Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Lanavi - Canadian Leaf (ili) Mother Nature's Daughter  (Pročitano 1076 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Druid
Građanin
**

Duh bunta: +56/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #45 poslato: 05.10.2008. 03:45 »

Znam da gledas!  kukuc

<a href="http://www.youtube.com/v/JlWFpdPX45g&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/JlWFpdPX45g&rel=1</a>

..."Get back to where you once belonged"...
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Građanin
**

Duh bunta: +196/-103
Na mreži Na mreži

Antifascist

« Odgovor #46 poslato: 05.10.2008. 04:01 »

Vratiće se ona sigurno jednom. Ali nećemo da je zovemo da se vrati zbog nas. Najbolje je da se sama vrati kad bude poželela da piše, a mi možemo jedino da kažemo, da joj ovde saopštimo da će nam biti drago. I da nećemo od toga praviti neki događaj, pošto znam da to ne prija  nene (bar meni ne).  osmeh
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +121/-1017
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: 05.10.2008. 10:38 »

Svi mi ovde znamo zashto je lanavi otishla!!!!

zato shto sam ja predivna, i g.kekenj je trebao nacrtati onaj crtezh, i tako dalje, i tako dalje.

dakle, kad g.kekenj sazna ko je najpredivniji, tada ce automatski postati dobar chovek, pokajati se za svoja nedela, i nacrtati slichicu pokajanja, i lanavi ce se vratiti.

ona to chini za tvoje dobro kekenju! samo dobar chovijek je srecan chovijek, tako je josh aristotel prichao!
Sačuvana

Vraticu jevrejstvo na mesto koje mu pripada!
Otrovni Starac
Podli kukavac
**

Duh bunta: +93/-34
Na mreži Na mreži

« Odgovor #48 poslato: 05.10.2008. 20:58 »

Prvo, ovo je jedna prepatetična stvar u kojoj lamentiraju čoveci sumnjivog morala i namera! Drugo, ta djevojka lanavija je otišla zato što je osjećala kompleks niže vrijednosti, u odnosu na neke, od nas.
Sačuvana
Truman
Građanin
**

Duh bunta: +71/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #49 poslato: 05.10.2008. 21:34 »

I ja osecam kompleks nize vrednosti u odnosu na "neke od vas" pa ovo mesto ( jos uvek ) nisam napustio.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Druid
Građanin
**

Duh bunta: +56/-7
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 06.10.2008. 01:03 »

Zasto Trumane? Za takvo nesto stvarno nema razloga.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Građanin
**

Duh bunta: +196/-103
Na mreži Na mreži

Antifascist

« Odgovor #51 poslato: 09.11.2008. 04:28 »

Kad bi se još i Lanavi vratila bilo bi sjajno. Imamo već nekoliko povratnika... Čeka se Gazivoda, aktivniji Truman... i da bude sjajna ekipa koja bi urnebesno brzo digla forum i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu. Čak bih bio rad i odbanovati Božanina i Creatrix u tom slučaju.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: