Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Domaci Izdajnik  (Pročitano 25838 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #255 poslato: 23.04.2008. 20:54 »

Da bi se napravila dobra internet kavana (kako se jednom prilikom izrazio Deksa) potrebno je da se razgovara u prilično mirnom tonu i da se okreće povremeno na šalu. Takođe, da ne bude nekih značajnijih osvrta na ono lično, dakle, bez onih napada na čoveka, nego samo na ono što ovaj kaže. I to bez vređanja.

Ovih dana primećujem da se dosta govori, ali se na političkom delu dosta vređa. To nije dobro, i na duže staze ne može ništa dobro da donese. Zato apelujem na sve da se malo prijateljskije odnosimo jedni prema drugima, i ako postoje politička neslaganja, da to sačuvamo za neke druge prilike, da bismo ovde sačuvali prilično prijatnu atmosferu.

E, da, pisao sam i da bih kaz'o ljudima da sam nagurao i četirihiljaditu poruku... Mnogo odskačem po broju poruka u odnosu na druge... tako da... ono, ne bi bilo loše da me ko u'vati za rep.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +56/-1011
Van mreže Van mreže

« Odgovor #256 poslato: 23.04.2008. 22:32 »

ti imash rep???
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #257 poslato: 24.04.2008. 21:13 »

Gospodo, šta vam smeta na forumu možete da pišete i ovde... pa da radimo na poboljšanju. To kažem ne zato što primećujem da nešto nije kako bi trebalo da bude, nego da znate i gde da biste mogli da kažete ono što imate, ako je ko zaboravio ili mu nije odgovoreno na raspravi "Šta vam sve smeta na forumu". Inače, smatram da forum solidno gura napred, ali sam siguran da bi mogao i bolje. E, samo, ne znam kako bi ko trebalo da se ponaša da bismo došli do boljitka. Je li krivica u meni i kako bi trebalo da se ponašam... Pa, ono, može savet.

ti imash rep???

Aha! I rogove!  :sreca:
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #258 poslato: 24.04.2008. 23:29 »

Ja se ponosim tobom. Rasprave sa onom dvojicom zadrzavas na nivou, sa potrebnom dozom demokratije. To je super, jos da ne glasas za  osmeh LDP...
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Meda Božanin
Banovani korisnik

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #259 poslato: 25.04.2008. 00:07 »

Ja se ponosim tobom. Rasprave sa onom dvojicom zadrzavas na nivou, sa potrebnom dozom demokratije. To je super, jos da ne glasas za  osmeh LDP...

Sto ce reci... jedino Dexa i moja malenkost se ovde nekome suprostavljamo misljenjem (koje, usput, nije identicno)???
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #260 poslato: 25.04.2008. 00:11 »

Sto ce reci... jedino Dexa i moja malenkost se ovde nekome suprostavljamo misljenjem (koje, usput, nije identicno)???

Ti čak i nemaš mišljenje ni o čemu. Imaš par glupih izjava i to je to. Ali dok ne vređaš neposredno, imaš pravo da pišeš.

Inače, baš bih voleo da još negde izletiš kao na raspravama o EU-Kosovo i Nišu (za koji si rekao da bi trebalo da se zadovolji da bude palanka).

Polako, gospodine Žile. Još malo ostanite na forumu i shvatićete zašto je LDP jedina opcija politički svesnog bića.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #261 poslato: 25.04.2008. 01:24 »

Ma ne, al vas boravak ovde sluzi da D.I. mazete govnima, a ne da argumentima opovrgnete neke stavove.
Ja sam "Srbendanac", ali sam malo nasao razumnog i smislenog u vasim stavovima...
Npr, Kosovo poseduje ogromne kolicine lignita, tamo je vecina spomenika kulture, dole ima naseg naroda koji treba zastitu,...to su argumenti. A..."Kosovo je dusa Srba" je narodni ep..., nije argument.
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #262 poslato: 25.04.2008. 01:39 »

Ma ne, al vas boravak ovde sluzi da D.I. mazete govnima, a ne da argumentima opovrgnete neke stavove.
Ja sam "Srbendanac", ali sam malo nasao razumnog i smislenog u vasim stavovima...
Npr, Kosovo poseduje ogromne kolicine lignita, tamo je vecina spomenika kulture, dole ima naseg naroda koji treba zastitu,...to su argumenti. A..."Kosovo je dusa Srba" je narodni ep..., nije argument.

Ovaj forum je barem prepun mogucnosti citata.
Aj me citiraj malo kada govoris o meni, Zile.
Ovako, govoris o tvom vidjenju mene na osnovu subjektivnog.
Izdajnik me zna duze vremena, to je druga prica.

Evo, negde na ovom celom forumu stoji moje misljenje o Differentia iz vremena kada sam joj davao bezrezervnu podrsku i kada sam bio spreman da delima potpomognem njeno delovanje. Naravno, nik je sasvim drugaciji.
Takvo misljenje sam imao sve do momenta kada je domaci izdajnik poveo istu u ponor. Pre svega svojim bahatim ponasanjem i drskoscu u obracanju drugima.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #263 poslato: 25.04.2008. 22:08 »

I, tako, nekakvo guranje dana za danom. Bezvoljno i dalje. Ništa se valjano ne vidi kad pogledam u budućnost. Ništa što bi podstaklo na rad, i dalo nešto malo volje.

Gledam zbog toga da se fizički izmorim da ne bih bio loše raspoložen tokom dana. Ako bude sreće nešto ću uzeti i da pročitam.

A pošto trenutno ne mogu da čitam, uzeću verovatno da odgledam neki film. Makar to ne traži nikakav napor.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #264 poslato: 26.04.2008. 11:14 »

Da li jebes nesto? Trebao bi, to pomaze osmeh Naime, oslobadja tenzije, stvarno. Ja se iskidam oko posla, dodjem kuci, fuck-fuck, i sav smiren. Ne mora to da bude sa idealnim primerkom suprotnog pola, znas.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #265 poslato: 26.04.2008. 11:23 »

Da li jebes nesto? Trebao bi, to pomaze osmeh Naime, oslobadja tenzije, stvarno.

Ne jebem, brate. (Haha, koliko olakšanje kad kažeš nekome "brate".) deda
A znam da oslobađa tenzije. Ono, kontam, kad budem imao šta, biću bolje raspoložen. Ali sa druge strane i ne bih da "guram" bilo gde...
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #266 poslato: 26.04.2008. 11:51 »

Vidi, ja nisam rekao da trebas da se zaljubis u tu sto ces da jebes. Terapeutski, brate. Mnogo si ispresiran, treba ti relaksacija. Zato, npr., postoje saloni za masazu :jezik:
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #267 poslato: 03.05.2008. 20:59 »

Uh, neverovatno je koliko sam se razočarao danas u ljude. Ovo je nikad gore... Dobro, možda je bilo i gore, ali je sada jako loše. Ne mogu da verujem koliko u ovom trenutku ne vredi živeti. I zašto baš moj život, koji toliko poštujem, u ovom času baš nema nikakvu vrednost, dok neki drugi, koji niti znaju da žive niti to zaslužuju više od mene, imaju daleko kvalitetnije momente. Otkud ovo i čemu ovo. Dođavola, dođe mi da prerežem sebi vrat.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #268 poslato: 04.05.2008. 17:54 »

Najgore je kad se nešto raspada... To, prijateljstvo, ili šta god da je, i kada te neko iz čista mira posmatra kao neku bednu životinju, bolesnu životinju koja traži mesto da umre. Koliko puta sam bio u toj situaciji... I prosto ne mogu da poverujem da sam i minut vremena proveo sa takvom osobom u istoj prostoriji, jer da jesam bio bih joj od većeg značaja.

Kao rak, nad duhovnim prostorom nečega što je sačuvano u sećanju. Rak koji razara sećanje i čini da postane trauma.
Sačuvana

Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #269 poslato: 04.05.2008. 21:21 »

Sta je biwo Acko?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: