Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Lezbo milfovanje cika Ljubine tetke  (Pročitano 408 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Duh bunta: +47/-31
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

...zmija vijoglava...

« poslato: 23.07.2008. 17:23 »

...vidim da niko nije nasao vremena da se udostoji da novopridosloj gospodzi otvori temu... kakva grozna i losa organizacija... tako se ne docekuju gosti...

a posto mi Vojvodjani volemo da ugoscavamo eto... ja cu da budem ljupka napredna devojcica i da pozelim ovako oficijelno dobrodoslicu cika Ljubinoj tetki Ljubinki...

pa kad smo vec tu... dupe mi se ojelo od znatizelje pa cu morati da pitam: da li se cika Ljuba zavlacio pod njenu suknju kada je bio mali... ili je to neka druga Amerikanska tetka?
Sačuvana

steram onom ko mi da minus
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Duh bunta: +91/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 23.07.2008. 17:33 »

Jeste, jeste...moras samo da odes i detaljnije procitas na temi o Ljubinoj knjizi...sve je opisano...prosto da se obliznesh.
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #2 poslato: 23.07.2008. 17:41 »

...ok ja cu da odem da se... obliznem i tako to... ali sve jedno nije lepo ne pojaviti se na svjoj temi... to je vrlo neuctivo i nekulturno... narocito od starijih osoba koje drze do sebe... sto sam sigurna da cika Ljubina tetka Ljubinka i tek kako smatra za bitnim... to drzanje do sebe...

i mogla bi ona nama kao prava tetka da pokaze neke cika Ljubine slike kada je bio mali... one slike sa kupanja gde mu se vidi mala kitica... i shiroke okice razrogachene...
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 23.07.2008. 17:46 »

Mozda sad prelistava albume i skenira...hajde da ocekujemo da vidimo konacno sve sto treba...jaooo, ja se bas radujem, unapred!
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #4 poslato: 23.07.2008. 17:51 »

hahahahhaha... i ti si uzbudjita sto ces da vidis cika Ljubinu kiticu... i ja sam... :))

da... imam jos jedno pitanje: kako tetka Ljubinka gleda na ispovest cika Ljube u vezi sa mojom pozadinom... kako ona to komentarise?
Sačuvana

Ljubina Tetka
Građanin
**

Duh bunta: +11/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 24.07.2008. 14:59 »

hahahahhaha... i ti si uzbudjita sto ces da vidis cika Ljubinu kiticu... i ja sam... :))
da... imam jos jedno pitanje: kako tetka Ljubinka gleda na ispovest cika Ljube u vezi sa mojom pozadinom... kako ona to komentarise?

Jao ćero što si ti direktna. E svaka čast, tako i treba. U ova zla vremena svako cile-mile postalo je čist luksuz ili puko izvoljevanje. E svaki ti dao....
Tetki prosto drago oko krofne kad vidi kako devojčice željno iščekuju da vide kitića mog mawog Jube. Swatka je to kitica. Onomad kad je opisivao da te je gledao dok je piškio pitala sam se da li se blentonja setio pre toga da opere ruke. Sto puta sam mu govorila kad piški negde na javnom mestu da se barem prebriše vlažnim maramicama. Mislim, svašta dira rukama a onda se pipne za pišu i eto ti belaja..... Eh, ti muški nikad neće naučiti da se brinu o pišama.
A što se tiče tvoje guze, pa ako on kaže da je slatka, onda je vala slatka. Zna on da proceni dupe pa to ti je. To sam ga ja od malena učila da je dupe duša od žene. Govorila sam mu, vidi ti njoj guzu i odmah će ti biti jasno s kim imaš posla i kakva je ta pišulja.

...vidim da niko nije nasao vremena da se udostoji da novopridosloj gospodzi otvori temu... kakva grozna i losa organizacija... tako se ne docekuju gosti...

a posto mi Vojvodjani volemo da ugoscavamo eto... ja cu da budem ljupka napredna devojcica i da pozelim ovako oficijelno dobrodoslicu cika Ljubinoj tetki Ljubinki...

pa kad smo vec tu... dupe mi se ojelo od znatizelje pa cu morati da pitam: da li se cika Ljuba zavlacio pod njenu suknju kada je bio mali... ili je to neka druga Amerikanska tetka?

Hvala sosče maleno, nije tetka zaboravila nego prosto nisam imala vremena, mesila sam nešto. jeste, jeste, meni se zavlačio pod suknju. A šta sam mogla? Da mu branim!? Posle bi se inhibirao i ko zna kako bi se sve to sublimiralo. Bolja od svega je direktna spoznaja.
Sačuvana

Nevaljalce treba kazniti
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 24.07.2008. 15:08 »

Tetka, Vi ste ipak pedofil....zastrasujuce! ...pa to Vi tako sa podmlatkom stalno? ....vidim ja da krv nije voda...nema cudjenja sto je od onog ispao onakav monstrum.
Sačuvana

Sartr
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #7 poslato: 24.07.2008. 21:46 »

@tetka, pa oprala sam se ja pre nego sto me je pipao... nece biti problema oko Jubine kitice... ako nista drugo, ljubicemo da prodje... sta god da ga zadesi... sve za Jubinu kiticu, sve za ljubav...

...moze jedna zamolba... da me umesto cero ili zlato (ili sta god slicno) zovete recimo: telence... to je kao malo tele... deminutiv deminutiva... nije pleonazam... :) to mi nekako godi sada...
...a Jubu cu da zovem... moj milo monstruozno sunce...

...ima smisla da se zagledne guzica devojke da bi se znalo kakva je... samo ja mislim da bi istinska spoznaja bila tek kada bi se u istu neko uvukao... ako me razumete... tada se cuje pravi... iskreni... vrisak... da kazem.. iz dubine dushe... koja se zeli spoznati... to je ona intuitivna unutrasnja spoznaja zvuka dushe...

@lanavi, pedofilija je OK... dok je u granicama normale...

Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 24.07.2008. 22:32 »

Ne znam na sta mislis Creatrix...da li na pedofiliju 40-godisnjaka ili 50, 60-ogodisnjaka u odnosu na nekog ko ima 20 ili je niza granica u pitanju? Tetka je definitivno nastrana a Ljuba ...
Sačuvana

Sartr
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #9 poslato: 25.07.2008. 00:06 »

... sve sto ima vise od 18 godina je samosvesno ... ergo... nije pedofilija... i ako jeste to je ta pedofilija u granicama normale...

...moja intuicija jos jedared nije omasila kada je odlucivala o tome kako ce ova tema da se zove... dodushe... ja nisam neka lezbo milferka... ali ova cika Ljubina tetka pleni... vrlo...
Sačuvana

Ljubina Tetka
Građanin
**

Duh bunta: +11/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 25.07.2008. 10:21 »

Tetka, Vi ste ipak pedofil....zastrasujuce! ...pa to Vi tako sa podmlatkom stalno? ....vidim ja da krv nije voda...nema cudjenja sto je od onog ispao onakav monstrum.

Pedofil? O čemu vi to mlada damo? Kakve su to etikecije? Etikecije potiču iz nerazumevanja prirode procesa. Ja sam primenila neke drevne metode vaspitavanja muške dece poreklom iz davnina matrijarhata kada je matrona uvodila dečake u svet muškaraca. Šta je civilizacija uradila muškarcima? Razdvojila ih je od žene. U najranijem detinjstvu muško dete je fitzički neposredno vezano za ženu, za majku, za njeno telo. Onda vremenom ta telesna veza slabi s vrhuncem u pojavi stida sina pred majkom. Dakle, dešava se prekid. Nema kontinuiteta telesnog dodira i iskustva koji bi bio adekvatan sazrevanju muškog deteta. Ja sam tokom odgajanja i vaspitavanja malog Ljube išla logikom neprekidnog kontinuiteta kontakta sa ženskim telom. Od malih nogu je on naviknut na nago žensko telo, na njegovu toplotu, blizinu i dostupnost. Naravno, tu funkciju ne mora da obavlja majka sve vreme, ali može sestra, tetka, neka rođaka pa onda žena izvana. Muško dete bi trebalo da sazreva kroz incest i da se vremenom emancipuje od žena sa kojima je krvno vezan tako što će njihovu ulogu obavljati neka druga žena/devojka izvan porodičnog kruga. No, takav koncept vaspitanja bi danas naišao na nož, ali ne postoje čak ni kulturološke i ekonomske pretpostavke takvog pravca.

@tetka, pa oprala sam se ja pre nego sto me je pipao... nece biti problema oko Jubine kitice... ako nista drugo, ljubicemo da prodje... sta god da ga zadesi... sve za Jubinu kiticu, sve za ljubav...

Drago mi je da još neko osim mene brine o Jubinoj kitici.

...moze jedna zamolba... da me umesto cero ili zlato (ili sta god slicno) zovete recimo: telence... to je kao malo tele... deminutiv deminutiva... nije pleonazam... :) to mi nekako godi sada...

Godi ti telence? Možda junice? Mislim da junica, kao krava tinejdžerka, sveta životinja u fazi nevinosti više odgovara kao kompliment. 
...ima smisla da se zagledne guzica devojke da bi se znalo kakva je... samo ja mislim da bi istinska spoznaja bila tek kada bi se u istu neko uvukao... ako me razumete... tada se cuje pravi... iskreni... vrisak... da kazem.. iz dubine dushe... koja se zeli spoznati... to je ona intuitivna unutrasnja spoznaja zvuka dushe...

Dabome. Duša se spoznaje penetracijom u sve moguće telesne ulaze, pa i u ad hoc stvorene telesne šupljine, tipa ispod pazuha, na pregibu iza kolena i lakta, ispod vrata ili u stisnutoj šaci, između butina itd. To su sve domeni penetrativnog proučavanja, iskušavanja i spoznaje. Sve sam ja to Ljubi pokazala. Još kao pubertetlija, sa prvom erekcijom, on je na tako jedan kurčevit način iskusio celo moje telo.

Sačuvana

Nevaljalce treba kazniti
Domaci Zdajnik
Građanin
**

Duh bunta: +196/-103
Na mreži Na mreži

Antifascist

« Odgovor #11 poslato: 25.07.2008. 12:50 »

Ne znam na sta mislis Creatrix...da li na pedofiliju 40-godisnjaka ili 50, 60-ogodisnjaka u odnosu na nekog ko ima 20 ili je niza granica u pitanju? Tetka je definitivno nastrana a Ljuba ...

Baš juče nakratko bacih pogled na jedan film koji se donekle bavi tom temom... Nisam baš ni sam izgradio stav. Ono, svakom starcu (pod tim podrazumevam razliku od recimo 10 i više godina, pod uslovom da devojka nema više od 25) je milo da prodžara kroz mlado meso, ako smem tako da kažem. Ali pitanje je koje će mu mlado meso dozvoliti. Na kraju, kad se malo liberalnije sagleda, to nije ničiji problem, pa ako mogu da devojke to rade sa jarićima, slonovima, konjima... zašto bi bio problem sa starcem?

Isto važi i u obrnutom slučaju.

Tako da... koga briga. U stvari, naprosto, nemamo pravo da se mešamo u tuđi seksualni život, ma šta on bio. Što se mene lično tiče, ne vidim zašto bi se i teži oblici incesta osuđivali. To je, opet, stvar ličnih afiniteta. A pošto nikome ne proizvodi nikakvu nesreću, ne vidim zašto osuđivati ili zabranjivati.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
lanavi
Kvalitetan korisnik
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 25.07.2008. 13:13 »

Sa ovim mogu samo donekle da se slozim i to zato sto se ovaj pojam pedofilije ipak pripisuje odnosima izmedju punoletnih i maloletnih tako da uopste ne mogu da postavim pitanje regularnosti, ispravnosti, moralnosti ili bilo cega sto bi se kosilo sa jednim normalnim poimanjem odnosa medju ljudima. Jednostavno, to je nedopustivo. Samo se setim biznis turizma zapadnjaka na istok (Tajland, Filipine) zarad istog...klijenti od 50,60 sa devojcicama i decacima od 7-12 godina...

Ova druga opcija koja podrazumeva dve punoletne osobe, makar razlika medju njima bila i 40 godina, stvar je njihovog izbora i afiniteta tako da to smatram u redu onoliko koliko tim njima jeste u redu.
Sačuvana

Sartr
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: