Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Sta je dobra gluma i dobar glumac?  (Pročitano 2495 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
quiet_rebel
Gradjanin
*

Duh bunta: +6/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 25.09.2007. 23:11 »

Moja profesija je moja licna stvar. Ne vidim sto bih o tome potpuno otvoreno pricala ovako javno. Recimo da je jako vezana za svet filma.

O Bergmanu svako ko ista zna o filmu ima vrlo visoko misljenje, naravno  osmeh
Mislim da je sad bez veze da ispisujem suvu teoriju o coveku.

P.S Malo mi je glupo da me svi pitate po nesto, sta mislim o ovome,onome a retko ko od vas kaze vise od dve recenice, tako da mi sve lici na previse opsirne monologe. Jedino sa Trumanom imam dijalog  osmeh  Niko sem njega i nije nikad ni napisao sta sam misli o osobi ili bilo kojoj stvari za koju me pita.
A ja bas volim da cujem i tudja misljenja. Nisam toliki narcis da citam ili slusam samo sebe  osmeh

Sačuvana
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 26.09.2007. 01:24 »

Ja bi valda mogo mnogo da kazem, al treba nesto da me inspirise.. Doduse, par puta sam pao u iskusenje da napisem nesto kada sam video da glorifikujete bertolucija i jos tu neke... koje bih ja kaznio ako b' pokusali da snime jos koji film.
Sačuvana
quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 26.09.2007. 01:32 »

Bertoluci ce tesko da snimi jos neki film zbog zdravstvenog stanja u kome se nalazi.

Ja nikoga ne glorifikujem samo sam rekla koga licno cenim. Nadam se da imate toliko tolerancije da to razumete i ispostujete.

Posto vas zanima moje zanimanje- nisam PR poznatih glumaca i reditelja, tako da slobodno mozete da napisete o bilo kome sta mislite i sta god zelite.

Samo me iritira ton osude s kojim ste mi se obratili jer cenim nekog ko se vama licno ne dopada.
Svako ima pravo na svoje misljenje... Vi dobite inspiraciju pa ga iznesite.

Ono sto je 100 % sigurno je da ja na njega necu reagovati kao vi na moje.
Sačuvana
provincijalac
Gradjanin
*

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #18 poslato: 26.09.2007. 01:54 »

rebel sigurno studira glumu, ovoliko poznavanje informacija o glumcima tesko da bi bilo moguce od nekog ko se za film samo amaterski zanima.
Sačuvana
quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 26.09.2007. 10:28 »

Zar mislis da bih studirala glumu i ogovarala svoje kolege usput?  osmeh
Da studiram glumu ne bih bas ovako javno iznosila misljenje o domacim glumcima, niti bih uopste imala potrebu da ih komentarisem.
A i nisu studenti glume ti koji drze najvise teoretskih podataka u glavi, niti je njihov posao da komentarisu i kritikuju  osmeh

Ljudi, manite se toga sta sam ja  osmeh  Hajde da pricamo ako hocete, ostalo nije bitno.
Samo sam morala da napomenem da ne studiram glumu, jer bih bila žešci šljam da studiram i dolazim ovde da komentarisem druge glumce.

Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #20 poslato: 26.09.2007. 11:09 »

Vuk Kostic je, ako se ne varam, '79 godiste. Slazem se da nema harizmu, dobrim delom zahvaljujuci pomalo neubedljivom glasu pa i fizickom izgledu ( nekim devojkama se on dopada, ali ne radi se o tome ). Dopao mi je jako u predstavi Velika Drama, tu je bas pokazao talenat. A i ne bi ga Kusta uzeo da nije dobar osmeh

Sramota me da priznam ali nisam gledao Bergmana...Je l' zna neko gde u Bg-u mogu da se nadju njegovi filmovi? O video/dvd klubovima ne treba ni razmisljati, oni imaju samo noviju produkciju.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #21 poslato: 04.10.2007. 17:27 »

Sta mislite o Nikolasu Kejdzu? Da li ga svrstavate rame uz rame sa najvecim glumcima iz te generacije ( poput Rasela Kroula ili Denzela Vosingtona ) ili mislite da je losiji? Koji vam je njegov omiljeni film?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
FinalCutNow
Gradjanin
*

Duh bunta: +34/-32
Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #22 poslato: 04.10.2007. 19:00 »

Meni glumci kao što su N.Kejdž, B.Pit, Kluni i još par njih deluju kao izvikani holivudski glumci koji su u stvari jako loši u svom poslu. Sa ženske strane, u tu grupu svratavam Nikol Kidman kao najizrazitiji primer.
Da ne bi došlo do zabune, ne govorim ovde o samom kvalitetu raznolikih filmova u kojima su pomenuti glumci nastupali veċ uopšte o njihovoj pojavi. Takođe, naglasio bih da ovo nije samo moje mišljenje veċ i stav određenih stručnjaka na polju filma, mahom su u pitanju evropski reditelji, kritičari i kolege glumci.
Naime, ono što prvo upada u oči je prepotentnost ove petorke (ne radi se samo o njima, ali su ovde uzeti kao reprezenti). U mnogim filmovima, posmatrano van konteksta same radnje i scenarija, oni se odlikuju jednom negativnom pasivnošċu prema drugim , manje poznatim likovima. Događalo se mnogo puta da ne obraċaju pažnju na sagovornika ( iako radnja zahteva direktan pogled u oči sagovornika ili blisku interakciju), da s nipodaštavanjem i potpunom ignoracijom ulaze u interakciju s drugim glumcem koji im se obraċa na filmu (takođe van takve potrebe u određenoj sceni). Pritom , dolazi do izražaje vrlo loše glumačke sposobnosti kada je potrebno iskazati vrline i usmerene “tople emocije”. Prisetimo se filma “Duhovi u nama” i scene kada Nikol Kidman koja ubrzo nakon otkriċa ubistva sopstvene dece, treba istu da zagrli i na neki način im tada dokaže svoju majčinsku ljubav. To je tako očajno i neubedljivo učinjeno da je neverovatno kako je reditelju moglo promaċi. N.K poptuno odsutno i bez ikakve očite topline , a kamoli majčinske ljubavi (koju je scena zahtevala) pokušava da zagrli klince. Takođe, ona to čini iz pozicije nadmenosti, nekakve bizarne slike o sebi kao fantastičnoj glumici i ovo pogrešno predstavljanje najosnovnijih ljudskih emocija toliko je bilo očigledno da su na tu scenu reagovali čak i neki inostrani psiholozi kao i glumci iz manje gledanih “umetničkih filmova” izražavajuċi svoje najotvorenije gađenje i prezir. Ekvivalentno tome B.Pit u ulozi Ahila, film Troja, u sceni susreta s kraljem Prijamom gde je bilo nužno da konačno predstavi svoje humane oseċaje i sposobnost praštanja (vraċa mrtvo telo Hektora svom ocu), isto to čini tako neubedljivo i pritom iako verbalno iskazuje vrline on kao da ne obraċa pažnju na drugog glumca prema kome su emocije i usmerene to jest trebale bi takve da budu. Potonja scena plača kada Ahil ostaje sam više liči na parodiju suza, nego li na iskreni plač. N.Kejdž, u možda i najgorem ikada snimeljenom rimejku u produkciji holivuda, u glavnoj ulozi s Meg Rajan, pokazao je svu oskudnost glumačkog dara. Reč je o rimejku starog, odličnog nemačkog filma “Nebo nad Berlinom” , gde je Kejdž glumio palog anđela i tada su takođe reagovali psiholozi, f.kritičari i kolege glumci koji su bili zaprepašċeni anti-humanom pojavom ovog glumca koji se našao na platnu da predstavi ni manje ni više nego emocije jednog uzvišenog biċa-anđela. Ima još mnogo primera za ove glumce,a neki su čak i dokumentovani u stručnijim analizama koje se mogu okarakterisati rečima “da nije tužno bilo bi smešno”.  Skoro sam naišao na ove vrlo osnovane kritike , pa još prelistavam…
Problem je što se ranije o ovim problemima s tadašnjim holivudskim glumcima, pogotovu u drugim nezavisnim produkcijama mnogo više javno govorilo nego danas. Tarkovski je davno, prilikom svoje prve posete jednom holivudskom biskopu u Americi, kazao kako se našao toliko preneražen jednom lošom emotivnom scenom u filmu da je poželeo da ga udari automobil kad izađe na ulicu.
Sačuvana

Dete je otac deteta
FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #23 poslato: 04.10.2007. 19:23 »

Kada govorimo o glumcima kod nas, dopada mi se veoma Vesna Trivaliċ upravo i zbog onih stvari koje sam gore zamerio onoj H. petorci.  Za razliku od njih, Vesna veoma otvoreno i sa očiglednom upuċenošċu u bazične, ali i suptilnije ljudkse emocije poseduje veštinu da iste predstavi u njihovom najopštijem smislu. Sve je to potpomognuto i njenim oseċajem za neverbalnu komunikaciju-dramatični pokret tela, mimika, itd. Jednostavno rečeno kada ona iskazuje mržnju znate i možete i sami da osetite zašto je to mržnja i obratno kada iskaže ljubav ne mora vam ni biti jasno da je to baš to, ali nazirete, oseċate tu humanu prezentaciju.
Po mom mišeljenju, dobar glumac mora pored svojih sposobnosti vezanih za film, da ima i jedan izgrađen, neverbalan odnos sa svojom publikom –koji nju(njega) u očima gledalaca čini autentičnom, neponovljivom i da zbog toga posmatrač može uspostaviti neki tip unutrašnje veze s glumcem na platnu jer u njemu pronalazi nešto tipično ljudski, svojstveno i sebi samom.

Sačuvana

Dete je otac deteta
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #24 poslato: 04.10.2007. 22:38 »

Sto se tice holivudskih glumaca koje si spomenuo mislim da oni imaju neosporan talenat koji su dosta puta pokazali. Sa druge strane, navodis odredjene scene koje im ne idu prilog i koje mozemo komentarisati kao njihov trenutak neprofesionalnosti tj. neudubljivanja. Cini mi se da smo cak i previse kriticni prema tim zvezdama bas zato sto su zvezde na koje mozemo biti samo ljubomorni, a sa druge strane izvlacimo lokalne glumce kvaliteta koji su ili ograniceni na odredjen radijus uloga ( kao kad je u pitanju Vesna Trivalic za koju znamo kakve uloge najcesce tumaci ) ili su nedokazani, ali mi vidimo "nesto" kod njih. Pogledaj Babel ili Borilacki klub pa sudi o Bredu Pitu, pogledaj gomilu filmova Nikol Kidman pa ce ti mozda biti jasnije. Cak stavise, pade mi na um da si ti mozda i gledao te filmove, ali kad su u pitanju te najvece zvezde u principu jedva cekamo da im nadjemo slabu tacku ili los dan i da tu pritisnemo. Pokusao sam da objasnim, nadam se da sam uspeo. Neces mi valjda reci da je Vesna Trivalic bolja glumica od Nikol Kidman?! A sto se tice Klunija...kad su u pitanju holivudski glumci mislim da je on najdeficitarniji kad je u pitanju talenat, ali nekako kombinuje izgled, glumu ( koja ipak nije losa ) i reziju. Takodje, ima politicku stranu licnosti ( koju iskazuje u filmovima koje rezira ) pa je time jos zanimljiviji. Inace, koliko mi je poznato on je bas zbog toga dosta cenjen kod politicara. Oni su se jednostavno dokazali u konkurenciji desetine hiljada drugih glumaca, a mi mozemo samo da mastamo kako bi nasi bili bolji...
Sačuvana

FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #25 poslato: 05.10.2007. 00:07 »

Trumane, mislim da nisi razumeo šta sam želeo da kažem. Ti govoriš kao da je neko ljubomoran na te glumce pa ih zato kritikuje. Ne sporim da je to moguċe i da takvih tabloidnih slučajeva ima, ali to što je neko holivudska priznata zvezda ne podrazumeva imunitet od kritike, u ovom slučaju filmske. To čak ne podrazumeva ni sam holivud kao nekakvo nedodirljivo područije za kritiku, a kamoli njegove pripadnike pojedinačno.
Napomenuo sam u prethodnom postu da se izrečene primedbe ne odnose na same filmove  gde su dotični bili akteri radnje. Kritika svakako može, kao što je i poznato, da se ograniči na nečiju ulogu, a da recimo scenarijo ili radnju opiše kao visoko kvalitetne. To što se meni možda “Borilička klub” dopada u celini kao ideja i realizacija ne znači i da je B. Pit imao kvalitetnu ulogu u tom filmu.
V. Trivaliċ i N. Kidman se ne mogu upoređivati na takav način jer su angažovane na sasvim različitim poljima, ali svakako se mogu uporediti u smislu talenta za ispoljavanje emocija tokom glume i da smatram da je na tom polju V.T neuporedivo bolja. Ne znam otkud ti ovo o “nedokazanosti” pojedinih glumaca jer Holivud nije jedino mesto na svetu gde se glumci “dokazuju”. Uz sve to, holivud ne neguje produkciju umetničkih, veċ najveċim delom populističkih filmova i i ne mogu se upoređivati njihovi glumci s nezavisnim evropskim i drugim produkcijama u smislu koji tvoj post implicira, a koji se odnosi na holivud kao vrhunsku glumačku težnju što on svakako nije. Ti kao da smatraš da su svi ostali glumci ljubomorni na one iz holivuda, a ja uopšte ne vidim razlog za tako nešto. Čak smatram da bi velik broj glumaca iz drugih nezavisnih produkcija odbio svaki vid saradnje s Holivudom što se u prošlosti mnogo puta i događalo, posebno kad su Evropljani u pitanju.
To što su pomenuti glumci “zvezde” meni znači isto onoliko koliko bi mi značio podatak da je Mirijana B. Mojsiloviċ bila najčitaniji pisac u Srbiji te i te godine. Lično, ne oseċam nikakvu ljubomoru prema njima, niti sam ikada poželeo da se bavim poslom kojim se oni bave.
Kad je u pitanju talenat nigde nisam sporio da ga dotični imaju. Možda su oni i najtalentovanije osobe za glumu na svetu, ali talenat je nešto što se na svakom polju , pa i na filmskom dokazuje kroz konkretna dela. Da li postoja neka knjiga, delo Franca Kafke koji se smatra jednim od najboljih pisca svih vremena, koja toliko odudara od svih ostalih zbog svoje plitkosti, književne netalentovanosti, površnosti? Naravno da ne postoji. Tako i kod glume, ne može dobar glumac čas pokazivati svoj talenat, čas ne, u jednoj ulozi biti bolji u drugoj gori. Kakteristika najboljih u svom poslu, je da konstantno prevazile moguċnosti, pokazujuċi time da su granice istih proširenije od onih prvobitno postavljenih.
Sačuvana

Dete je otac deteta
quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 05.10.2007. 00:13 »

Moram da reagujem- Vesna Trivalic je po mom misljenju bolja glumica od Nikol Kidman. I to neuporedivo bolja. Obozavam Vesnu :)

Vidim smisao u onome sto je hteo da kaze FinalCutNow, tacnije mislim da je covek u pravu, da to sto je on primetio postoji. Ali mislim da u situacijama koje je opisao nije problem u talentu glumaca, vec da je problem psiholoske prirode. Mnogim glumcima danasnjice nedostaje "partnership" na sceni. Kao da svako igra sam za sebe, ne rade na saradnji sa kolegama , ne obracaju paznju jedni na druge, nema harizme i interakcije izmedju glumaca odnosno likova koji dele scenu.
Kod nekih je sto se ovoga tice problem u talentu, ali kod drugih je problem psiholoske prirode. Da pojednostavim pricu- nabedjeni su. Oni su zvezde opterecene sobom i ne vide dalje od svog nosa. Ne pada im na pamet da je gluma takodje timski posao i da moraju da postoje adekvatno predstavljene emocije izmedju likova sto ce se jedino postici ako saradjuju sa kolegama.

Nicholas Cage po mom  misljenju nije tako dobar glumac. I imao je los izbor uloga u poslednje vreme. Mislim da je u svom portretisanju andjela suvise istakao zbunjenost. Normalno da je ta emocija trebalo da bude prisutna jer andjeo je zatecen usled iskusavanja nekih stvari koje pre nije, jer su dostupne samo ljudima. Ali je on sa tom zbunjenoscu toliko preterao da je njegov andjeo ispao skoro debil :) Setao je okolo sav zbunjen i zacudjen i nijednu jedinu osobinu koja karakterise andjela nije prikazao. Vise je licio na coveka palog s' duda nego na andjela :)

Clooney je mnogo nadmen covek, tako mi deluje. Ne mislim da je anti-talenat, ali mi je rec "dobar glumac" jos uvek nerealna da bih je upotrebila kad je on u pitanju. Nije ni imao bas neke zahtevne uloge pomocu kojih bi izvrsila dublju procenu. Igrao je u glavnom u filmovima koji kao glavni adut nisu imali njegovu glumu, nego su privlacili paznju drugim stvarima.

Pitt je talentovaniji od Clooney-a i to mnogo. Ima neke dobro odigrane uloge iza sebe. Ali, slazem se da u te dobro odigrane uloge ne spada uloga Ahila.

Usudjujem se da kazem da Nikol nije dobra glumica.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #27 poslato: 05.10.2007. 12:05 »

Ne razlikuje se moje misljenje bas toliko od vaseg. I ja se slazem da treba razdvojiti cist talenat od toga koliko neko sebe daje kao glumac. Medjutim, ne mogu preci preko vasih misljenja da je Trivalicka bolja glumica od Nikol  osmeh Kada kazem "dokazan" daleko od toga da mislim da se glumci dokazuju samo u Holivudu. To je izgleda vasa predrasuda o mom stavu  osmeh Dakle, i ovde kod nas ima glumaca koji su se dokazali raznovrsnim i dosta kompleksnim ulogama, recimo Miki Manojlovic, Zika Todorovic ( mada je on mogao da postigne mnogo vise ali sam cuo da je lenj da glumi ) ili od glumica Mirjana Karanovic ili Natasa Ninkovic. Sa druge strane, pogledajmo koliko se Vesna Trivalic dokazala. Unapred se ogradjujem od uloga koje nisam gledao, ali ona obicno tumaci ili neke lujke, psihicki nestabilne, pomalo smesne osobe. Mozda je podcenjena, ali zasto joj ne daju uloge kao glumicama koje sam naveo ako je dobra? Po onome sto sam video od nje ( opet naglasavam da je to moj subjektivni utisak ) po glumackom talentu i sirini ne moze ni da se poredi sa Nikol Kidman. Druga je stvar sto ona sebe mozda potpuno daje u nekoj ulozi, ali to vise govori o njenoj profesionalnosti i njenom karakteru nego o samom talentu. I zar ne mislis da bi dobijala vise filmskih uloga i pogotovu raznovrsnijih da ima tu sirinu i dubinu? Ako si je gledala u pozoristu preporuci mi neku ulogu za koju smatras da je briljantno odglumila, po mogucstvu da ne spada u profil koji sam vec opisao. Rekao bih i da su ove nase druge domace glumice koje sam naveo ( a ima ih jos ) bolje od nje. Sto se tice Nika Kejdza sigurno je bolji od Dzordza Klunija ( kao i Bred Pit ), i slazem se da poslednjih godina nije snimao neke zapazenije filmove.

FinalCut, i ja sam gledao Borilacki klub i dosta mi se dopalo kako je Pit tu odglumio, kao i sto vecina kritika to potvrdjuje. Ako ti se ne dopada njegova gluma tu ( mada to nisi eksplicitno rekao ako se ne varam tako da samo dajem primer ) spadas u manjinu i to je tvoje pravo.
A sto se tice nasih glumaca uopste, zaista puno uticaja na njihov uspeh ima to sto je nasa zemlja mnogo manja a samim tim i konkurencija mnogo slabija. Ako se potrudimo da pogledamo objektivno sigurno cemo naici i na one za koje bismo mogli da tvrdimo da bi po talentu mogli da uspeju uspeju u SAD-u ( bio to Njujork ili Holivud ), ali od mnogi ovih nasih zvezdica ( pogotovu sadasnjih ) u Americi pored onolike konkurencije ne bi imali sta da traze. Dakle, akcenat stavljam na surovu konkurenciju, a ne na neku moju odusevljenost holivudskim glamurom i slavom.

I je l neko gledao Covek od pruca, rimejk istoimenog filma sa Nikom Kejdzom. Meni se bas dopao, ali kritika ga je ispljuvala.

I Buntovnice, ako te ne mrzi je l bi mogla ukratko da nam opises razliku izmedju holivudskog i njujorskog filma, glavne predstavnike i tako to? Cisto da bi ova tema imala i edukativnu ulogu.  Zvrko
Sačuvana

FinalCutNow
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #28 poslato: 05.10.2007. 15:47 »

Što se tiče Nikol Kidman povadila se malo ulogom u filmu “Sati” gde je čini mi se uspešno predstavila lik Virdžinije Vulf. Stvarno nisam očekivao od nje da odgovori na ovako složenu ulogu. Potrudila se i dala ono što je verovatno njen maksimum na polju filmu.
Vidi se da je mnogo vežbala i pripremala se za tu ulogu, pa je gotovo mehanički naučila one neurotično-dramatične Virdžinijine pokrete tela. Scene kada ljubi svoju sestru i pasivno ležanje pored mrtve ptice su po meni, najsvetlije tačke u karijeri N. Kidman.

Kad je u pitanju taj film mislim da je Džulijan Mur pokazala da je bolja glumica od Meril Strip.

Nikol u ulozi Virdzinije:

Sačuvana

Dete je otac deteta
Kornjachin Vrach
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 29.08.2008. 13:42 »

Kada biste se našli u mojoj blizini gospodine fajnl bla bla, i da ste tom prilikom pričali o ovome, ja bih jedva zadržala moj bes da vas fizički ne povredim. Tako je, žao mi je, ali vi ste jedan običan paor. Pričate o filmovima, kao da ste snimili na hiljade scena i glumili u raznim visokobudžetnim ostvarenjima holivudske produkcije. U stvari ste jedan običan gabor koji čita tudje kritike, koje sažaljevaju Nikol Kidman zbog tadašnjeg rastanka sa njenim mužem Tomom Kruzom. Jasno da to što je Tom Kruz uradio vrlo nemoralan čin, ali sad bih ja mogla da kažem da je ona dobila taj oskar zbog nosa, ali, tada ne bih bila iskrena, jer sam to čula.
Vidite, kada neko poružni, obično dobije oskara, kao Šerliz Teron u Monsteru, eto Nikol Kidman, ili ako je neko debeo, da se ne bi osećao razočarano zbog svog fizičkog izgleda, kao što je Dženifer Hadson osvojila ovu prestižnu nagradu za film Drim grls.

Tekst na grčkom:

Καδα βιστε σε νασηλι θ μοξοξ βλιζινι γοσποδινε φαξνλ βλαβλα, ι δα στε τομ πριλικομ πριψηαλι ο οωομε, ξα βιη ξεδωα ζαδρζηαλα μοξ βεσ δα ωασ φιζιψηκι νε ποωρεδιμ. Τακο ξε, ζηαο μι ιξε, αλι ωι στε ξεδαν οβιψηαν παορ. Πριψηατε ο φιλμοωιμα, καο δα στε σνιμιλι να ηιλξαδε σψενα ι γλθμιλι θ ραζνιμ ωισοκοβθδζηετνιμ οστωαρενξιμα ηολιωθδσκε προδθκψιξε. Θ στωαρι στε ξεδαν οβιψηαν γαβορ κοξι ψηιτα τθδξε κριτικε, κοξε σαζηαλξεωαξθ Νικολ Κιδμαν ζβογ ταδασηνξεγ ραστανκα σα νξενιμ μθζηεμ Τομομ Κρθζομ. Ξασνο ξε δα το σητο ξε Τομ Κρθζ θραδιο ωρλο νεμοραλαν ψηιν, αλι σαδα βιη ξα μογλα δα καζηεμ δα ξε ονα δοβιλα ταξ οσκαρ ζβογ νοσα, αλι, ταδα νε βιη βιλα ισκρενα, ξερ σαμ το ψηθλα.
Ωιδιτε, καδα νεκο πορθζηνι, οβιψηνο δοβιξε οσκαρα, καο ΣΗερλιζ Τερον θ Μονστερθ, ετο Νικολ Κιδμαν, ιλι ακο ξε νεκο δεβεο, δα σε νε βι οσεψαο ραζοψηαρανο ζβογ σωογ φιζιψηκογ ιζγλεδα, καο σητο ξε Δζηενιφερ Ηαδσον οσωοξιλα οωθ πρεστιζηνθ ναγραδθ ζα φιλμ Δριμ γρλσ.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: