Differentia diskusije
17.05.2008. 08:03 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: KLOPKA - film Srdana Golubovića  (Pročitano 293 puta)
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +22/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« poslato: 23.03.2008. 18:40 »

Da li ste gledali Klopku i šta mislite o filmu?
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Hrizostom
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +10/-1003
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 23.03.2008. 19:04 »

Ja sam gledala svojevremeno i mislim da je film jedan od boljih srpskih filmova, dah, dah, svakako, mada je glup, ali ne gluplji od ovog koji gledah danas, lest dejz.
U tom filmu se radi o jednom dechaku koji ima problem sa srcetom, koje je slabashno i svakog chasa mozhe prepuknuti. Njegovi roditelji, iako imaju stopedesetokvadratni stan u centru beograda nemaju pedeset hiljada, ili dvadeset shest hiljada evra da mu plate operaciju u nemachkoj pa daju oglase u novinama.
I tu sad se prikazuje kako su oni bili poshteni pa nemaju para da spase dete, kako ih svi zezaju od onih bezobraznih shto su krali i tako. Daju oglase u novinama a niko se ne javlja i taaakooo...
I tako jednog dana zazvoni telefon, i otac onog deteta, koga cemo zvati Zlatko se javi. To je bio neki chovek koji je rekao da ce dati sav novac za operaciju, ali kada su se sreli, imao je jedan uslov, da Zlatko kokne nekog choveka.
Zlatko je bio dobar chovek i nije mogao da kokne choveka, jer da je mogao, vec bi imao dovoljno novca i zlatan bunar.
I tako Zlatko je koknuo choveka, svadjao se s zhenom, dete ima napade, i zaista je bilo veoma napeto, i film je donekle dobar i drzhi pazhnju, ali ima nechega shto zuji, i shto chini ovo obichnom prichom a ne genijalnim delom, kao shto su pink flamingousi...
Sačuvana

Opa opa, opa opa
ti i ja smo katastrofa
opa opa, opa opa
kao da nas zivot proba
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +41/-21
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #2 poslato: 24.03.2008. 11:46 »

Dobar film, a ako bi mu se nesto moglo zameriti to je, sto rece neki kriticar, sto je bez harizme. Ako budu pravili americki rimejk sigurno ce film naciniti aktraktivnijim i uzece neke sexy glumce. U svakom slucaju jedan od najozbiljnijih srpskih filmova poslednjih godina.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +19/-6
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ako imas samo cekic, sve ti lici na ekser!

« Odgovor #3 poslato: 24.03.2008. 12:32 »

svidja mi se gluma, osim onog doktora mrtvog, ali je pricha losha, tj. tosha, tj. nosha, tj. smosha, tj. smusha, tj. musha, tj. mudsha, tj. muda. Da! Pricha je ekvivalentna mudima.
Cheesy
Sačuvana

Necu dati sebe za neku silu da tiranin mog srca uziva u tom piru.
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!