|
Amorfna Šišarka
|
 |
« Odgovor #870 poslato: 28.06.2009. 21:36 » |
|
obozavam vudija h. i juliet l. takodje. I mnogo volim Natural born killers film
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
|
|
|
|
Rinotileksomaničarka
|
 |
« Odgovor #871 poslato: 01.07.2009. 20:12 » |
|
hahahh gledala sam sad neki film na simenaniji (Wishcraft (2002)) i odluchila da ako ikad budem profesor da cu prvog dana da znachajno zamashem ovim cedeom ispred decguce i da im dam za domaci da ga gledaju. necu da reknem o chemu se radi, samo je potrebno da ga skinete i da zamislite da ste moj djak i da sam vam dala da ga gledate. i isekla bih kraj. ajde ako neko oce da uchestvuje u ovoj igrici 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ti si pametan pas ti si NJEMAČKI OVČAR
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #872 poslato: 04.07.2009. 00:42 » |
|
Pogledala sam danas Teeth. Vec se o njemu govorilo, ali moram da iskazem svoje odusevljenje.  Hahaha, koje ludilo od filma. Podsjeca me npr.na onaj film "Kobna dijeta" - preglupa/preluda tema , trecerazredni film, a nekoliko predobrih momenata u filmu, koji se pamte :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ih lele, sto se ne ubih, lele, sto se ne ubih, ispod one kruske... Ih lele, sto se ne ubih tamo gde si pala ti na tudje grudi muske...
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #873 poslato: 12.07.2009. 21:03 » |
|
Knowingsa Nicaolas Cage-om , kojeg ne volim pretjerano , ali eto. Film nije nesto , moze se pogledati , nije dosadan , ali i ako ga preskocite niste mnogo propustili. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12.07.2009. 21:06 Eon_Blanc »
|
Sačuvana
|
Ih lele, sto se ne ubih, lele, sto se ne ubih, ispod one kruske... Ih lele, sto se ne ubih tamo gde si pala ti na tudje grudi muske...
|
|
|
|
AdDict
|
 |
« Odgovor #874 poslato: 12.07.2009. 21:19 » |
|
THE HANGOVERmamurluk u vegasu http://www.youtube.com/watch?v=OligCf4SyYE http://www.youtube.com/watch?v=P2p65B_rDrE ljudi kad sam videla majk tajsona ja sam pala u trans!!!! morate gledati ovaj film ako se zelite nasmejati, nema veze sa zivotom... toliko je bizaran al na holivudski nacin (ne na evropski) da mu je nemoguce odoleti. mozete biti blazirani koliko hocete, ali film je zaista smesan. posto je mene tesko nasmejati evo mu 8.9/10.... naravno postoji samo 1 lik koji od ovog filma pravi remek delo, inace bi bio shit. to je gospodin "wolfpact containing one wolf". obavezno se mora gledati i sjajni http://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12.07.2009. 21:28 Militantni Autonomaš »
|
Sačuvana
|
a za koga vi navijate? hot pitanje u srbiji danas
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #875 poslato: 12.07.2009. 21:27 » |
|
zasto ja ne mogu da vidim ove slicice? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AdDict
|
 |
« Odgovor #876 poslato: 12.07.2009. 21:30 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12.07.2009. 21:34 AdDict »
|
Sačuvana
|
a za koga vi navijate? hot pitanje u srbiji danas
|
|
|
|
Nektarije
|
 |
« Odgovor #877 poslato: 12.07.2009. 21:31 » |
|
hm, na ovoj strani ima samo jedna slika, poster filma sa nikolasom kejdžom, a koji baš ti postavi. nju, ili nešto drugo što ni ja ne vidim?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mizant
Gost
|
 |
« Odgovor #878 poslato: 12.07.2009. 21:32 » |
|
Misle valjda na ove YouTube linkove, koje ja (a i drugi modovi bi trebalo da rade isto) prebacujem u "mrtve" linkove, pa ko voli neka kopira u browser. Sve zbogradi Googla.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nektarije
|
 |
« Odgovor #879 poslato: 12.07.2009. 21:36 » |
|
da, primetio sam.
POBOGU LJUDI, ne pasteuje se embed kod jer se duplira video. dovoljan je samo link koji plugin foruma embeduje iliti uglavljuje. subverzivni elementi ovog foruma te embedotine pretvaraju u negledabilne i neklikabilne linkove.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12.07.2009. 21:39 Nektarije »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rinotileksomaničarka
|
 |
« Odgovor #880 poslato: 13.07.2009. 12:37 » |
|
gledala sam sinoc 'chaj u sahari'. do polovine filma koji traji preko dva sata se nishta ne deshava ali je ipak jako zanimljivo, kao ova kuglica rafaela ispred mene. posle pochine radnja i napetos! muzh i zhena, oni su putnici, ne turisti, turisti se vracaju kuci, ali ovi putuju tako svuda po svetu, i sad su u egiptu i ta zhena je nesposobna za zhivot a onda kad voj dodju nevolje i ostane sama medju svi oni arapi i crnci kuku lele
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ti si pametan pas ti si NJEMAČKI OVČAR
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #881 poslato: 15.07.2009. 21:44 » |
|
Jel neko gledao The Mist iz 2007? Sad krecem da ga gledam, pa me zanima ima li svrhe, ili da uzmem nesto drugo :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #882 poslato: 16.07.2009. 00:12 » |
|
Pogledala sam The Mist. Kuku , kako sam se smorila. Zestoko. Ocekivala sam drugaciju tematiku , kad ono cudovista iz druge dimenzije trckaraju kroz maglu i prozdiru sve do cega stignu. Ali , reditelj je bogami spakovao dobar kraj filma. A to volim. Mada 2 sata smaranja da bih se odusevila na kraju , nije dovoljno da kazem da mi se svidio. Moze da prodje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Heretic
|
 |
« Odgovor #883 poslato: 16.07.2009. 02:20 » |
|
Ne htedoh odmah da ti skrenem paznju, K., ali gledanje ekranizacije bilo kod Kingovog romana moz' samo da bude krš. :) Dobro, Keri i Isijavanje su ipak pristojni. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Na zgradi preko puta su razliveni suncevi zraci. Mozda je to smrt sunca na zgradi, ili smrt zgrade pod suncem. Smrt ili ljubav? Samrtna ljubav.
|
|
|
|
Eon_Blanc
|
 |
« Odgovor #884 poslato: 16.07.2009. 14:47 » |
|
Haha , nisam ni znala da je po njegovoj knjizi radjen film, tek kasnije vidjeh. Meni su svi radjeni po njegovim romanima prosjecni, ali imaju neku zajednicku atmosferu. Ubjedljivo najgori , najdosadniji i najcrnji koji sam pogledala , je Salem's Lot. Kuku, koja glupost , a traje nekih 3 sata i jos glumi Rob Love.  Danas cu da gledam Pirate sa Kariba III dio...Ili children of men. Pa cu vam reci kako mi se dopalo sta :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|