Hej Kekenju, hoces li da mi narezes ove filmove:
'Oću, al pod uslovom da se raspišeš na forumu i da me ne zoveš "Kekenju" nego "Kenjkenju" ili jednostavnije "Izdajniče" ili još jednostavnije "Aco" ili pak "Aleks". Sve je bolje neg ono gore.
Nightmare Before Christmas
Silent Hill
Truman Show
Waking Life
When Nietzsche Wept
Zeitgeist
Brate... (hahaha, ovo namerno, to znaš, ali drugi ne znaju, pa da saznaju da mi ovako među sobom govorimo, što inače ne bismo sa drugima, koji ne kapiraju da se zajebavamo sa tim), da ti odmah kažem da se meni nikako nije dopao Nightmare Before Christmas... tako da, okej, narezaću ti, ali...
Silent Hill je u redu, Waking Life nisam gledao ali kažu ljudi da je dobar... When Nietzsche Wept je po mom mišljenju sjajan (mada je mogao da bude još bolji), a Zeitgeist je dokumentarac, malo indoktrinaran... tendenciozan, i politički obojen, pa ti se verovatno neće dopasti. No, tražio si, dobićeš.
Mislim da bi sve stalo na jedan DVD. Mogu i ja tebi nesto da burnujem, samo baci pogled na moju listu.
Ako ne stane moraćeš da dodaš još pet filmova da bude za dva diska, ili da smakneš jedan.
A ja ću izabrati već nešto s tvoje liste, da ne stavljam non-stop ovaj torrent da mi radi, nego kulturno uzmem od tebe. Al' da je Verbatim. :spava:
A bio bih ti zahvalan ako bi mi nesto rekao o ovim filmovima:
Blue Velvet
Boja nara
Confessions
Feast of Love
The Phantom of Liberty
Da ne smaram mnogo, dovoljno bi bilo dobro/lose i koji je zanr.
Ovo Confessions sam loše napisao. U stvari je
Confessions of a dangerous mind, sada ću to da prepravim, a ti vidi na IMDB.com o čemu se radi.
Što se tiče filma "Boja nara", nisam ga gledao, ali kažu da je artistički, a valjda je domaći, pa se raspitaj.
The Phantom of Liberty sam već opisivao na forumu, evo linka
Luis Bunjuel: Fantom slobode.
Blue Velvet je film Dejvida Linča, mada ne baš u njegovom stilu... Mislim da sam i o njemu kratko progovorio na forumu. Pogledaću pa dopisati kasnije ako jesam.
I konačno, Feast of love (2007) opisao sam već u topiku "Kratki komentari o filmovima koje ste gledali", no evo pošto ti ne čitaš forum tako često i detaljno, upravo sam se potrudio da izdvojim taj komentar kao poseban topik pa ćeš ga tako lakše naći. :wub:
Ko te sisa kad si okacio listu, hehe.
Rekoh da se malo zbližim sa forumašima, malo disk vamo namo, pa i da im se zahvalim što su tu i što zajedno gradimo nešto. Uvek me uzbuđuje kad radim nešto timski.

PS: I, da, nemoj brisati ove odgovore, nego ili napravi novi topik od toga ili ih prebaci na "Filmovi koje ste gledali" (tj. spoji sa tom temom nakon desetak dana).