DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #285 poslato: 05.03.2008. 15:59 » |
|
eeeej, shta fali besmislenom klanju? to ti je sad kulj, i in; skoro kao majspejs. shalim se, ne naravno, film je film, predstava je predstava
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #286 poslato: 05.03.2008. 16:01 » |
|
...a klanje je klanje. Neka fala...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #287 poslato: 05.03.2008. 19:37 » |
|
Bezboznici:D
Nego, Dramatis i ja gledasmo neku Zetvu pre neko vece i svideo mi se film. sekte neke i satanjisti muahahah i mrtva deca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #288 poslato: 06.03.2008. 11:27 » |
|
Sa Hilari Svonk? Dovoljno mi je nju da gledam, nije bitno kakav je film, a film je prosecan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Silovani_Leptir
Gradjanin
Duh bunta: +23/-4
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #289 poslato: 06.03.2008. 13:37 » |
|
Jel itko gledao There will be blood i odličnog glumca Daniel Day Lewisa? Zasluženi oskar za glumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #290 poslato: 06.03.2008. 19:22 » |
|
Planiram, kao i Nema zemlje za starce.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Gradjanin
Duh bunta: +38/-3
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #291 poslato: 07.03.2008. 20:17 » |
|
"the Devils Rejects" 2005, Rob Zombie
Ispricavam se ako je bilo; nastavak gore - horror trilera "House of 1000 Corpses", meni neusporedivo bolji, pravo malo remek djelo, puno nasilja, krvi i interesantnih dijaloga. Nije za sire mase ali to niposto ne umanjuje vrijednost ovoga filma. Ako ste u prilici...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #292 poslato: 07.03.2008. 21:00 » |
|
"the Devils Rejects" 2005, Rob Zombie
Ispricavam se ako je bilo; nastavak gore - horror trilera "House of 1000 Corpses", meni neusporedivo bolji, pravo malo remek djelo, puno nasilja, krvi i interesantnih dijaloga. Nije za sire mase ali to niposto ne umanjuje vrijednost ovoga filma. Ako ste u prilici...
blah, mene su smorili ti redneci...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #293 poslato: 08.03.2008. 11:54 » |
|
Optimisti, juce bilo na TV-u. Ne znam sta da mislim. Sta vi mislite o tom filmu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #294 poslato: 08.03.2008. 15:25 » |
|
Optimisti, juce bilo na TV-u. Ne znam sta da mislim. Sta vi mislite o tom filmu?
morao bih prvo da ga odgledam. al me mrzi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #295 poslato: 12.03.2008. 11:57 » |
|
TV Set 7/10 Dejvid Duhovni, Sigurni Viver Realna drama o snimanju pilo epizode jedne serije, o surovom komercijalizmu i materijalizmu koji vlada i u tom svetu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #296 poslato: 13.03.2008. 11:31 » |
|
Je li neko gledao Hellbreeder?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #297 poslato: 13.03.2008. 12:04 » |
|
TV Set 7/10 Dejvid Duhovni, Sigurni Viver Realna drama o snimanju pilo epizode jedne serije, o surovom komercijalizmu i materijalizmu koji vlada i u tom svetu.
Staviti Moldera i 8. putnika u taj sranje kontekst potpuno je bzvz....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #298 poslato: 13.03.2008. 17:22 » |
|
Problem nastaje kad neki glumac ucestvuje u nekoj velikoj stvari ( kao sto su X Files ili Alien ) i nikako da izadje iz te senke. Posmatraj ih kao glumce, a ne kao Moldera i onu iz Tudjina i bice ti lakse. Meni su i Dejvid Duhovni i Sigurni Viver super kao glumci i dobri su bili u ovom filmu. Cekaj malo, jesi li ga ti uopste gledao ili pricas napamet? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #299 poslato: 14.03.2008. 08:57 » |
|