Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Kratki komentari o filmovima  (Pročitano 44969 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #135 poslato: 20.09.2007. 12:18 »

Drago mi je sto je ovde spomenuto Poslednje Hristovo iskusenje. To je jedan od onih kvalitetnih filmova sa genijalnim krajem poput recimo i Borilackog kluba Neverovatno je da je Skorseze dobio Oskara tek za ovaj poslednji film ako se ne varam..
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
quiet_rebel
Gradjanin
*

Duh bunta: +6/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: 20.09.2007. 14:54 »

Da, tek za The Departed  :(  Ma to su mu paceri dali Oskara cisto da ne umre a da ga ne dobije  zlobni
Mada, ko vise i vodi racuna o Oskaru?!
To je totalno izgubilo smisao i vrednost odavno, mada ga mozda cak i nikad nije ni imalo!

P.S  I meni je drago da je neko gledao "Poslednje Hristovo iskusenje". Da bar neko zna o cemu pricam  osmeh
Sačuvana
Bruno Sulak
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: 20.09.2007. 19:40 »

Na myspace videos sam okachio celu pilot epizodu srpskog sitkoma o Ratku Mladicu. Na YouTube-u nisu dali da ga uploadujem u celini jer je limit manji od duzhine fajla (16 minuta). Ni jedna domaca TV nije htela da pusti ovu epizodu.

<a href="http://lads.myspace.com/videos/myspacetv_vplayer0005.swf?m=18132179&amp;type=video" target="_blank">http://lads.myspace.com/videos/myspacetv_vplayer0005.swf?m=18132179&amp;type=video</a>

ima o sitkomu i na wikipediji

http://en.wikipedia.org/wiki/Ratko_mladic

Zvrko
Sačuvana
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: 22.09.2007. 20:04 »

Hej, quiet rebel, a sta mislis o glumcu Dzimu Keriju? :)
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: 23.09.2007. 03:05 »

O Dzimu mislim da je extra lud i kreativan lik  osmeh 
Ali ne mogu bas da ga nesto mnogo komentarisem jer je covek komicar, a ne svestran glumac. Nije da potcenjujem komicare, taman posla, nego hocu da kazem da nije bas imao drugacije uloge sem komicinih, tako da tu nemam sta da filmozofiram i mnogo razvijam pricu, osim da mu recimo pozelim jos neke filmove podjednako dobre kao sto su bili "Covek na Mesecu" i "Trumanov Show".

Takodje mislim da je jako inteligentan covek, jer glupi ljudi ne mogu da budu duhoviti. Ili bar ja tako mislim  osmeh

O glumicama cu sutra pisati, posto sam sad dosla iz grada i jako mi se spava  osmeh
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #140 poslato: 23.09.2007. 13:48 »

Eh, Dzim Keri je za mene genije. I mislim da je svestran glumac. Pogledati i Vecni sjaj besprekornog uma...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
maelstrom
Gradjanin
*

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #141 poslato: 23.09.2007. 19:03 »

Eh, Dzim Keri je za mene genije. I mislim da je svestran glumac. Pogledati i Vecni sjaj besprekornog uma...

Jest, dobar je. Mnogi previđaju njegov talent jer ga poistovjećuju s debilnim filmovima u kojima se pojavljivao.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: 26.09.2007. 11:17 »

Ja imam 3 opcije za nabavljanje filmova- skidam ih sa e-mule, decko mi skida sa torenata ili kupujem originale u inostranstvu. Tako da ne mogu da ti pomognem po pitanju nabavke starijih filmova u BG-u  osmeh  Probaj da skines sa net-a.

Pa dobro, omasila sam za godinu kad je Vuk u pitanju  osmeh
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #143 poslato: 26.09.2007. 11:20 »

Posto imam glupi dial-up to otpada, kao i ove dve druge opcije  :(

E da, za one koji gotive Dzima Kerija - uzmite pogledajte BROJ 23, noviji film, triler, i super je!
Sačuvana

quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: 26.09.2007. 11:20 »

Ako te posebno zanima Bergman, imam ortaka iz KG-a koji je zesci specijalista kad su njegovi filmovi u pitanju. Samo ne znam u kom ih formatu ima. Nadam se da nije VHS.  I takodje ne znam koliko je on spreman da se bavi razmenom.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #145 poslato: 26.09.2007. 11:24 »

Ma ne moras da se cimas zbog mene...
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +82/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #146 poslato: 26.09.2007. 12:48 »

Sramota me da priznam ali nisam gledao Bergmana...Je l' zna neko gde u Bg-u mogu da se nadju njegovi filmovi? O video/dvd klubovima ne treba ni razmisljati, oni imaju samo noviju produkciju.

Od ne znam kad, do 10. oktobra se daju u Beogradu svi filmovi Bergmanovi što mi dušu izjeda.
Sačuvana

quiet_rebel
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: 05.10.2007. 00:20 »

Takodje bih naglasila da ako analiziramo Americki film to radimo kako se zaista i radi kad je  istorija filma u pitanju- treba odvojeno gledati Zapadnu i Istocnu skolu Americkog filma. New York nije isto sto i Holivud.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #148 poslato: 05.10.2007. 12:07 »

I sto se tice boljih uloga Dzordza Klunija naveo bih Sirijanu i Tri kralja.
Sačuvana

FinalCutNow
Gradjanin
*

Duh bunta: +34/-32
Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #149 poslato: 05.10.2007. 22:58 »

Quiet_rebel, da li si gledala ti ovaj film sati? Baš me interesuje kakvo mišljenje imaš i da li se slažeš samnom po pitanju uloge Nikol u tom filmu ili misliš drugačije? E da, interesuje me i znaš li nešto više o nezavisnim produkcijama u Americi koje ne sarađuju s holivudom i da li uopšte takve potpuno nezavisne tamo postoje? Ja sam nešto načuo da oni imaju problema  s takvim produkcijama u SAD i da nisu organizovane na isti način kao u Evropi.

Sačuvana

Dete je otac deteta
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: