Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Antropomorfni zombi - Asophos  (Pročitano 1470 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 31.12.2007. 16:32 »

nemoj da mi kvariš nade svojim pesimizmom  :jezik:  Zvrko  :(  :(  :(

Ako zavisi od nje, kolike su sanse da ne bude usrano? I kako uglavnom bude na kraju u ovakvim slucajevima?
Samo sam realan.  :jezik:

Sad se setih da imam knjigu "Marfijevi zakoni u ljubavi". :smejanje:
Sačuvana
asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #16 poslato: 31.12.2007. 18:12 »

Ako zavisi od nje, kolike su sanse da ne bude usrano? I kako uglavnom bude na kraju u ovakvim slucajevima?

Istinu zborite, Oblakopreuzvišeni...no, pustite me da se zavaravam, oh, pustite me da se udavim u zabludi  :(

Gospodine Izdajniče...meni se i dalje diže kurac...danas sam masturbirao...no, možda po prvi put u životu nisam osetio niti mrvicu onog lepog osećaja koji dođe u trenutku izbacivanja semena iz falusa...drkah ja tako, trudeći se misliti na neke lezbe s filma, al sam celo vreme mislio na NJU, u stvari...ali ne u tom sexualnom smislu, kako bih ja NJU, znate, nego sam mislio na NJU, šta radi, gde li je, jel s nekim, ko će ju večeras...i tako i svrših s tim mislima, a da mi se mališan odmah otromboljio, spao čim je posao bio gotov...ja sam već nekoliko puta to na ovom forumu napisao, i svi ljudi koji me poznaju znaju da sam ja ASEXUALAN tip osobe, da mi nije ni najmanje stalo do sexa, da tu radnju smatram primitivnom i životinjskom, a ljude koji to rade iz zadovoljenja nekih želja smatram idiotima koji nisu ostvarili sebe...nisam potpuni, al sam apstinent, verovatno me zato ne žele ONE, al ja sam u neku ruku navikao da patim zbog neke NJE, navikao da se uzalud zaljubljujem, pa me taj bol koji osećam drži u životu, patim i sviđa mi se patnja (možda je ovo neka moja perverzija, ne znam)...tako da se ja ne trudim umiliti devojkama igrajući njihovu igru sexanja do smrti, nego ostajem svoj...ne pada mi na pamet pratiti trendove...a jebati je danas trend...ako nisi nikada jebao nula si, ako si jebao jednom ili dvaput isto si nula, ako si jebao samo jednu ili dve ženske opet si nula...ne zanimaju me te priče...ja ako sam njima nula što ne jebem, neka sam...sebi sam ja CAR!!! i samo to mi je bitno, da ne izdam sebe, pogotovo ne zbog nečije dlakave, zapišane i krvljom umuljane rupe (bez obzira koliko dobro bila oprana)  Zvrko
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: