Tetka, Vi ste ipak pedofil....zastrasujuce! ...pa to Vi tako sa podmlatkom stalno? ....vidim ja da krv nije voda...nema cudjenja sto je od onog ispao onakav monstrum.
Pedofil? O čemu vi to mlada damo? Kakve su to etikecije? Etikecije potiču iz nerazumevanja prirode procesa. Ja sam primenila neke drevne metode vaspitavanja muške dece poreklom iz davnina matrijarhata kada je matrona uvodila dečake u svet muškaraca. Šta je civilizacija uradila muškarcima? Razdvojila ih je od žene. U najranijem detinjstvu muško dete je fitzički neposredno vezano za ženu, za majku, za njeno telo. Onda vremenom ta telesna veza slabi s vrhuncem u pojavi stida sina pred majkom. Dakle, dešava se prekid. Nema kontinuiteta telesnog dodira i iskustva koji bi bio adekvatan sazrevanju muškog deteta. Ja sam tokom odgajanja i vaspitavanja malog Ljube išla logikom neprekidnog kontinuiteta kontakta sa ženskim telom. Od malih nogu je on naviknut na nago žensko telo, na njegovu toplotu, blizinu i dostupnost. Naravno, tu funkciju ne mora da obavlja majka sve vreme, ali može sestra, tetka, neka rođaka pa onda žena izvana. Muško dete bi trebalo da sazreva kroz incest i da se vremenom emancipuje od žena sa kojima je krvno vezan tako što će njihovu ulogu obavljati neka druga žena/devojka izvan porodičnog kruga. No, takav koncept vaspitanja bi danas naišao na nož, ali ne postoje čak ni kulturološke i ekonomske pretpostavke takvog pravca.
@tetka, pa oprala sam se ja pre nego sto me je pipao... nece biti problema oko Jubine kitice... ako nista drugo, ljubicemo da prodje... sta god da ga zadesi... sve za Jubinu kiticu, sve za ljubav...
Drago mi je da još neko osim mene brine o Jubinoj kitici.
...moze jedna zamolba... da me umesto cero ili zlato (ili sta god slicno) zovete recimo: telence... to je kao malo tele... deminutiv deminutiva... nije pleonazam... :) to mi nekako godi sada...
Godi ti telence? Možda junice? Mislim da junica, kao krava tinejdžerka, sveta životinja u fazi nevinosti više odgovara kao kompliment.
...ima smisla da se zagledne guzica devojke da bi se znalo kakva je... samo ja mislim da bi istinska spoznaja bila tek kada bi se u istu neko uvukao... ako me razumete... tada se cuje pravi... iskreni... vrisak... da kazem.. iz dubine dushe... koja se zeli spoznati... to je ona intuitivna unutrasnja spoznaja zvuka dushe...
Dabome. Duša se spoznaje penetracijom u sve moguće telesne ulaze, pa i u ad hoc stvorene telesne šupljine, tipa ispod pazuha, na pregibu iza kolena i lakta, ispod vrata ili u stisnutoj šaci, između butina itd. To su sve domeni penetrativnog proučavanja, iskušavanja i spoznaje. Sve sam ja to Ljubi pokazala. Još kao pubertetlija, sa prvom erekcijom, on je na tako jedan kurčevit način iskusio celo moje telo.