Druid
Teatralni mislilac

Duh bunta: +13/-0
Van mreže
Nonus Equlibrium
|
 |
« Odgovor #345 poslato: 29.04.2008. 14:25 » |
|
Hitman (novi)
Nelose, ali ipak nista posebno.
6/10
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
~Nothing to Fear but Fear Itself~
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #346 poslato: 02.05.2008. 02:26 » |
|
Upravo odgledao slabiju komediju rađenu 2004. godine, pod nazivom Meet The Fockers. U glavnim ulogama su imena kao što su Robert De Niro, Barbara Strajsend, Dastin Hofman... Uglavnom, slaba priča, slabi komični momenti... Ništa posebno na kraju. Preporuka: ne gubiti vreme na gledanju ovog filma, i ocena 6.5/10. Za tako iskusnu i kvalitetnu glumačku ekipu verovatno jedan od najslabijih filmova.
PS: Samo da bih podržao onu tezu o slabom komičnom elementu (iako je film komedija u osnovi) navešću ono što sam upravo zatekao na sajtu imdb.com kao naslov komentara nekoga kome se film čak svideo: Snažna gluma filmskih zvezda prevladava slabosti filmskog koncepta. Komentator je u potpunosti u pravu, jer glumci jesu odradili odlično svoj deo posla (mislim da su De Niro, Hofman i Strajsend stvarno sjajno glumili), ali ne bih se složio s tim da je njihova gluma nadmašila slabosti samog koncepta filma.
Na kraju videh da je na pomenutom sajtu prosečna ocena ovog filma 6.4/10, što znači da se gotovo u potpunosti slaže sa mojom.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02.05.2008. 02:41 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva." Dr Zoran Đinđić
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +31/-5
Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #347 poslato: 02.05.2008. 02:48 » |
|
Ako se dobro secam taj film ima i drugi deo..koji je jos losiji:D
Tj to jest drugi deo....baaah.
Ja sam sad odgledala crtani Madagaskar i mnogo je sladak :wub:
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02.05.2008. 02:55 Morella »
|
Sačuvana
|
Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +7/-2
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #348 poslato: 02.05.2008. 04:17 » |
|
d.i., sada sam odgledao devicu od 40 ljeta, hvala za preporuku
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +19/-6
Na mreži
Pol: 
Ako imas samo cekic, sve ti lici na ekser!
|
 |
« Odgovor #349 poslato: 02.05.2008. 16:10 » |
|
Ako se dobro secam taj film ima i drugi deo..koji je jos losiji:D
Tj to jest drugi deo....baaah.
Ja sam sad odgledala crtani Madagaskar i mnogo je sladak :wub:
Pa da! Bitno je da kad ja neshto predlozim, onda necesh!  Nishta mi ne verujesh bre! Grrrrrrrrr Elem, uzeh ponovo 12 majmuna. :)))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Necu dati sebe za neku silu da tiranin mog srca uziva u tom piru.
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #350 poslato: 02.05.2008. 16:14 » |
|
? Nije istina da nikada ne gledamo ono sto ti predlozis ali ti vrlo retko predlazes a non stop mi nameces,a nece meni niko nista da namece : ( A i ne vidim kakve sad veze ima ovo tvoje sa tim mojim citiranim? Ljutibabo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #351 poslato: 02.05.2008. 16:19 » |
|
Pa ja sam ti predlagao da pogledamo madjagaskar kao i par drugih filmova koje si odbijala da pogledash kad sam ih ja predlagao, a onda kad si ih pogledala rekla si da su dobri 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #352 poslato: 02.05.2008. 16:21 » |
|
Znas kakva sam - dok ja sama ne odlucim da nesto uradim nema sile koja ce me naterati.
Evo ako imas neki crtani donesi veceras- obecajem da cemo ga gledati. ( ali da nije Atlantida ili Princ Egipta - gledala sam ih)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #353 poslato: 02.05.2008. 16:22 » |
|
O.k. imam, zove se what dreams may come, a glavnu nacrtanu ulogu glumi robin vilijams
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #354 poslato: 02.05.2008. 16:23 » |
|
Necu to da gledam. Po sto hiljaditi put necu da gledam !! Ne gleda mi se tuzni film veceras.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #355 poslato: 02.05.2008. 16:26 » |
|
A bla, bla, bla, bla... ok.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #356 poslato: 02.05.2008. 16:27 » |
|
Ok hajde predomislila sam se..ako ne pristanem smaraces me i ubuduce. Bolje da to sad odradim pa sam mirna. Ali pod uslovom da 1.Odemo u Univer po sladoled 2. Mi doneses neke crtane da ja gledam nocas
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #357 poslato: 02.05.2008. 16:29 » |
|
Ali ja ne gajim crtane filmove! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #358 poslato: 02.05.2008. 18:02 » |
|
Two for the money ( Sve za novac ) - Al Pacino, Metju Mekonahi, Rene Ruso radnja:After suffering a career-ending injury, a former college football star aligns himself with one of the most renowned touts in the sports-gambling business.
ocena: 7/10 Ko voli filmove vezane za sportsku tematiku...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #359 poslato: 03.05.2008. 02:13 » |
|
Odgledao upravo Feast of Love (2007). Evo kakav sinopsis sam našao na web prostoru o ovom filmu: U kafeu u maloj zajednici u Oregonu, lokalni profesor i pisac Harry Stevenson (Morgan Freeman) postaje svedok kako ljubav uzburkava sve stanovnike gradića. Među mladima i starima, među roditeljima i ljubavnicima, među ljubaznima i grubima, među ljudima, pa čak i među životinjama, Harry posmatra kako ljubav ranjava, uništava, inspiriše, nagoni na sulude zahteve i neminovno oblikuje živote svakog oko njega - pa čak i njega samog.
Malo bolji opis mogao bi da stane u sledećem:
Istina je da se radi o ljubavi, i uglavnom se prati jedan par i jedan čovek koji se najpre rastaje sa ženom koja se zaljubljuje u drugu ženu (postaje lezbijka), a drugi put ga ostavlja žena koja se vraća čoveku sa kojim je ranije bila, dok se nije udala. Sve u svemu, film u glavnoj ulozi ima prilično naivnog čoveka (glumi ga Greg Kinnear, onaj što igra ulogu oca devojčice u Little Miss Sunshine) za koga će njegova treća žena (ona sa kojom se izgleda skrasio) kazati pri kraju filma: "Ti si nevin čovek, čovek otvorenog uma. Daješ neverojatnu ljubav i ne tražiš ništa zauzvrat." Sa druge strane, drugi par će se iznenada pokazati kao onaj koji će zaokružiti priču. Naime, devojka, naizgled nemirna i neutažive strasti, zaljubljuje se u mladića, sa kojim jedva preživljava, a nemaju roditelje kojima bi se obratili za pomoć. Ona uskoro saznaje da će mladić da umre, ali je to ne sklanja od njega već se još više trudi da mu se nađe blizu.
Gluma nije loša, a najtežu i najbolju ulogu odigrao je upravo čovek koji glumi profesora-savetnika Stivensona, koji gotovo dođe kao otac-svedok svim ovim parovima i ljudima koji se nalaze u ljubavnim i drugim problemima. Poruka je, kao i u većini ljubavnih/romantičnih filmova slaba, pa će ukupna ocena za ovaj film biti najviše: 7/10.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva." Dr Zoran Đinđić
|
|
|
|