Stranice: 1 2 [3] 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Nashi omiljeni glumcovi  (Pročitano 1768 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Monarch
Urednik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 27.06.2008. 20:59 »

DA

xDD

Eh, kad se samo setim... Prvi susret sa Dzimom. Kao klinja sam imao obicaj da trazim film i do sat vremena u video klubu i da apsolutno unistim od smora tipa koji iznajmljuje kasete, i koji bi mi svaki put predlagao gomilu naslova, i to jako dobrih, a na kraju, samo da uzmem nesto, bilo sta, nema veze, pa cak iako ne platim, samo da prokleto najzad uzmem! xD I tako bejase kada mi je nudio Ejs Venturu. Skoro sat vremena sam blejao u video klubu, deset puta mi je rekao da uzmem taj film, a ja sam se sve nesto neckao. Ono, ne svidja mi se omot od kasete, pa je film dosadan, and stuff, i na kraju me je jeeeeedva ubedio da ga uzmem. Kad sam video o cemu je rec... pa sam pocetak filma, kako lomi, sutira i unistava onu kutiju na kojoj pise "Oprez, lomljivo je", vristao sam i plakao od smeha. I ostalo je do danas.  cool
A cinjenica je da je dobar glumac. :p Ako niste odgledale onaj "Lemony Snicket's..." koji sam spomenuo malopre, veoma preporucujem da odgledate. :]
Sačuvana
Meda Božanin
Banovani korisnik

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #31 poslato: 27.06.2008. 22:00 »

Monty i Red Dwarf su omiljeni obicno onima koji cene ili vole sarkazam i ironiju.
Sačuvana
FinalCutNow
Libertarijanac

Duh bunta: +28/-32
Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #32 poslato: 06.07.2008. 20:39 »

Od domaćih to su Žarko Laušević, čovek sa tragičnom sudbinom koje ne želim sada da se prisećam i Vesna Trivalić-glumački dar za neposrednost, direktno prenošenje dubokih emocija i svojevrsna teatralnost ne nalik onoj kojom se diče neke angažovanije druge srpske glumice čija imena ne zaslužuju ni da budu pomenuta ovde. 
Sačuvana

Dete je otac deteta
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Saber Rider

« Odgovor #33 poslato: 07.07.2008. 19:45 »

Da vidis domace nismo ni spomenuli...moji favoriti su Lausevic i Anica Dobra
A od onih koje ne volim ...hmmm...B.Lecic, Z.Cvijanovic( valjda se tako zove Mile protiv tranzicije)jezik
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #34 poslato: 07.07.2008. 20:41 »

Lecic je odlican! Gledao sam ga u pozoristu i ima izuzetnu energiju!! A sto se tice Cvijanovica on je izgubio svoju glumacku licnost od kada je glumeo tog Mileta. I posle toga svaku ulogu radi kao da je fucknig Mile.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +80/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 25.07.2008. 21:29 »

Od domacih volim Miodraga Krivokapica, od mladjih Glogovca i Micanovica....od zenskih Anicu Dobru i Branku Katic....Ne volim Bjelogrlica, Ristovskog...Sergej je dobar ali odbojan....
Sačuvana

Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.

Andric
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Saber Rider

« Odgovor #36 poslato: 25.07.2008. 21:51 »

Jeste...mnogo je nekako ufuran...brat mu je malo simpaticniji, ne deluje toliko pun sebe
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
quiet_rebel
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +6/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 14.08.2008. 20:15 »

De Niro -  moj omiljeni glumac jos od kad sam imala 12 godina.
Pre toga mi je bio omiljen Jack Nicholson, jer sam otkidala na film "Čast Pricijevih".
Onda sam u 6. razredu osnovne skole gledala "Bilo jednom u Americi" i Jack je postao proslost, "otkrila" sam De Nira
Film me je odusevio, bolje reci opcinio, a u De Nira sam se bila zaljubiška. 
Posle su mi tata i mama rekli da je film snimljen odavno i da je De Niro godiste moje bake, tako da sam veoma brzo shvatila da su decaci iz mog razreda ipak bolja prilika   osmeh
Salu na stranu, "Bilo jednom u Americi" je jos uvek moj omiljeni film, a on omiljeni glumac. Taj film i sam De Niro su me naveli da pocnem aktivno i ozbiljno da pratim sedmu umetnost.
Sačuvana
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Duh bunta: +68/-17
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 14.08.2008. 23:42 »

Dobro, ako tako kažete. Ajd onda recite što o filosofiji filma, priklonite se jednoj od mnogih strana, ja ću onda stat uz onu dijametralno suprotnu vašoj pa da raspaljimo, šta mislite? Jedino je frka što u tako ozbiljnoj raspravi nećemo nigde stići, nit ćete vi biti u krivu niti ja pravu, niti ja u krivu niti vi u pravu, kao što je slućaj sa svim ozbiljnim stvarima i raspravama koje je zajahao kancer filosofije. Kazat čemo mnogo a i dalje ćemo biti na poćetku, i jedan prozaićni komentar površnog gledaoca bit će jednako dobar kao i sve što mi budemo iz naših svetih umova iznedrili. Estetika filma je kurčevita stvar al mogli bi da pokušamo. Nego prvo vi meni recite šta sy formalistički elementi na celuloidnoj straci i da li vi takva sredstva uopšte opravdavate?
Sačuvana
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 15.08.2008. 00:08 »

Nadam se da ovo nije taktika noja na delu. Ljutko
Sačuvana
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: 16.08.2008. 10:34 »

Majku mu, čim upitam raznorarzne stručnjake šta je šta i šta oni misle o tome, on odnosno ona, a ne odbacujem mogućnost ni da je i u pitanju i ''ono'', pobjegne glavom bez obzira, ili se pozove na neke knjige u nemoći da to što je u njima pročitao,la,lo presažvaće i poduči radoznalog discipula. Eto, dragi građani tako vam je to, takva vam je današnja omladina.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: 16.08.2008. 15:21 »

Prepodobni gospodine Starče, može biti da je pravo mjesto na kojem bi valjalo tražiti odgovor na ta pitanja u stvari ovo: Što je dobra gluma i dobar glumac.
Tu se čak o nečem razgovaralo, mada moram priznat da je i tu raspra zakazala, ali se makar nešto relevantno na tu temu kazalo. Ostale teme služe čisto informativnim prikazima, ničemu što zadire u filozofiju ili teoriju filma kao umjetnosti. To vam je kao kad čitate naslove nekih likovnih djela, te čime su rađena, što morate priznati, nije neka suštinska stvar za sam kvalitet djela. Tako i ova tema o omiljenim glumcima ne teži toliko tom da govori o glumcima na način šta su oni to sjajno uradili, već da tek ovlaš skicira ko je za koga od nas interesantan kao glumac. Bez pitanja zašto. Na to pitanje (na pitanje zašto) valjalo bi govoriti na onoj gorepomenutoj raspri.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: 17.08.2008. 22:23 »

Prepodobni gospon Iskarioto,

Veliki je administrativni poso premestit se tamo, a i meni bi to pričinilo posebnu muku zbog ovijeh starih kostiju. Drugo ja sam hteo ovde na licu mesta gđe je počinjen zločin da izvršim blic interogaciju kriminalnog lica. Avaj, svedoci smo da nam je ono okrenulo zadnjicu i otišlo natrag.. u tor, ili  gđe već obitava.
Sačuvana
Kornjachin Vrach
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 21.08.2008. 13:51 »

Ova ideja mi je pala na pamet još od pre mesec dana i potpuno se slažem s vama, g. senex venecificus, i želela bih da postavim pitanje ovoj gospojici, kako da ja prepoznam dobrog glumca a ne dobar film, i napiši da sam treći razred gimnazije i da imam visok koeficijent inteligencije (prim.pisč - gospodjica mama huanita je povredila ruku pa joj njena sister kuca tekst), napiši i napomeni od deteta od šesti razred i koje nema pojima od život, i napiši koje ono znaje (u sobi je dete šesti razred i reklo je sve ja znam), osim da pomeša votku sa koka kolu i da pritom ne promeni boju što niko ne zna
Sačuvana
quiet_rebel
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +6/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: 21.08.2008. 19:57 »

Uh, al' ste me isprozivali (pojedini do duse osmeh ) samo zato sto moj odgovor nije bio brzi.
Ja se izvinjavam, ali takav mi je bio nedeljni raspored.

Ovako... napisacu clanak za iduci broj casopisa Zapad na temu koju ste pokrenuli.
Za 4. broj sam pisala o filmu, pa cu i za sledeci najverovatnije napisati neki filmski clanak.
Ako se redakciji dopadne citacete clanak u novinama, a u slucaju da ne bude objavljen u sklopu sledeceg broja postovacu ga na forum.

Mozete da napisete jos neka pitanja koja se ticu glume ili u ovoj ili u temi Što je dobra gluma i dobar glumac.
Probacu da napisem clanak o tome i tako ujedno odgovorim na vasa pitanja.

pozzz :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: