Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Troy  (Pročitano 361 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +87/-1014
Na mreži Na mreži

« poslato: 16.06.2008. 12:47 »

Shto se tiche ovog preglupog filma, ne mogu nishta da kazhem vishe osim toga da je bred pit strashno ruzhan, da uopshte vishe ne mozhesh da se setish shta se je prethodno desilo, jer je skoro svaka scena ista, sve neko koljanje, i onda kad se iskolju, ovi glavni stanu i kao pushte neku suzu, jer je rat besmislen, i onda neka srcecepajuca muzika kroz ceo film kad se dese te potresne scene kad ovaj ubije nekog, a onaj Odisej me je najvishe nervirao. Da, samo se neshto ubijaju, te ovaj sveti ovog onog, i onda kukaju, i ti se sve vreme pitash, pa zashto to rade idioti maloumni, a film nema da ti pokazhe zashto to rade, nego ispada da niko nece da se bije, a onda svi se biju i stenju tamo. ne mozhe da se prati nikakva nit, i gluma je patetichna, i mnogo je glup film
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #1 poslato: 16.06.2008. 12:50 »

Dopada mi se jedino prva scena kad doticni ubija diva. Nakon toga mozda jos par borbenih scena i to je to...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Na mreži Na mreži

« Odgovor #2 poslato: 16.06.2008. 12:57 »

Kolko je glupa ta scena, pa on kao neshto skache, pa usporeni snimak, pa neko idiotsko okretanje kamera, tu sam vec videla da neshto nije u redu.
Ali dobro, treba dosta veshtine da se ovakvi filmovi gledaju na drugojachiji nachin, da se borish protiv rezhisera i da shvatish da je to u stvari parodija, pa da se smejesh, ili mozhda samo dobro raspolozhenje
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #3 poslato: 16.06.2008. 13:00 »

Moguce da sam ja glup ili da se lozim na Breda Pita  nedoumica
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: 16.06.2008. 13:11 »

da vidish, mozhda je meni ta scena bila glupa zato shto je bred pit ruzhan, ali s druge strane, ruzhan znachi i netalentovan i glup za mene, jer ima mnogo ljudi koji, kada bi im videli sliku bi rekli da su ruzhni, ali za mene su to najlepshi ljudi na svetu, na primer, meni je merlin menson sad mnogo lep, mada ne znam koliko je tachna slika koju sam stvorila o njemu, ali ono shto ja sada o njemu mislim, chini ga velichanstvenim.
isto tako bred bit bi mi bio lep mozhda kad ne bi imao one odvratne mishice i onu ogromnu buldoshku glavu i onu odvratnu kosu, ne mogu da zamislim da mi takav chovek bude lep, jer to, i ponashanje al pacina ne idu jedno s drugim.
ali, eto, truman mozhda voli mishicave grchke bogove kojima je smisao zhivota da ubijaju princheve sa telecim ochima koji imaju decu, a koji samo izgledaju kao da su pametni, a ovamo idu da se biju sa maloumnog choveka
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #5 poslato: 16.06.2008. 13:12 »

Meni je Merilin Menson odvratan u svakom pogledu.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 17.06.2008. 09:56 »

A koga glumi Menson u Troji?
Sačuvana

peMzije mladima!
Druid
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 17.06.2008. 16:54 »

Za mene je Troy dobar, a na stranu da li je Brad lijep ili ruzan zasluzuje maksimalan respekt za odglumljenu ulogu u doticnome filmu. Ako uzmemo samo u obzir definiciju tijela koju je doveo do savrsenstva, jasno je koliko znoja i suza stoji iza takve fasade. Inace su borbene scene jako dobro izvedene.
Sačuvana

...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 17.06.2008. 17:05 »

Avaj, u vreme kada se navodno desila bitka za Troju, Zenevska Konvencija nije bila potpisana pa su mogli da ratuju kako god da su hteli. Takodje, nije bilo ni CNN da jednostrano posmatra genocidna ponasanja a pitanje da li su Hag i Zeneva uopste postojali kao gradovi (konvencija/sud). Namigivanje

Inace, mogao bih reci da su preterali u postovanju nekakve toboze etike jer u vreme koje film pretstvalja ljudi su se ubijali ko je gde pomislio koga da ubije, po potrebi. Prosecan vek coveka u ta vremena je bio max 40 godina jer su ljudi stradali sto od kvarnih zuba, sto od infekcija i ponajvise od maca.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: