A kakve to veze ima? Hoces da kazes da je odbio da snima glup film jer ima nivo. I zasto mislis da je Kijanu Rivs idiot? Ima i on svoje kvalitete kao glumac...Mada, moram priznati da je dosta osporavan.
moze da ima svakave a i ne mora. ako je on odbio da glumi u glupom filmu, to znachi da prilazi veoma ozbiljno svojim ulogama.
a ako je glumio do sad samo u nenormalnim ulogama, onda to automatski pokazuje da mu je nenormalnost uobichajena, i da je na neki nachin verovatno dozivljava i van filma. a ako je on nenormalan, to znachi da bi svako glumatanje normalnijeg lika bilo loshije nego njegov neki shatro standard, pa bi ga chinilo loshijim glumcom. A i ako bi glumio normalnog lika, opala bi mu popularnost kod tinjejdjerki, i tinjejdjera.
Iskreno, kijanu rivs mi ima pomalo debilnu facu sa debilnim ekspresijama, gluma mu nije na zavidnom nivou, uvek bira neke shuntave filmove, gde je sa ozbiljnoshcu gluposti kulminirao u glupatrixu, drugo svi ga debilizuju, pa shto ne bih i ja da nekog kudim...
Sad sam uhvatio pik na tebe. :ljut2: xD
Rivs nije nesto genijalan glumac, ali ga besprekorno treba postovati, divinizovati, klanjati mu se i uzdizati ga u nebesa zbog najcarskijeg filma - Avanture Bila i Teda.
A imam poster i K. Rivsa.

U bilu i tedu, koliko god taj film bio awesome, kijanu mi je i dalje glup. tachnije i bil je dosta glup. tachnije glupi ameri su ih hteli predstaviti kao debile. a oni su debili jer su pristali da ih predstavljaju kao debile. a inache taj film sam voleo i josh uvek volim samo zato shto je deo mog detinjstva.