Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 44   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Predlozi i primedbe članova foruma  (Pročitano 19073 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Nektarije
Banovani korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #90 poslato: 01.07.2009. 02:26 »

da, privlače masnu šabaneriju. ako.
Sačuvana
Hyperion
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #91 poslato: 01.07.2009. 02:27 »

treba otvarati one teme, tipa - ostavila me devojka zbog drugoga, prevaren sam, poziv na sex, sex, sex, sex, itd..
i ljudi kad nalete neki forum, samo hrle na te teme..treba to jasnije izraziti, možda da bude neki pdf pdf-a psihologija nedoumica

inače, ja znam jednoga koji je jebao tablu slanine i nekoliko njih koji su jebali kozu Zelenko
Sačuvana

"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti,
Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
Heretic
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: 01.07.2009. 02:31 »

http://www.youtube.com/watch?v=dCKxro6s7e8&feature=related
Sačuvana

Na zgradi preko puta su razliveni suncevi zraci. Mozda je to smrt sunca na zgradi, ili smrt zgrade pod suncem. Smrt ili ljubav? Samrtna ljubav.
Nektarije
Banovani korisnik
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: 01.07.2009. 02:35 »

ona tečnost mi nije uvek ista - ŠTA DA RADIM, DA LI JE TO OPASNO?
ja sam nevina ali se seksam u guzu - da li sam nevina?
koliko kalorija ima sperma?
cura neće da mi guta, u čemu je problem? kako da je ubedim???

ako takav forum želite, onda nek je sretnje  cool
Sačuvana
Mizant
Gost
« Odgovor #94 poslato: 01.07.2009. 02:38 »

Ja ću opet da kažem da bi trebalo slediti ono što Otac Nektarije kaže, jer ga šmatram glavom foruma, i najzrelijim među administratorima. Tako da ako nešto treba da se menja, on odlučuje. Ja sam neutralan.
Sačuvana
Nektarije
Banovani korisnik
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: 01.07.2009. 02:46 »

ma ne, ja malo preterujem. otvarajte teme, pa ako ih se nakupi - podforum, što da ne. onaj klip gore je odličan Zelenko
Sačuvana
Hyperion
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #96 poslato: 04.07.2009. 01:50 »

Primetih tamo kad gledam ko je prisutan da veliki broj gostiju konstantno visi na određenim temama, al temamo koje su nekako zapostavljene. kontam da ih google tamo odvede, što znači da ima određen broj ljudi koje te teme zanimaju, al sigurno se ne zadržavaju na ovom forumu jer te teme nisu značajno obrađene. možda bismo trebali nekako pratiti koje su to najposećivanije teme na forumu pa da se potrudimo malo više na njima pisati kako bismo eventualno pridobili nove članove koji će se prijaviti na forum i pridružiti raspravama. Ja sam to već pokušao napraviti s temama interkulturalizam vs multikulturalizam i folklor, no nema nekih odgovora na moje postove, što će reći da nema interesa od strane forumaša i to je ok, al vidim svaki dan da neko gleda te dve teme, između ostalih..pa kontam da bismo tako mogli napraviti neki spisak najposećenijih tema i nekako ciljano pisati, bez prisile naravno, ali da se potrudimo dovesti nove ljude malo na forum.

mislim da će vješticina tema o smrtnoj kazni biti populrna, samo da je još malo razbuktamo kad svane...a i drago mi što se eon vratila i što će češće biti tu, osveženje je to Zelenko
mada, vještica odlazi..a, a..to..to je... plakanje plakanje plakanje
Sačuvana

Mizant
Gost
« Odgovor #97 poslato: 04.07.2009. 02:14 »

Odlično je što ste postavili ovo pitanje, vidi se da vas zanima ova online zajednica.

Radi se o ključnim rečima uglavnom, gospodine. Ljudi često u pretraživače kucaju to "folklor" i "multikulturalizam"... ili nešto drugo... što nose neke od naših tema. I onda to pliva gore, a ovo što nosi neodređene naslove (mislim na diskusije koje nose neodređene naslove) ne može pretraživač ni da pronađe.

Planirao sam da postavim temu za saradnike o tome kako otvarati teme i kako pisati uvodne poruke u temama, jer one imaju ključnu važnost za to kako će se ta diskusija rangirati kod Google-a. Dakle, kako naslovite temu (naslov) i uvodna poruka, a naročito prva rečenica te uvodne poruke. To su ključne stvari, tu morate da razmišljate kao pretraživači da bismo imali dobar "ulov". No, kažem, o tom ću naknadno da pišem. Uskoro.

A ovo za osvežavanje nekih tema... Treba osvežavati one teme koje imaju potencijal, i koje imaju dobar tok diskusije do sada. Takođe i dobar naslov. Jer Google voli kad se tako neka potentna tema osveži, onda je njegov robot obiđe i lakše nas nađu ljudi.
Sačuvana
Jack Daniels
Beograđanin
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: 04.07.2009. 20:02 »

Zamolio bih da mi se umesto onog ''luzer'' ispod nicka stavi ''Beograđanin''. Cilj mi je da me ta titula izdvoji od vas ''ostalih''.

Zahvaljujem!!! Ovo je tako cool Zvrko Samo nema potrebe sad za onim ''građanin'' jer ako si Beograđanin onda se to podrazumeva  frajer
« Poslednja izmena: 04.07.2009. 20:15 Truman » Sačuvana

" Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; thou the way you play it is free will. "

Jawaharlal Nehru
Hyperion
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #99 poslato: 10.07.2009. 16:55 »

vidim da je mikloš nešto opomenjen tamo na temi o Kamiju zbog neke uvrede, koja je očito meni upućena.

ok, administratori rade svoj posao, svaka čast...al, šta god da mikloš meni kaže, ja se neču uvrediti.
ne znam šta je to napisao da ste mislili da vređa (mene, verovatno), al šta raditi kad admini misle da neko nekog vređa, a zapravo ga ne vređa nedoumica
Sačuvana

Mizant
Gost
« Odgovor #100 poslato: 10.07.2009. 16:57 »

Vređao je onu devojku sa te diskusije, ali sam te poruke izbrisao. Baš je ružno nastupio.
Sačuvana
Hyperion
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #101 poslato: 10.07.2009. 17:09 »

ah, izvinjavam se onda, nisam to video, mislio sam da je meni nešto uputio, što obično zna raditi, al kad smo nas dvojica u pitanju to je zajebancija. no, ako je njoj ružno govorio, to nije u redu, neka ste izbrisali Namigivanje
Sačuvana

Jack Daniels
Beograđanin
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: 13.07.2009. 11:52 »

E ljudi, morate da ubacite još jedan smajli, ovaj je tako cool :up_yours:
Je l mogu da ostavim link foruma gde postoji taj znak, evo poslednje dve poruke sa ove teme:
Kod:
http://forum.superzona.org/viewtopic.php?f=36&t=2274
« Poslednja izmena: 08.09.2009. 22:35 Mizant » Sačuvana

" Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; thou the way you play it is free will. "

Jawaharlal Nehru
Mizant
Gost
« Odgovor #103 poslato: 13.07.2009. 11:55 »

Ne vidi se ništa, morali bismo da se registrujemo da vidimo. Postavi link samo prema smajliju (on je kao jpg ili gif fajl, idi na copy image location).
Sačuvana
Jack Daniels
Beograđanin
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: 13.07.2009. 11:56 »

« Poslednja izmena: 08.09.2009. 22:35 Mizant » Sačuvana

Jawaharlal Nehru
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 44   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: