Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tetsuo  (Pročitano 294 puta)
Monarch
Urednik

Duh bunta: +24/-9
Van mreže Van mreže

« poslato: 18.04.2008. 12:52 »

Pre par meseci sam odgledao matori (iz 1989 godine je), Japanski trash film. Zove se Tetsuo - The Iron man.

Film je nenormalno zajeban. Radi se o tome kako tela glavnih likova (ali i jedinih) pocinju da se pretvaraju u metal. Scene su brze, isprekidane, nebulozne, nabacane, stalno se neko dere, vice, napinje, pritisak je ogroman. Niskobudzetan je kao... nesto sto je mnogo niskobudzetno. Kada se prikazuje ruka glumca u trenutku kada mu se taj deo tela pretvara u metal, to su zapravo neke bacene zice, zardjao lim, metalne ploce, neko najjadnije djubre. Vrhunac filma je deo kada se u toku opstenja mladica koji mutira u metal sa devojkom penis pretvara u ogromnu celicnu busilicu koja lici na vrh prednjeg dela transportnog modula iz Nindza Kornjaca (obozavam svoje recenicne konstrukcije Zvrko). Gomila pokidanog sjebanog mesa, lokve krvi, prstanja krvi na sve strane i slicno se porazumeva. Muzika je posebna prica. Uglavnom je zajebala prvi Godflesh, a glavobolja je zagarantovana.

Pogledajmo neke slike:

Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #1 poslato: 18.04.2008. 13:21 »

Gospodine Pešiću, za ovako sjajan uvod dao bih vam da mi pop... ups... Nego, znate šta, videh tamo na imdb.com da pripada ovim žanrovima: Horror / Sci-Fi / Thriller, a kad je nešto sci-fi, to mi ono... ne diže se kita, kako bi vjerovatno rekli mlađani lavovi i ribe.

Elem, zaista bih vam dao desetku za ovu analizu i opis filma. Jebeno sjajno. Možda čak i najebanije nabavim taj jebeni film... Imam prijatelja koji se loži na fuckin-japanske stvari... pa tako verovatno ima i ovaj tucani, ujahani, natovareni film.
« Poslednja izmena: 18.04.2008. 13:32 Domaci izdajnik » Sačuvana

Monarch
Urednik

Duh bunta: +24/-9
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 18.04.2008. 14:35 »

Ma zajebi ti sta kaze imdb.com nego slusaj ono sto ja pricam. Nabavljaj film obavezno ako mozes. Mislim da se malo teze nabavlja, a meni je skroz slucajno pao saka. Ima(m) i drugi deo, pa cu baciti utisak kada ga odgledam za koji dan.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: