Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Pink Flamingos  (Pročitano 925 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +82/-1014
Van mreže Van mreže

« poslato: 02.02.2008. 21:35 »

pink flamingous pored terminatora jedino ostvarenje snimljeno kamerom koje zasluzhuje da se zove filmom
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 02.02.2008. 21:38 »

Ona Divajn je ista Rino, je l' da? I kad si ti to stigla da odgledaš? Je li? Je l'? Reci da svi čuju. I zašto ti se sviđa, hajde da svi čujemo. I ko je prljaviji, ti ili Divajn?
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 02.02.2008. 22:58 »

gledah taj film juche, mada ne ceo poshto su mi doshli gosti u posetu.... divajn je divna, i film je divan, najvishe mi se svidja ona starija zhena u krevecu za bebe i kako pricha o onom egmenu za koga se posle uda, a momenat u kome se identifikujem sa njom je onaj kada ona pochne zabrinuto da pricha kako mozhda vishe nece kokoshke da postoje i kako ce ceo svet da se srushi i tako dalje
divajn je mnogo veca osoba od mene, eto, ja josh uvek ne mogu da kazhem nekim ljudima sa ovog foruma da ih mrzim iako ih tako mrzim da bih volela da se nikada nisu ni rodili, mrzim ih tako vishe od koplstona i mog stana, tako ih mrzim, mrzim ih, mrzim, mrzim
eto, a divajn bi ih i zaklala i pojela chak, a oni njeni protivnici shto se prave da su dobri pa pokupe nevine devojke koje stopiraju, pa ih onda zavezhu u podrum i siluju dok ne zatrudne a posle prodaju njhove bebe lezbejskim parovima su bez premca, tako bih volela da sam kao oni...
jedva chekam da odgledam kraj, kako ce da se zavrshi divajnina borba sa onim ljubomornim parom, poshto je divajn rekla da moraju umreti (jer su joj poslali govance za rodjendan i napisali da je od d filtiest pipl alajv, a dobro se zna da je divajn d filtiest prsn alajv i tako...)
Sačuvana

DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +51/-14
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #3 poslato: 04.02.2008. 19:27 »

hahahaha pochecu da pravim psiholoshki profil na osnovu ovijeh tvojih postova
elem, the pick of the destiny, sad upravo gledam, film je skroz pozitivan.
hahahaha "use the cock"
Sačuvana

Thank you for giving
This bright new morning
So steeped seemed the evening
In darkness and blood
There'll be no sadness
There'll be no sorrow
There'll be no road too narrow
There'll be a new day
And it's today
For us
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-21
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: 04.02.2008. 20:01 »

d filtiest pipl alajv, a dobro se zna da je divajn d filtiest prsn alajv i tako...)

Bilo bi dobro kat biste latinski govorili tako dobro, kao ovaj anglikanski. Ho, ho, ho.. Ne ide to tako presveti Rinoteletabisu. Ne moze d filtiest prsn alajv. To mora ovako:

[df] fil[tf]i-[oe]st p:sn alajv.

E paz' sad. Ovo [df], to ti je ono lijepo umeksano britansko d, koje u stvari i nije d, nego nesto medj d i f, pa ima i primesu t. Takodjer, ova druga rijec se mora razmeksati negder na sredi, di je ovo t, koje neces citati kao suho srbsko t, nego medj t i f, a onda onom s mora prethoditi jedno potmulo naglaseno [oe] sto je ono e, koje izgovaras duboko iz zdrijelaa. I greota je, o porsnuli elitisticki renegatu, Rinoteletabisu, da citas person kao prsn; r u ovoj rijeci moras progutati, tako da stvoris jedan otmeni izduzeni luk koji ce spojiti p i s. Svaki englez ce te voleti ako mu kazes ovako, po mojim instrukcijama. I ima oma da te zeni.

E tako.  deda
Sačuvana
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 08.03.2008. 15:06 »

<a href="http://www.youtube.com/v/0gZ9BBKmVSQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0gZ9BBKmVSQ&rel=1</a>

ovaj film je kao matematichka stvarnost, neunishtive umetnichke vrednosti.
Mozhda cete misliti da se shalim, ali ne, ne shalim se, zaista stavljam ovaj film u sam vrh filmske umetnosti.
Pogledajte samo tu glumu, pogledajte ovu zhenu u kolevci, kako klima glavom, kakva unesenost, kakav karakter, kakva bozhanska gluma, slushajte taj glas svih glumaca, koji odzvanja kroz ceo film... posle gledanja ovog filma, teshko da cu reci za neki film da je dobar.
Jer, do tad, za one osrednje filmove prichah da su fini, jer ne znadoh, da se do ovolike lepote doci mozhe. Sada znam, i moj ukus je suptilniji, i ne mogu reci sada, za na primer onaj film, shesto chulo, koji je jedan izbljuvak zashiven koncem da bi lichio na kakvo takvo bice, da je fin, mogu samo pljuniti na njega i dodati mu na -lepoti- , sada, kada znam da chovek/film mozhe ovoliko da se priblizhi savrshenstvu...
ovaj film me je nauchio kako da zhivim
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 09.06.2008. 23:16 »

Još jedan prepreprefantastičan film Džona Votersa, desperate living gledam sada i ne znam šta raditi sa sobom, svaka scena zaslužuje biti okovana u zvezde, osim da vam napišem to da svaka scena zaslužuje biti okovana u zvezde i obožavana do imbecilnosti

Ova žena što sedi u kolevci iz prethodnog posta, jedna od mojih omiljenih glumica, u ovom filmu glumi kraljicu Mortesvilla, grada u koji dolaze ljudi koji beže od zakona, grada prljavih i ludih, psihopata, tranvesttita, i gubavaca!
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 16.06.2008. 19:31 »

E, pa, ja sam uzela stvar u svoje ruke, i sad sam aploudovala jedan snimak na jutub, trajalo je sat dva, iako traje samo 2 minuta.
Sad aploadujem josh jedan, predivan snimak, u kome Kvin Karlota izriche svoje Rojal proklamejshnse
Ovo je kvin karlota kako jede marshmelou i picu, pojachajte ovo da chujete to uzhivanje

Inache, ovaj bekvords dej koji spominje, ona je dala naredjenje da svi tog dana hodaju unazad, sa naopako obuchenom odecom, i ko ne poshtuje to njeno naredjenje bice momentalno pogubljen

<a href="http://www.youtube.com/v/dvGQ8pDDTVQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/dvGQ8pDDTVQ&rel=1</a>
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 16.06.2008. 20:44 »

Evo ga, pogledajte taj prizor, pogledajte tu velichinu, moc i silinu KVIN KARLOTA, kraljica Mortvila, grada nakaza koji bezhe od zakona

<a href="http://www.youtube.com/v/ZqcEjQ021C8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZqcEjQ021C8&rel=1</a>

to je glumica koja se zove Edith Massey
Sačuvana

Cvica
Gradjanin
*

Duh bunta: +8/-5
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #9 poslato: 16.06.2008. 23:11 »

xaxaxaxa, da, da, rinice, i ja sam gledala taj film, fantastichan je, ali je strashno mnogo perverzan.
nisu toliko perverzne one scene nekrofilije, pedofilije i kanibalstva koliko one kada one lezbejke pochnu da se pipaju.. au, shto je to bilo odvratno za gledanje, zaista, nisam gledala odvratniji film od ovog, ali nisam dopustila da mi se desi da prekinem film i kazhem da nije to za mene, da je to bolesno, da bi ga trebalo spaliti, jer tako misle ljudi obrezanoga duha, koji dozvoljavaju da ih taj puchki moral kontrolishe i da on pobedi u borbi protiv onoga shto treba da zasmeje... valjda... ovaj film je fantastichan, ma koliko mi muka bilo to da kazhem...... i znamo da se dzhon voters deklarishe kao The prince of puke
xaxaxaxaxaxaxaxax, ja nisam znala ko sve glumi u ovom filmu, ali kad su pocheli da donese debelu edith, sve mi je bilo jasno, i uskliknula sam od srece jer joj savrsheno pristaje uloga ove nemilosrdne kraljice, xaxaxa, pogledajte samo na kraju kako kazhe rimuv dem, sad cu da stavim na avatar njenu sliku
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 16.06.2008. 23:25 »

Priznajem da se i meni naročito dopalo iz inserta ovaj momenat kad donose tu debelu Kraljicu Edith, i na kraju kad kaže Rimuv dem. Mislim da bi Rinin ideal u stvari u celosti prikazan u liku ove Kraljice Edith.

Međutim, pitam se, zašto ovi inserti nisu postavljeni na nekom novom topiku koji bi se zvao Desperate Living ili pak preimenovati ovaj u Filmovi Džona Votersa? Ovako nije pregledno, gospodo rinofanovi!
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Cvica
Gradjanin
*

Duh bunta: +8/-5
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #11 poslato: 16.06.2008. 23:32 »

U pravu si u tome, o veliki mali choveche, tvoje rechi istinite su, jer istinu zborish.
No, ja, poshto znam Rino kao zenicu oka svoga, znam i to da je i njoj to na pamet palo je, ali da ona nije htela da se mesha u deo foruma koji pripada khm khm
i da, i ja sam pomislila ou maj gad, dis kvin karlota je sve ono shto je rino ikada htela da bude.... ali da vidish posle shta je u stvari kvin karlota.... oni vojnici u crnom.. su samo njeni seksualni objekti.... sik sik sik
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: