|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #420 poslato: 17.07.2008. 03:43 » |
|
ne ne ne... to ne znam je kao "zju, dobro mi nije" tako ne znam... to je ono... sa pauzom ne znam :))
kada kazes jaaaaaaaaaaaaaaaa... (odmahinjes glavom u neverici) ne znam...
kad kazes odlican film to je nekako... obicno... moras da mu ga das po dramatici :) sa tom dramskom pauzom izmedju "ja" i "ne znam"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
One To stop the world. One, Two stop the world.
|
|
|
Silovani_Leptir
Slobodni mislilac

Duh bunta: +18/-4
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #421 poslato: 17.07.2008. 04:03 » |
|
 Baš tako sam se i ja osjeća kad sam ga pogleda.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +29/-2
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #422 poslato: 17.07.2008. 12:34 » |
|
Meni je film takoder izvrstan. Scena silovanja zaista nije za svacije oci. U mojim ocima Monica dozivljava golem rast baziran na cinjenici da jedna tako poznata i reputacijski obogacena osoba prihvaca izazov brutalnih scena i psiholoskog terora bez indikacija zarade. Respekt. Inace, mlada dama djeluje jako apetitno tijekom cijele metraze.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The Sand Was Made of Mountains
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #423 poslato: 21.07.2008. 00:33 » |
|
Frenki i Dzhoni - mrzim taj film a igra al pacino dodje mi da iskrshim disk
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #424 poslato: 23.07.2008. 00:51 » |
|
Gledala sam sad film Vrdzhin suasajds mnogo dobar film uh, kako me je nervirala ona debela krava hrishcanka s ono lanche shto misli da mozhe tek tako da odredjuje drugima kako ce da zhive mislim, cerka joj se ubila a ona nastavlja po starom i onda su joj se ostale chetri cerke ubile u istom danu zato shto je debela odvratna hrishcanska krava pa da mi je majka zaklala bih je kolko bih je mrzela odvratna kravetina, sekla bih joj noge konzervama za ribe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +61/-27
Van mreže
Pol: 
mracni otpadnik
|
 |
« Odgovor #425 poslato: 29.07.2008. 08:50 » |
|
Odgledah film X Files - I Want to Believe. Jeste da nema vanzemaljaca, ali dopao mi se. Podsetilo me na to koliko sam voleo ovu seriju. Inace, u jednoj sceni Molder i Skali se...tako da imate jos jedan razlog da pogledate film. Dao bog da bude jos Dosijea Iks.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #426 poslato: 30.07.2008. 13:52 » |
|
...pa takvijeih scena je bilo i u seriji... sto bi sad to bilo posebno fascinantno?
...film je zaradio bednih 11 miliona... u odnosu na mumiju 3 (ffs) koja je zaradila preko 40 mil. ... skandalozno!
...cinjenica je da je serija najbolja ikada...
edit... for crying out loud... X-zibit... daaaaaaj... kad god ubacis njega u film ne zavrsi se dobro,... nije ni cudo sto je njesra zaradio...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
One To stop the world. One, Two stop the world.
|
|
|
|
Otrovni Starac
|
 |
« Odgovor #427 poslato: 30.07.2008. 18:04 » |
|
Meni se mnogo svidja film gordost i predrasude sa onom prelepom glumicom iz pirati sa kariba. Ti rinoteletabisu si se žalio na svoju lubanju pre neki dan, a nisi se zapito kako uopšte lubanja te keri najtli balansira u vazduhu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #428 poslato: 30.07.2008. 18:17 » |
|
jeste, ona ima veliku glavu. to je jedan od razloga shto je ona tako divna. i nisam se zapitala, kao shto se nikad nisam ni zapitala kako goranche drzhi svoju glavu, ni kako bi savrsheni ljudi iz moje mashte drzhali svoje glave, zato shto su ti ljudi tako predivni, da nemam vremena misliti sada o pitanjima fizike. ali, kada ta predivnost ishchezne, zato shto mi se pishki, ili zato shto mi je vrucina, ili sam gazila po nekom blatu pa nisam oprala noge, jao neko zvoni
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #429 poslato: 30.07.2008. 18:35 » |
|
tog dana, g.starac, ja sam bila veoma uznemirena i besna na predmete i ljude oko sebe, a to sve zbog onog glupog filma freki i džoni da napomenem teško je bilo nositi moju glavu, za koju svi pričaju da je mala, ali ja volim da zamišljam kako je velika velika. teško je bilo nositi je, pa sam počela razmišljati o njoj, pritajno ne želeći da je imam. ho ho ho kakvi bi to bili ljudi bez glava
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +38/-11
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #430 poslato: 31.07.2008. 22:40 » |
|
Moja topla preporuka je da pogledate bilo koji film od Ingmara Bergmana. Ja sam doziveo otkrovenje kad sam pogledao sedmi pechat (izashao je na kisoku nedavno) Original se zove Sjunde inseglet, Det Pa ako uspete da ga skinete odnekud, pogledajte kako se pravi pravi film, a ne ovo moderno mambo dzambo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The howling shriek of death in your eyes The whole court and the beast enter your room The gold will turn to rust Your empire follows you into your tomb
The wraiths of night caress And whisper softly now, "We are the dead" They bear your life away They tear your heart in two They've taken the queen
To some better place, so they think
|
|
|
|
lanavi
|
 |
« Odgovor #431 poslato: 31.07.2008. 22:43 » |
|
Mala Rino mi je vec preporucila da se uhvatim Bergmana...vise ljudi...znaci dobro zasigurno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.
Andric
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #432 poslato: 31.07.2008. 22:47 » |
|
Bergman bergmanja sam do sad gledala neki njegov tru glas darkli, pa sam prekinula poshto cu sad malo napolje, a pre neki dan sam gledala krajs end visprs, i ne znam kako sam ga odgledala do kraja, s obzirom da se mnogo plashim kad sam sama. no taj moj strah nema toliko mnogo veze koliko chinjenica da je film uzhasno bolestan, pa sam na svakih pet minuta rekla sebi dosta je vishe i poshla ka tastaturi da ga iskljuchim, i onda se vratila u fotelju
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Van mreže
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #433 poslato: 31.07.2008. 23:38 » |
|
ma jok, znas da sam ja kreten za te stvari..mozda Dramatis ima. Pitacemo ga:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #434 poslato: 02.08.2008. 00:47 » |
|
sad ću sve da vam napišem o ovom filmu dokle sam gledala, da ne biste trošili svoje vreme
Atonement
najgluplji film koji sam gledala ikad. čak gluplji i od onog glupog filma kvajet kad se onaj tata iživljava nad ćerku, i onda ga ona ubije i ode na žurku. znači, užasno glup film. još kad je počeo, počeo je da me nervira, kao ona devojčica nešto kuca na pisaćoj mašini, pa muzika u ritmu kucanja, pa lepa sobica pa joj se mama divi kako je lepu predstavu napisala...... i tako to ide više od pola sata, nešto, što kasnije neće imati nikakve veze sa filmom, dakle, zašto je snimano?, da film ne bi trajao pola sata. jedino što je lepo u ovom filmu su slike, razni vodopadi, travkice, lutkice, tapete, ali nikome ne bi bilo prijatno da gleda u prirodne lepote, ako ga neko tera na to dva sata. nisu hteli da prave predstavu? bleeee dobro. uglavnom sad, priča ide ovako, ova ženska se kao voli s nekog paora, niti vidimo zašto ni ništa, oni se vataju kasnije u nekoj biblioteci, i tu priznaju kako se oni mnogo vole, to veče nesaju neki debeli blizanci koji liče na prasiće, svi trče po šume da ih traže, i njihovu sestru neko siluje u mraku, to je neka mala devojčica, i svi optuže onog paora i onda on kao ode u zatvor, a ova njegova ženska mu nešto šapuće pre nego što ga uguraju u kola, i onda kao se oni tu nešto kaooo vooole, pa njemu je teško, otišao u raaaaat ali misli na nju i gleda one slike i balavi i plače, ali to ga održava u životu, i ona je tužna, i nisam mogla dalje kad su prikazali u njegovom sećanju kad mu je šapnula ono kad su ga hapsili. onda sam otišla na imdb da vidim šta ljudi kažu, i imam šta da vidim
It made me want to cut my eyes out,
ček ček ček, a ocenjen je sa 7.9 i dobio oskara
Won Oscar. Another 21 wins & 63 nominations
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|