Stranice: [1] 2 3 ... 32   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Zenski rezervat  (Pročitano 7474 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Duh bunta: +91/-13
Van mreže Van mreže

« poslato: 20.07.2008. 19:05 »

Rezervati su jako lepa mesta za zivot...tako kazu Indijanci...privilegije, pomoc, titranje, uzivanje, raspojasana komanda...jeste....i zato je meni pala jedna ideja na pamet koja moze biti okarakterisana kao previse ambiciozna, tesko ostvariva, idealisticka, utopijska, nerealna ...ali ako se ne proba onda ne bi ni znali da li je prethodno navedeno samo sumnja ili cinjenica.

Zato ..... pozivam moje drugarice, sapatnice, nosioce privilegovanog zenskog ruha da otelotvorimo i nastanimo jedno takvo zasticeno mesto, samo nase, u kome ce carovati nasa pravila i gde ce suprotni tabor biti samo u poziciji gosta. Ovde bi mogle da zivimo i pisemo po svojim zakonima, da se dopunjujemo, konsultujemo, zalimo...ostalima pristup nije zabranjen dok te postulate postuju ...u suprotnom ce biti umoceni u smolu i posuti perjem i bez pardona vraceni nazad odakle su dosli. A ti gosti (muskarci)...oni bi mogli da postavljaju pitanja, da pitaju za savet, da traze pomoc...da ih prosvetlimo i ucinimo jos boljim, blizim zenskom poimanju sveta ...kako ne bi pravili greske i cinili gluposti (onako nenamerno).

Predlazem....odgovaranje na pitanja moze ici sa Da (i ono ce zaista biti "da" kao i u preostalim slucajevima....ono sto se napise to se i misli...necemo primenjivati onaj realisticni sistem koji je pun kontradiktornosti), Ne, Mozda, Ne zelim da odgovorim...uz mogucnost sirih objasnjenja, skica, nacrta, elaborata i referata koji su nekada zaista neminovni jer zenski rod voli nasiroko da razjasni stvari a muski rod ne ume da cita izmedju redova.

No, Morella, Rino, Creatrix, Modesty....i jos neke kojih nema vekovima...mozemo li da dokazemo svoju kvalitativnu superiornost, mozemo li da se slozimo a da se ne guramo, podmecemo jedna drugoj nogu, ogovaramo, mozemo li da se organizujemo a da nam tutori ne budu oni se jacim misicima ......ili cu ja ipak umreti kao idealista?
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +112/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 20.07.2008. 19:08 »

ja sam uvek za superiornost.
imam chak i neke vezhbe iz logike kod kojih je zakljuchak uvek 'mushkarci smrde' 'mushkarci su zli' 'mushkarci su glupi'
mogu to da prepishem?
Sačuvana

Vraticu jevrejstvo na mesto koje mu pripada!
Odradek
Građanin
**

Duh bunta: +38/-8
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #2 poslato: 20.07.2008. 19:37 »

Rezervat vam je to ideja. Ja se vec dobrovoljno kandidujem za direktora (ili cuvara) istog.   frajer
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 20.07.2008. 20:03 »

Rino, ako procenjujes da to nece da ubije u pojam suprotni tabor (izazove negativizam i pljuvanje, a onda i pesnicenje ili samaranje) onda napisi...mozda cemo svi nesto iz toga da naucimo...ili neki malo vise, sta ti mislis?

Sto se administracije tice, direktor ne postoji, ovde vlada ravnopravnost ...vlast stvara podanike i gospodare a to ne smemo da dozvolimo...a za cuvara  nedoumica?...nisam sigurna, jos nisam dobila tvoj istorijski odgovor na pitanju o feminizmu tako da nisi pouzdan. Nece moci. Morace neki drugi kandidat, malo neutralniji.
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Ljubo Gazivoda
Fetišist
**

Duh bunta: +133/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 21.07.2008. 13:19 »

Neka bude to koncentracioni (p)rezervat!
Sačuvana

peMzije mladima!
Morella
Građanin
**

Duh bunta: +123/-13
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Hodajuca Kontradiktornost

« Odgovor #5 poslato: 21.07.2008. 20:05 »

Dakle, ja sam uvek za superiornost.
Sačuvana

My theory by A. Elk, brackets, Miss, brackets. This theory goes as follows and begins now. All brontosauruses are thin at one end, much much thicker in the middle, and the thin again at the far end. That is my theory, it is mine, and it belongs to me, and I own it, and what it is, too.
Ljubo Gazivoda
Fetišist
**

Duh bunta: +133/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 21.07.2008. 20:31 »

Dakle, ja sam uvek za superiornost.

U odnosu na šta ili koga?
Sačuvana

peMzije mladima!
Morella
Građanin
**

Na mreži Na mreži

« Odgovor #7 poslato: 21.07.2008. 20:37 »

U odnosu na sve :)
Sačuvana

My theory by A. Elk, brackets, Miss, brackets. This theory goes as follows and begins now. All brontosauruses are thin at one end, much much thicker in the middle, and the thin again at the far end. That is my theory, it is mine, and it belongs to me, and I own it, and what it is, too.
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 21.07.2008. 20:52 »

Jesmo li (superiorne)?
Sačuvana

Sartr
Morella
Građanin
**

Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 21.07.2008. 20:56 »

Nego sta.....nego ja mislila da cemo se igrati indijanaca ovde:( Vec sam spremila boje da se mackam
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 21.07.2008. 20:59 »

Ma mi mozemo ovde da se igramo sta hocemo...oni mogu da gledaju ako zele...mozemo i imena indijanska sebi da nadenemo...da se bojimo...svasta nesto. Nego ne mozemo samo nas dve...malo je to.
Sačuvana

Sartr
milos
Građanin
**

Duh bunta: +54/-38
Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 21.07.2008. 23:47 »

Ja cu da gledam kroz trsku i sas kada se budete kupale.
A kada se Crea pojavi na kupanju, pocupacu i trsku i sas, pa je tako cupav zgrabiti.
Ispod miske, pa kroz sumu...
Sačuvana

Ja sam lep.
Ljubina Tetka
Građanin
**

Duh bunta: +11/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 23.07.2008. 16:06 »

Ja cu da gledam kroz trsku i sas kada se budete kupale.
A kada se Crea pojavi na kupanju, pocupacu i trsku i sas, pa je tako cupav zgrabiti.
Ispod miske, pa kroz sumu...

Šta ćeš ti u ženskom rezervatu? Mi žene da se udružimo i dovedemo ove muške u red. Dosta je bilo njine sile!
Sačuvana

Nevaljalce treba kazniti
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 23.07.2008. 16:12 »

Hocete li tetka da budete glavna skvo? Samo ovde ne radi ime Ljubinka.
Sačuvana

Sartr
Ljubina Tetka
Građanin
**

Duh bunta: +11/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 23.07.2008. 16:16 »

Neka vama liderstvo. Vi ste sve mlade i ambiciozne. Ja sam se dosta iživela i naživela.
Sačuvana

Nevaljalce treba kazniti
Stranice: [1] 2 3 ... 32   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: