Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Lepa sela lepo gore  (Pročitano 2166 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 14.04.2008. 17:25 »

Sad te potpuno kapiram...
ja sam ipak film gledala iz nekog svog...zenskog ugla...
zato je i moja reakcija bila takva

nedoumica
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #31 poslato: 15.04.2008. 11:57 »

Film je sranje. Odgledao sam kojih desetak minuta filma i zaključio da nema potrebe da se smaram gledajući ga do kraja. Generalno mrzim domaće filmove izuzev njih nekoliko, ali to su izuzeci (Ko to tamo peva, Već viđeno, Tesna koža 1, Balkanski špijun, Maratonci....). Nekako su to uglavnom filmovi u kojima ne igra Dragan Bjelogrlić.
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #32 poslato: 15.04.2008. 12:13 »

Ja ne znam kakav je sa strogo umetničkim planom, odnosno kakav je po kriterijumima umetničkih vrednosti, time se nisam ni bavio, da budem iskren (potrebno je posmatrati tokom filma neke detalje koji se ne odnose tek na fabulu, ne bi li se uočio taj momenat). Prosto, priča je bila suviše upečatljiva, tako da nisam imao vremena za to, pa čak niti pokušao da se bavim tim problemom.

Međutim, zahvaljujući jakoj priči, jednoj od boljih, a prilično jednostavnih, kakve su većina ratnih filmova, ovaj film sam strpao među nekoliko najboljih domaćih filmova (uz filmove kao što su: Balkanski špijun, Profesionalac, Tamna je noć...). Inače, kao i g. Gazivoda, ne volim domaće filmove. U startu imam neku vrstu predrasude da će to biti opet lou-badžet, lou-ekting, bedna priča i slično - sranje.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 15.04.2008. 12:17 »

Volim bre skupe filmove.... Zvrko
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #34 poslato: 15.04.2008. 14:42 »

Lepa sela lepo gore je uz Underground verovatno najbolji srpski film devedesetih. Steta sto Dragojevic nije uspeo da ostane na tom nivou. Inace, Bjelogrlicu je to jedna od najuspesnijih uloga.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 15.04.2008. 14:57 »

Bjelogrlić, Nikola Kojo, Đuričko..... ne gledam to. Bjela nikada neće biti kao Bred Pit.... Čemu onda Bjela?
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #36 poslato: 15.04.2008. 15:01 »

Bjela je onako...korektan glumac ali nista posebno. Meni je Kojo bolji, a koliko se secam Djuricko ne glumi u tom filmu - tad je bio klinjo.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 15.04.2008. 15:30 »

Mislim Kojo.... Džaba ga bilo kad nije Endi Garsija.
Sačuvana

peMzije mladima!
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 15.04.2008. 16:16 »

10 minuta dovoljno da bi se presudilo o kvalitetu filma? Odredjeno ime dovoljno da bi se film u startu odbacio?  :sumnjalo:
Licno smatram da nasa kinematografija i nije toliko losa (upravo takvo misljenje imam o americkoj) u kakvim uslovima se pravi, no sto ljudi, sto cudi...
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: