Stranice: [1] 2   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: I am legend  (Pročitano 1344 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« poslato: 14.02.2008. 10:08 »

Odgledah juce I AM LEGEND, sf. film sa Vil Smitom. Osecao sam se malo mucno dok sam gledao ovaj film, ali dosta je dobar. Preporuka za gledanje...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Silovani_Leptir
Gradjanin
*

Duh bunta: +23/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 14.02.2008. 12:23 »

Zašto si se osjećao mučno? Meni je također solidan film.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #2 poslato: 14.02.2008. 16:47 »

Zašto si se osjećao mučno? Meni je također solidan film.

Da ukratko opisem radnju onima koji nisu gledali. Neka doktorka je navodno 2009. izmislila lek protiv raka koji je zapravo izdresirani virus. Taj "lek" se oteo kontroli i pobio 80 posto covecanstva. Od ostalih njih vecina se pretvorila u zveri, neljude, a samo 1% posto je imun na virus. Film pocinje, i 90 posto radnje je takvo, gde je Vil Smit jedini preziveli normalan covek u Njujorku koji je pust i unisten grad. Ostali su ti monstrumi. On je sam sa sobom ( i svojim psom ) i prolazi kroz jako teske trenutke, jer te zveri se plase svetla, ali zato kad padne mrak krecu da napadaju. Dalje se radnja razvija, necu da opisujem kako. Kraj je efektan i sasvim adekvatan radnji filma, ali upotpunjuje mracnu atmosferu.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
avant-garde
Gradjanin
*

Duh bunta: +2/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 14.02.2008. 21:15 »

Odgledah juce  IA MA LEGEND, sf. film sa Vil Smitom.

valjda 'i am legend'? ocenjen je na sajtu imdb.com ocenom 7.3 trenutno. znači gledaoci nisu baš oduševljeni.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #4 poslato: 15.02.2008. 09:47 »

Ma da, to ti je kad brzo kuckam. Sad ne mogu da izmenim jer si ti to vec citirao, pa bi ispravka bila protiv pravila foruma :)

Inace, nisi u pravu jer 7.3 je odlican prosek na tom sajtu jer tu dolaze ljudi svih ukusa. Preko osam su veliki filmovi ( po misljenju sire publike ), a ovo je sasvim solidan prosek.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +87/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 15.02.2008. 16:15 »

a shto se vil smit na kraju filma samoutepa?
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #6 poslato: 15.02.2008. 19:28 »

Jer je glumio u Princu s Bel Era.....

I'am legend..nisam gledala film al vec mi se ne svidja. Knjiga je dobra...ne volim ekranizacije.
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #7 poslato: 15.02.2008. 19:44 »

Pa nije hteo da ga zle cike pojedu nego da sa sobom ubije mnogo njih. Mada, zaista mogao je da se sakrije sa ono dvoje iza gvozdenih vrata...vidis nisam o tome razmisljao. Mala ima kliker, ja sve uzimam zdravo za gotovo. :(
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +87/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #8 poslato: 15.02.2008. 20:10 »

da da prvo se je samoinjekcirao, ne znamo zashto, kekenj je mislio da su ona chudovishta htela da ga pojedu pa da onda, poshto je on injektirao lek, ozdrave, i onda uzima kashikaru i gine, a mogao je da je baci kroz onu rupu shto je ono chudovishte napravilo na staklo i da se sakrije, a mozhda bi chudovishta prodrla i u rupu! ali, ipak ne, ona zhena je rekla da ima josh mesta... i eto opet smandrljani zavrshetak, al dobro, ljudski je greshiti
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
Silovani_Leptir
Gradjanin
*

Duh bunta: +23/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 15.02.2008. 22:58 »

Taj los zavrsetak je donekle spasilo ono pronalazenje oaze nezarazenih na kraju. Dalo je neku nadu svima nama.  osmeh
Inace, po ovoj knjizi je i prije snimljen film, mislim da je neki talijanski iz 1967. Taj SF bi valjalo pogledat.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
fidel
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 16.02.2008. 01:11 »

Knjiga je jedan od najpopularnijih horora ikad i uticala je na mnoge kasnije autore,citao sam cak i jednu epizodu "Dilana Doga" inspirisanu tim klasikom zanra...Film je svarljiv,ali nista vise...
Sačuvana

Frankly,dear,I don't give a damn!
I'm too old for this shit...
I lift my glass to the awful truth...
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 16.02.2008. 12:48 »

To su ona idiotska svršavanja/finiširanja kao kod Čarlstona za Ognjenku, kada glavni lik ili glavni lici (likovi) moraju da ginu kako bi film navodno ostavio neki utisak. Tipični humanoidi (da pozajmim prekurati izraz presvetog gospodina Starca) se na te stvari lože, u njima se obično tada pomišlja sledeće: "Jao, gledaj, sad će da pogine! Kako je to žalosno! Nemoj da gineš, mamu ti jebem!" E, tako, i onda ispadne da te je movie move-ovao. A u stvari je golo govno, ili kako se još kaže književnim jezikom: čisto sranje.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #12 poslato: 16.02.2008. 13:13 »

Razmisljam, mozda se ubio zato sto vise nije hteo da zivi. On nije verovao da postoje preziveli...Jedino prezivelo bice koje je voleo je bio njegov pas, a njega su ubili. 
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #13 poslato: 16.02.2008. 13:17 »

Moguće. Eto to je logično razmišljanje. Međutim, kad se o nekome brineš, moraš ga donekle i voleti, a brinuo se o onoj ženi i njenom detetu, čak je pokazao neko baš prijateljsko raspoloženje. To je znak da bi mogao da ih zavoli. I inače ta "filozofija" života kako nikog ne volim i nikog neću voleti jeste idiotska, tinejdžerska. Svako može da zavoli po hiljadu puta samo ako to želi i ako se potrudi. Čoveka ako ne možeš voleti često pokušaš da promeniš, opet da bi ti bio prihvatljiv, da bi mogao da ga zavoliš. Tak je to.

A film I am Legend je onako... moja ocena bi bila 6.5/10.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #14 poslato: 16.02.2008. 13:23 »

Na imdb.com sam mu dao osmicu: dobra prica, dobra gluma, dobro reziran ( makar po mom ukusu...).
Sačuvana

Stranice: [1] 2   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: