar ne demotiviše. Ako znaju da će svaki novi član da bude "sumnjiv tip" u početku, mogli bi da se potrude da napišu tih desetak poruka i da prestanu da budu sumnjivi. Uostalom, znaju da tu titulu nisu dobili zahvaljujući učešćem, već da je standardna za one koji se registruju i ništa ne pišu.

No, iako sam siguran da ništa neće promeniti, promenićemo to. Ionako ne verujem da daje bilo kakav pozitivan efekat.
Sačuvana

1jeAhonen
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +4/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Im simply the best fuck the rest of all

« Odgovor #283 poslato: 08.05.2008. 10:33 »

Zdravo Izdajniche (kako to gordo zvuchi) tragam na ovom forumu a bio sam i na topicu posvecenom Hajdegeru. za neki duzi izvorni tekst iz Uvoda u metafiziku...mozesh li me uputiti ili pribaviti isti...postovanje. Zvrko
Sačuvana

The favourite Son of the sky
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #284 poslato: 08.05.2008. 12:30 »

Mogu, Ahonene, ali sam trenutno u teškim nedaćama. Imam puno zdravstvenih problema pa ne stižem ni da budem aktivan na forumu, a sa druge strane imam da spremam ispit koji je verovatno u drugoj polovini ovog meseca. To znači da baš neću imati vremena pre polaganja ispita da odradim to što tražiš, mada imam tu knjigu. Ako ti je potrebno samo neko konkretno poglavlje, neki deo, nekoliko stranica, javi pa da prepišem pošto mi ne bi verovatno oduzelo mnogo vremena.

PS: Nego, znamo li se mi, Ahonene?
Sačuvana

Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: