Gospodin Legionar, ne pojavljuje se na ovom forumu vec skoro dve godine , ako ne i više (ili se pojavljuje , ali pod nekim drugim nikom-što je sada irelevantno).
Pitanje je da li je tema aktuelna ili nije.
Ako jeste, onda je sasvim irelevantno isticanje ucestalosti pojavljivanja pomenutog gospodina.
A ako nije, onda ti lose obavljas posao kojega si se prihvatio, jerbo si nas trebao upozoriti da tema vise nije aktuelna.
Prijanjajuci za irelevantne stvari, ja bih imao dovoljno razloga da pomislim kako se se ti pronasao na ovoj temi iz nekih drugih ili trecih razloga.
Zanimljivo.
Ovako Miloše, ja nimam ništa protiv omalovažavanja argumenta sagovornika ukoliko su oni glupi, nezreli, apsurdni i tako dalje.
Naravno, ako ti ne umijes vidjeti da kriticki racionalno ne stoji u suprotnosti sa pluralizmom ideja, vec samo proglasava istinitom onu ideju koja korespondira sa stvarnoscu, onda ne mozes ni da shvatis kako je glupo, nezrelo i apsurdno izlaganje gospodina Legionara.
Naravno, to ne znaci da ja mislim kako je i pomenuti gospodin glup i nezreo.
Naprotiv.
Mislim da je zreo i pametan, ali iz sasvim odredjenih razloga iskrivljuje.
Daklem, izlaganje pomenutog gospodina je glupo.
A pomenuti gospodin je pametan.
Gdje si ti vidio nesto drugo.
Međutim, ti ne daješ skoro nikakva obrazloženja na osnovu kojih ostali članvi foruma mogu da izvrše procenu valjanosti i validnosti tvojih argumenata. Umesto ovoga, ti nastavljaš, poput nekog derišta da se kikoćeš posle svake rečenice. Nije problem u samom Isi. Bjelic. kikotanju već u njegovoj apsolutnoj neupotrebljivosti na ovoj temi kao i na nekim drugim.
Znaci, nije problem u kikotanju, ali ipak jeste?
Ali to sve dolazi s druge teme?
Na drugoj temi ti je znaci smetalo kikotanje koje inace ne smeta, ali tamo nisi urednik, pa si isti problem donio na ovu temu, gdje jesi urednik?
Hi-hi-hi...
Iz ovih razloga ubuduće, ako se pojave ovakvi postovi na ovkavim i sličnim temama gde sam ja urednik oni će biti izbrisani. Tamo gde se šalimo toga naravno neće biti, a mogli smo i ovde da se šalimo, ali ti to nažalost nisi shvatio već si krenuo da omalovažavaš.
Pa da, kao urednik mozes da prijetis brisanjem, pa tako stvaras privid kako ucestvujes.
No, ti nista nisi ni shvatio sem toga da mozes da brises.
Da mozes da brises, to mislim u sirem smislu no ces ti pomisliti.
Hi-hi-hi-hi...