Ja sam sinoc gledala jedan film u kome Al Pacino moj najomiljeniji glumac glumi. On je glumio tako fantastichno u ovom filmu, da su meni suzice opet na ochi poshle. Sreca shto imam svilene maramice na mom stochicu za maramice pored sebe, pa sam mogla lagano da skidam suzice, kao bisere sa mog lepog lica.
Al Pacino je, u ovom filmu koji sam sinoc gledala, glumio nekog slepog choveka. Taj film se je zvao Miris zhene, i radi se o tome kako prijatelji pomazhu jedni drugima, i izvlache ih iz beznadezhnih situacija, kada ovaj drugi hoce da se samoubije.
Naravno, ova pricha ne bi bila nishta, bila bi ljigava i patetichna, ima zilion filmova sa takvom prichom, i nekim pretendovanjima odvratnim, da Al Pacino nije, kao i uvek velichanstveno odigrao svoju ulogu, koja odmah u prvi plan baca svu zhivotnost koju chovek ima u sebi, daje nam na uvid jednu pravu pravcatu osobu, koja, iako je na filmu, je pravija od skoro svih ljudi koje sam ikad srela u zhivotu, a to je beskrajna sreca i uzhivanje, provesti koji sat sa takvim ljudima, samo ih gledati i uzhivati u njima.
Sada bash mi se i ne godi da vam dajem neki link sa jutuba, jer, koje uzhivanje predstavlja gledati a ne znati o chemu se radi, shta ce na dalje biti, i taj kontinuitet radnji, ali nemam kome da pokazhem bar malo od ovog filma, a moram
http://www.youtube.com/v/dBHhSVJ_S6A&rel=1e, ovo je scena gde al pacino igra sa nekom zhenskom koja je sedela sama u ovom restoranu. On je slep, i videcete kako u pochetku ona se plashi, i izgleda bash jadno to igranje, a on se je toliko radovao tome, i ja sam bila mnogo tuzhna, jer je njegov zhivot bio skroz bezveze, niko ga nije voleo, svi su ga isterivali i ponizhavali, zhiveo je u nekoj prikolici, i onda, posle svega shto sam videla, kolko je bilo zhalosno, da dodje do toga da mu i ovo propadne?
E, i onda je ona pochela da se smeje sve vishe i vishe, kao i ja i sigurno svi koji su gledali ovaj film, i da ova igra bude neshto najvelichanstvenije shto mozhe da se vidi, i evo vam je, pa gledajte.
e, da, i ocena fantastilion od 10