Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kratki komentari o filmovima  (Pročitano 45314 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +52/-14
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #255 poslato: 21.02.2008. 19:02 »

tinejdjeri....
c,c,c,c
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #256 poslato: 22.02.2008. 12:14 »

Svaka cast Dzoniju, ali krajnje je vreme da snimi neki ozbiljan film...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #257 poslato: 22.02.2008. 14:09 »

jesi znao da su njemu u stvari prvom ponudili ulogu da glumi u filmu: brzina, u onom filmu gde autobus juri jer je podmetnuta bomba, sa onim idijotom shto glumi u matriksu.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #258 poslato: 22.02.2008. 19:42 »

A kakve to veze ima? Hoces da kazes da je odbio da snima glup film jer ima nivo. I zasto mislis da je Kijanu Rivs idiot? Ima i on svoje kvalitete kao glumac...Mada, moram priznati da je dosta osporavan.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #259 poslato: 22.02.2008. 20:44 »

Kako to mislis?

jesi znao da su njemu u stvari prvom ponudili ulogu da glumi u filmu: brzina, u onom filmu gde autobus juri jer je podmetnuta bomba, sa onim idijotom shto glumi u matriksu.

Sad sam uhvatio pik na tebe.  :ljut2: xD

Rivs nije nesto genijalan glumac, ali ga besprekorno treba postovati, divinizovati, klanjati mu se i uzdizati ga u nebesa zbog najcarskijeg filma - Avanture Bila i Teda.

A imam poster i K. Rivsa.  Zvrko
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #260 poslato: 23.02.2008. 01:10 »

A kakve to veze ima? Hoces da kazes da je odbio da snima glup film jer ima nivo. I zasto mislis da je Kijanu Rivs idiot? Ima i on svoje kvalitete kao glumac...Mada, moram priznati da je dosta osporavan.
moze da ima svakave a i ne mora. ako je on odbio da glumi u glupom filmu, to znachi da prilazi veoma ozbiljno svojim ulogama.
a ako je glumio do sad samo u nenormalnim ulogama, onda to automatski pokazuje da mu je nenormalnost uobichajena, i da je na neki nachin verovatno dozivljava i van filma. a ako je on nenormalan, to znachi da bi svako glumatanje normalnijeg lika bilo loshije nego njegov neki shatro standard, pa bi ga chinilo loshijim glumcom. A i ako bi glumio normalnog lika, opala bi mu popularnost kod tinjejdjerki, i tinjejdjera.
Iskreno, kijanu rivs mi ima pomalo debilnu facu sa debilnim ekspresijama, gluma mu nije na zavidnom nivou, uvek bira neke shuntave filmove, gde je sa ozbiljnoshcu gluposti kulminirao u glupatrixu, drugo svi ga debilizuju, pa shto ne bih i ja da nekog kudim...

Sad sam uhvatio pik na tebe.  :ljut2: xD

Rivs nije nesto genijalan glumac, ali ga besprekorno treba postovati, divinizovati, klanjati mu se i uzdizati ga u nebesa zbog najcarskijeg filma - Avanture Bila i Teda.

A imam poster i K. Rivsa.  Zvrko

U bilu i tedu, koliko god taj film bio awesome, kijanu mi je i dalje glup. tachnije i bil je dosta glup. tachnije glupi ameri su ih hteli predstaviti kao debile. a oni su debili jer su pristali da ih predstavljaju kao debile. a inache taj film sam voleo i josh uvek volim samo zato shto je deo mog detinjstva.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #261 poslato: 23.02.2008. 02:14 »

Ovde bih se složio sa Dramatisom, mada stvarno nisam odgledao mnogo filmova sa ulogama koje je imao Kijanu Rivs. Čak ni u tom Matriksu, koji nisam odgledao do kraja jer mi je bio suviše debilan i površan, čini mi se da nije bilo zahtevno niti potrebno da izrazi poseban glumački potencijal. Stoga mi izgleda kao da Kijanu Rivs u stvari i nije još uvek oprobani glumac, neko o kome bi trebalo govoriti kao o poznatom glumcu. Za mene je on neko ko tek uči i tek treba da se dokazuje.

Sa druge strane, Džoni Dep je pokazao ogroman potencijal u Fear and Loathing in Las Vegas. Jest, to i nije neki naročito kvalitetan film, ali mislim da je Dep tu pokazao veliki potencijal i osećaj za glas, mimiku, pokret... sve u svemu - glumački kvalitet (u tome mu je sigurno i dibra režija dosta pomogla).

Inače, pokušali smo Rino i ja da gledamo onoga Svinjastog Toda, ali nismo uspeli duže od pola sata. Zaista skoro mučno za gledanje. Čudan neki mjuzikl. A eto režija Tim Burton... opet.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #262 poslato: 23.02.2008. 10:56 »

Matrix je daleko od debilnog i povrsnog filma ( prvi deo ). Kijanu nema debilno lice, rekao bih da je njegovo lice gotovo perfektno sa stanovista estetika, ali cinjenica je da mu zameraju mnogi koji se razumeju u glumu.

Sto se tice Dzonija Depa upravo je u tome i problem. On je toliko postao cool glumac da se ja prosto pitam da li bi on uopste bio u stanju da iznese neku tesku, kvalitetnu dramsku ulogu. Dok ne bude pokazao i taj deo svoje glumacke licnosti zaista necu moci da ga smatram za velikog glumca i necu ga moci stavljati u rang sa ljudima kao sto su Rasel Krou ili Denzel Vasington.
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #263 poslato: 23.02.2008. 12:19 »

A eto režija Tim Burton... opet.

A on je los reziser, pa eto, jebi ga opet mislis? Ili... ?
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #264 poslato: 23.02.2008. 12:31 »

Pa ne, nego je režirao i Nightmare Before Crhistmas, koji je tekođe mjuzikl. Nekima se dopao, meni nije. I tako. To je sve. A isto tako je značilo i da Dep često igra u njegovim filmovima neku ulogu. Tako u Ed Vudu igrao glavnog lika, isto režija bio Tim Barton, ako se dobro sećam. Pa evo i sada. Taj film nije bio loš, bio je dobar, za razliku od ovoga Svinjastog Teda. NBC bi bio negde 5/10, možda 4/10.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #265 poslato: 23.02.2008. 15:22 »

A isto tako je značilo i da Dep često igra u njegovim filmovima neku ulogu. Tako u Ed Vudu igrao glavnog lika, isto režija bio Tim Barton, ako se dobro sećam. Pa evo i sada.

A i to je verovatno lose, je li da? Ono, brate, u fazonu "Gle ovi Barton i Dzoni u svakom filmu zajedno. Smara", je l' tako b'ate?
Sačuvana

DramatisPersonae
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #266 poslato: 23.02.2008. 16:55 »

Mizant, imash li ti neki altar na kojem prinosish zrtve bogu Dzoniju? jezik
Elem, Trumane, zavisi shta podrazumevash pod normalnijom ulogom...
Npr. nisu svi likovi isti koje dzoni glumi, tj. nisu svi na isti nachin ludi i poremeceni.
evo npr. u Devetoj Kapiji je sasvim normalan, po meni barem. To shto jebe djavolicu nema veze sa njegovom lucidnoshcu.
A i osim toga, (kolko sam ja uspeo da pohvatim) Depp sasvim kvalitetno odglumi svaku ulogu, tj barem na prihvatljivom nivou - ako ne na kvalitetnom. Shto zaista znachi da nije losh glumac, i da ume verovatno da se sasvim ok izrazi i u ulozi najnormalnijeg lika.
Sačuvana

You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #267 poslato: 23.02.2008. 17:31 »

A i to je verovatno lose, je li da? Ono, brate, u fazonu "Gle ovi Barton i Dzoni u svakom filmu zajedno. Smara", je l' tako b'ate?

Haiuhauah Bil and Ted rulz
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #268 poslato: 23.02.2008. 17:52 »

Apsolutno da. xD Izgleda da je Morella my excellent friend. :))
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #269 poslato: 23.02.2008. 19:49 »

Dramatis, Deveta kapija je ( relativno ) los film. Gledaj i kvalitet filma i kvalitet uloge. Tu se Dzoni ne moze porediti sa ovom dvojicom koje sam naveo.
Sačuvana

Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: