Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #345 poslato: 02.05.2008. 16:14 » |
|
? Nije istina da nikada ne gledamo ono sto ti predlozis ali ti vrlo retko predlazes a non stop mi nameces,a nece meni niko nista da namece : ( A i ne vidim kakve sad veze ima ovo tvoje sa tim mojim citiranim? Ljutibabo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +51/-14
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #346 poslato: 02.05.2008. 16:19 » |
|
Pa ja sam ti predlagao da pogledamo madjagaskar kao i par drugih filmova koje si odbijala da pogledash kad sam ih ja predlagao, a onda kad si ih pogledala rekla si da su dobri 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Thank you for giving This bright new morning So steeped seemed the evening In darkness and blood There'll be no sadness There'll be no sorrow There'll be no road too narrow There'll be a new day And it's today For us
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #347 poslato: 02.05.2008. 16:21 » |
|
Znas kakva sam - dok ja sama ne odlucim da nesto uradim nema sile koja ce me naterati.
Evo ako imas neki crtani donesi veceras- obecajem da cemo ga gledati. ( ali da nije Atlantida ili Princ Egipta - gledala sam ih)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #348 poslato: 02.05.2008. 16:22 » |
|
O.k. imam, zove se what dreams may come, a glavnu nacrtanu ulogu glumi robin vilijams
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Thank you for giving This bright new morning So steeped seemed the evening In darkness and blood There'll be no sadness There'll be no sorrow There'll be no road too narrow There'll be a new day And it's today For us
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #349 poslato: 02.05.2008. 16:23 » |
|
Necu to da gledam. Po sto hiljaditi put necu da gledam !! Ne gleda mi se tuzni film veceras.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #350 poslato: 02.05.2008. 16:26 » |
|
A bla, bla, bla, bla... ok.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #351 poslato: 02.05.2008. 16:27 » |
|
Ok hajde predomislila sam se..ako ne pristanem smaraces me i ubuduce. Bolje da to sad odradim pa sam mirna. Ali pod uslovom da 1.Odemo u Univer po sladoled 2. Mi doneses neke crtane da ja gledam nocas
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #352 poslato: 02.05.2008. 16:29 » |
|
Ali ja ne gajim crtane filmove! :oprost:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #353 poslato: 02.05.2008. 18:02 » |
|
Two for the money ( Sve za novac ) - Al Pacino, Metju Mekonahi, Rene Ruso radnja:After suffering a career-ending injury, a former college football star aligns himself with one of the most renowned touts in the sports-gambling business.
ocena: 7/10 Ko voli filmove vezane za sportsku tematiku...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #354 poslato: 06.05.2008. 02:33 » |
|
Jucer odgledao Shrek the Third (Shrek treci). Slabije je od prvog i drugog dela. Bez dobre price, ako se takva jos moze smisliti nakon ona dva dela... Cini se isforsirano i nedovoljno ubedljivo ni za jednu gledalacku populaciju. Ocena: 6.2/10.
A pre par minuta odgledao sam The Incredibles. Isto tako animirani film. Snimljen je 2004. godine i prilicno su dobro odradili posao. S obzirom na to da se radi o akcionom uratku (ja ne volim akcione stvari, bilo da su animirani ili standardni filmovi), za moja ocekivanja sasvim zadovoljavajuce. Nije bolje od Ice Age (mislim na prvi deo) ili od Finding Nemo, ali je od vecine drugih animiranih prilicno iznad. Ocena: 7.5/10.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #355 poslato: 06.05.2008. 16:45 » |
|
Znam shta bi se Lani svidelo. Over the hedge :) Elem, odgledao pre dva tri dana 12 majmuna, i u njemu sam chuo Brucu kako viche: "I see dead people" i to zaista, ne zajebavam se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Silovani_Leptir
Gradjanin
Duh bunta: +23/-4
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #356 poslato: 06.05.2008. 20:09 » |
|
A pre par minuta odgledao sam The Incredibles. Isto tako animirani film. Snimljen je 2004. godine i prilicno su dobro odradili posao. S obzirom na to da se radi o akcionom uratku (ja ne volim akcione stvari, bilo da su animirani ili standardni filmovi), za moja ocekivanja sasvim zadovoljavajuce. Nije bolje od Ice Age (mislim na prvi deo) ili od Finding Nemo, ali je od vecine drugih animiranih prilicno iznad. Ocena: 7.5/10.
Meni je također dobar The Incredibles, posebno onaj lik kojem Samuel L. Jackson daje glas. Pogledaj odličan animirani film koji se zove Ratatouille. Jako dobra priča, sa puno detalja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #357 poslato: 06.05.2008. 20:12 » |
|
Znam shta bi se Lani svidelo. Over the hedge :) Elem, odgledao pre dva tri dana 12 majmuna, i u njemu sam chuo Brucu kako viche: "I see dead people" i to zaista, ne zajebavam se!  Blah. Jel glumi glupi bruca vilica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Gradjanin
Duh bunta: +38/-3
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #358 poslato: 07.05.2008. 10:02 » |
|
Odgledah 2 flima sinoc: 10 000 BC & No Country for Old Men
Prvi totalno razocaranje, dosta sam ocekivao a i tema je objekitvno vrlo zahvalna za stvorit spektakl epskih razmjera, materijala na pretek. Nazalost realizacija vrlo slaba, razvodnjavanje dijalogom, plitki kadrovi i neadekvatan izbor glumaca je ucinio svoje. U ponekim trenutcima film da naslutiti okus kvalitete ali ubrzo dolazi do amplituda i sve se urusava u svilio hollywoodskih trendova.
Drugi odlican prema ocekivanjima! Nisam bio u prilici prije odgledati ovaj uradak ali mogu rec da se cekanje isplatilo, izvrstan spoj trilera i mysteria, neocekivana doza brutale ( sto je u ovom slucaju + ), vrlo dobro odradeni dialozi i jako neocekivan i iznenadujuci kraj - zasluzeno otpremio kipic.
Rezime; 10 000 BC = 5/10 N.C.F.O.M = 8/10
P.s. prvome sam navukao peticu samo radi velicanstvenih kadrova planina i pustinja koje se uklapaju u neka vremena davno zaboravljena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Discipline!"
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #359 poslato: 07.05.2008. 15:58 » |
|
Blah. Jel glumi glupi bruca vilica
Ma jok, to je neki crtani, diznijev, sa nekom hiperaktivnom vevericom :) Ali nije navuchena na kofein, nego je samo tako prirodno hiperaktivna.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|