Pozdrav

u urednistvu sam doticnog casopisa, a koliko vidim, cini mi se da imate potencijala, zato cu vam copy-pejstat jedan mali txtic
Natječaj
Uredništvo časopisa “Čemu” (časopis Udruge studenata filozofije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu) poziva sve zainteresirane da šalju svoje tekstove za novi, 16. broj časopisa. Tema broja zamišljena je dovoljno široko kako bi svi studenti društveno-humanističkih usmjerenja mogli pridonijeti nastanku novog broja.
Tema broja: Reprezentacija i zbilja
Tema ovog broja tiče se gotovo klasično formuliranih filozofskih problema koji zadiru u mnogobrojna pitanja ontologije, epistemologije, spoznajne teorije, etike, estetike i drugih srodnih društveno-humanističkih disciplina koje se bave nekim aspektima problema reprezentacije. Primarni interes broja rasvjetljavanje je pitanjâ uvjeta reprezentacije i medijskog prenošenja svijeta, pogotovo kako su ta pitanja problematizirana kroz radove nedavno preminulog Jeana Baudrillarda i njegovih pojmova simulakruma i simulacije. Kroz ovaj broj časopisa cilj nam je obraditi relevantno polje suvremene filozofije i teorije općenito, te ponuditi interdisciplinaran pristup navedenom problemu u smislu njegovog produbljivanja i sagledavanja iz kuta gledišta koji nije nužno vezan za usko polje filozofije.
Tekstove slati na adresu:
cemu@ffzg.hr eh, da...tema nije strogo ogranicena, stoga ako imate tekst vezan uz bilo koju filozofsku tematiku uzet cemo u obzir

...
aa mozete se javiti i meni na pm pa cu vam dat svoj e-mail ako je crnjak glavnom popu slat