Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #210 poslato: 03.01.2008. 21:11 » |
|
Poslednji film..ako se to cudo moze nazvati filmom jeste Necro files....ne znam ni sta sam uopste ocekivala od filma koji se tako zove ali sam dobila jedva dva sata zombija, letecih fetusa koji zvuce kao da su ispali iz Pokemona i nekrofila... Glupost neprevazidjena cak i za trash gore film b kategorije... Majko mila....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 05.01.2008. 02:03 » |
|
Dali ste mi zanimljive predloge za skidanje sa torrenta. Pogledaću od Quills-a ovih dana nadalje da skidam ovo što predlažete, a onda bih komentarisao.
No, upravo na RTS1 odgledah jedan prilično jeftin film, ali dovitljiv, zove se "Kung Fu". Na prvi pogled i uglavnom je parodija na one stare kung fu filmove sa Brus Lijem u glavnoj ulozi (kasnije i Džeki Čenom), ali se javljaju i isečci iz nekih drugih filmova, sve isto tako kao parodija. Uglavnom je izmenjena sinhronizacija, tako da likovi u nekim pozama izgovaraju stvarno smešne stvari. Slične projekte radili su i neki Leskovčani pre nekoliko godina, pa je to stavljeno za skidanje u obliku klip fajlova. A bilo je i u nekoj TV emisiji kada umeću inserte iz filma i modifikuju sinhronizaciju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
WolfTrax
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 05.01.2008. 03:25 » |
|
ko je od vas upoznat sa opusom Johna Watersa? prvim delom njegovog stvaralastva?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bad day at the river is far better than the good day at the work....  Chris Craft Power Boats est. 1874
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +66/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #213 poslato: 05.01.2008. 10:59 » |
|
Nazalost nisam.
Jeste li gledali Neoprosteno, film Klinta Istvuda? Davao se juce. Zasto je ovaj film toliko cuven? O coveku je koji se navodno promenio, ili se nije promenio...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
WolfTrax
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
|
 |
« Odgovor #214 poslato: 05.01.2008. 11:18 » |
|
interesantno... John Waters je legenda, jedna od poslednjih zivih legendi kinematografije ali nikada mainstream zbog suve dekadencije i odvratnosti svojih filmova. Covek je prvi pravi trash reziser, definisao je zanr a njegovi filmovi su nezaobilazno stivo za svakog ko zeli da ispita najprljavije kutke ljudske duse. Sigurno ste culi za Pink Flamingose ( cak se prikazivao kod nas u bioskopima ), najgori i najodvratniji film svih vremena. Slucajno sam pre neko vece nabasao na Female Trouble, treci film iz rane Watersove triologije koji nije toliko jeziv kao Flamingosi ali je Divine ( debeli bolesni transvestit ) u glavnoj ulozi... http://en.wikipedia.org/wiki/John_Waters_(filmmaker)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bad day at the river is far better than the good day at the work....  Chris Craft Power Boats est. 1874
|
|
|
paprika
Gradjanin
Duh bunta: +3/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #215 poslato: 07.01.2008. 22:18 » |
|
Skoro odgledah "Oldboy". Sjajan film.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Duh bunta: +38/-7
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 08.01.2008. 00:17 » |
|
Skoro odgledah "Oldboy". Sjajan film.
Hmm... to je film japanse produkcije i ima prilicno mucnih "incest related" motiva ? Ako mislimo na isti, onda se slazem da je sjajan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
fidel
Gradjanin
Duh bunta: +14/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 08.01.2008. 00:31 » |
|
Hmm... to je film japanse produkcije i ima prilicno mucnih "incest related" motiva ? Ako mislimo na isti, onda se slazem da je sjajan.
Juznokorejski,gledao u bioskopu "Balkan" pre par godina,sjajno...those were the days...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Frankly,dear,I don't give a damn! I'm too old for this shit... I lift my glass to the awful truth...
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #218 poslato: 08.01.2008. 00:36 » |
|
Moguce, moguce. Znam da su neki mongoloidi, pa sam mislio da onakav kvalitet moze da dodje samo od japanaca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
paprika
Gradjanin
Duh bunta: +3/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 08.01.2008. 00:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #220 poslato: 08.01.2008. 01:00 » |
|
Onda mislimo na isti film. Odlican je.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #221 poslato: 08.01.2008. 20:54 » |
|
Heh ja sam juce imala "dan Hickokovih filmova"... Uvek se iznova odusevljavam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #222 poslato: 08.01.2008. 21:08 » |
|
ja sad idem da gledam dechiji striptiz, sou long, sakrs
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
direktor bolnice
Gradjanin
Duh bunta: +7/-2
Van mreže
|
 |
« Odgovor #223 poslato: 15.01.2008. 17:13 » |
|
Shta je bilo sa izlaskom drugog dela Forest Gampa ? Hotje li to da se dogodi konachno ili su odustali ? Prichalo se da je kompanija koja je trebalo da stoji iza ovog filma odustala zbog isplanirane neisplativosti , ali se onda ipak ostvarila nekakva saradnja. Da li neko zna da li je u toku rad na ovom filmu i kada bi trebalo da se konachno pojavi ako se uopshte radi na njemu ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #224 poslato: 15.01.2008. 20:08 » |
|
Ja za ovo prvi put cujem. A mislim da ne treba snimati nastavak iako je Forest Gamp genijalan film.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
|