Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Ratovi na prostoru bivse Jugoslavije  (Pročitano 13297 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #105 poslato: 30.01.2008. 20:48 »

Ako hoće sa nama onda mora da zna nešto da radi. Mora da imamo neke vajde od nje. Na lepe oči i bubulj možemo samo Izdajnika da primimo. Njegov kvalitet je izdaja. Dakle, Morella, daj nam neki razlog da te primimo.
Sačuvana

peMzije mladima!
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: 30.01.2008. 20:52 »

Mislio sam da se tako nesto podrazumeva. Ja sam vec isplanirao kako ce zadovoljiti moje bizarno jake nagone za sirenje analnih otvora. Recimo da bi za to sluzila, tamo.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #107 poslato: 31.01.2008. 04:26 »

Da li ste dovoljno informisani o stradanju srpskih civala u okolini Srebrenice? Ko ce za to da odgovara?

Nisam znao da prilikom utvrđivanja odgovornosti i zločina ima veze to koje je nacionalnosti žrtva bila. Da li to znači da bi i počinioce trebalo tretirati prema tome koje su nacionalnosti?

Takvo razmišljanje dovelo je do rata. I dok ih bude bilo, ovi prostori će glibiti u pretcivilizaciji. Još uvek zadojeni plemenskim klasifikacijama i ponosom.

Citat
Kao sto procitah negdje jednom ,Srbi su krivi za rat u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni,Kosovu,krivi smo zato sto nas je NATO bombardovao,krivi smo za Jasenovac,za ubistvo Franca Ferdinanda,za globalno otopljenje,krivi smo sto je u Teheranu prvi put pao snijeg,za uzumiranje prepelica na Novom Zelandu,krivi smo za Cernobil,za rat u Vijetnamu,za nevjerstvo americkog presjednika(sigurno Monika ima srpske krvi).....Sigurna sam da imate da dodate mnogo toga....

Ne razumem zašto se ono boldovano meša sa onim što nije boldovano. Za ratove u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu krivi su Srbi, tačnije srpska politika koju su birali građani Srbije (ili tadašnje Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore). Za bombardovanje Srbije takođe. I samo potpuno slep kod očiju i lobotomirane glave može da negira; samo neko ko nije bio tu da prisustvuje odlukama političkih lidera zemlje.

I ta uvodna poruka u ovaj topik je nešto što svako zdrave pameti mora da osudi. Bezobrazno je odricati odgovornost Srbije za desetogodišnju nestabilnost na Balkanu ako je jedina država na koju nije izvršena agresija od strane njenih suseda, i ujedno jedina država koja se uplitala u kreiranje sudbine drugih republika. Niko od Srbije nije tražio nikakvu zemlju, da bi na kraju svoju agresivnu politiku skončala gubitkom Kosova kao jedine svoje teritorije, ali i to sopstvenom krivicom, sopstvenim bezobrazlukom i nepromišljenošću. Odbijanje da se prizna ta odgovornost i krivica vodi u ponavljanje tih katastrofa. Ništa naučeno, a onda se to još nazove srpskim načinom. I kako onda neko da bude patriota, a da istovremeno ne bude budala?

Ali kome ja objašnjavam.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-20
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: 31.01.2008. 17:55 »

....Ja mislim da su Srbi krivi sto sam pala ispit iz sociologije..sta imas da kazes u svoju odbranu Cheesy

...ništa, priznajem da Srbi vole da "obore"  i nešto lepo.... :oprost:
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: 31.01.2008. 20:10 »

Ali kome ja objašnjavam.

Recimo da si u pravu u svemu što tvrdiš.... recimo. No, dozvoli mi da primetim tvoj duboko hrišćanski, da ne kažem pravoslavni i dogmatski stav po tom pitanju. Naime, i da Srbi jesu jedini i isključivi krivci za sve pobrojano, po čemu to oni ne bi imali pravo da se svojski trude da se uprkos svemu tome izvuku bez ikakvih posledica? Pa šta ako su Srbi zlikovci? Mislim, čemu taj moral? Čemu te reči osude? Da su tvoje tvrdnje puka konstatacija, dijagnoza, još bih se i složio sa tobom, ali tvoj stav reflektuje onu meni ogavnu hrišćansku i manihejsku dihotomiju koju ne mogu da razumem. Mislim, tvoj stav iz svemira zaudara na moral da je meni to prosto začuđujuće. Moralizmom se poistovećuješ sa onima koji su meta tvojih kritika i dijagnoza. U redu, Srbi su zlikovci, ali šta je loše u tome? Mislim, zašto bi se uzbuđivali oko toga što pripadamo zlikovačkom narodu? Moralni okulari prosto sputavaju objektivno sagledavanje stvarnosti. Razumem moralne poze, glumljenje nekakve moralnosti zarad sticanja materijalnih i društvenih pozicija, ali ne razumem moralnost u ličnim promišljanjima. To je potencijalna opasnost po razum jer korak iza toga jeste rukoljub nekom vladici.
Sačuvana

peMzije mladima!
DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #110 poslato: 31.01.2008. 20:32 »

Tako ti i treba kad tvrdiš da sam ja debeo. :ljut2:

Nikad ja to nisam tvrdio ;] I bre mnogo boli to i nema veze sa tim da li si debeo i mog druga boli ;]
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #111 poslato: 31.01.2008. 20:35 »

Shiri se ko epidemija;D
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: 31.01.2008. 21:07 »

Tako dakle, a?
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #113 poslato: 31.01.2008. 23:47 »

Recimo da si u pravu u svemu što tvrdiš.... recimo. No, dozvoli mi da primetim tvoj duboko hrišćanski, da ne kažem pravoslavni i dogmatski stav po tom pitanju. Naime, i da Srbi jesu jedini i isključivi krivci za sve pobrojano, po čemu to oni ne bi imali pravo da se svojski trude da se uprkos svemu tome izvuku bez ikakvih posledica? Pa šta ako su Srbi zlikovci? Mislim, čemu taj moral? Čemu te reči osude? Da su tvoje tvrdnje puka konstatacija, dijagnoza, još bih se i složio sa tobom, ali tvoj stav reflektuje onu meni ogavnu hrišćansku i manihejsku dihotomiju koju ne mogu da razumem. Mislim, tvoj stav iz svemira zaudara na moral da je meni to prosto začuđujuće. Moralizmom se poistovećuješ sa onima koji su meta tvojih kritika i dijagnoza. U redu, Srbi su zlikovci, ali šta je loše u tome?

Moguće je da si u nekom opštem smislu u pravu. Pitaš se, sada upravo ti na onaj de Sadov način, zašto uopšte moral, zašto uopšte bilo koje načelo dobra, ako to nije nužno, ili ako na to nismo prisiljeni. U redu. Ali ako pogledam na političku situaciju iz sasvim lične perspektive, ali i perspektive nekoga ko u budućnosti verovatno neće napustiti Srbiju, dakle kao neko ko će u toj/ovakvoj Srbiji živeti još dugo (ako me nekakva bolest ili likvidacija od strane fašista ne spreči), obavezuje me da se borim za neke stvari koje će i moju individualnu situaciju poboljšati unutar države u kojoj živim. Zašto je to povezano sa ovom pričom o krivici? Otud što je čovek koji ne priznaje sopstvenu krivicu, a primećuje da u pogledu učinjenog/prošlog nije baš sve tako ravnopravno, da je neko pobeđen, a drugi poražen, dakle, otud što takav čovek prebacuje krivicu na drugoga, koji u stvari nije kriv, i tako izbegava da nešto nauči iz tog najneposrednijeg iskustva. Prema mom mišljenju to je odbijanje da se odraste i bude svestan i opasnosti koje prete, ali i sopstvenih mogućnosti za bolji život. A sam kod iz kojeg izvire to nepriznavanje krivice je zaprljan mnogim drugim defektima u mišljenju, stavu, da uopšte ne treba da čudi što će neko takav biti i zakržljali desničar, i sirovi huligan, i uz to čovek sa jedva privršenom srednjom školom koji se zadovoljava turbo-folkom i jeftinim ribama (molim samo da se ne zavežeš za ovaj momenat, a znam da bi sigurno, da nisam zamolio).

Dakle, sva ta prljavština izvire iz iste svesti, duha lenjosti i umne zakržljalosti, nesposobnosti da se uči. A ja hoću građane koji su apsolutno svesni, pa čak svesni i toga da ako budu i priznali krivicu koju su počinili njihovi očevi, pa i oni sami ali u prošlosti, da to ne može nikako da se neposredno odrazi na njihov trenutni kvalitet života i biranja. Oni imaju svu slobodu, i niko ih ni za šta neće teretiti priznaju li šta je srpska politika proizvela devedesetih. Ništa Srbija time ne gubi, sem malo istorijske časti (i to istorijske, ne trenutne, aktuelne). A danas... danas ova Srbija zadržava ili pokušava zadržati čast, dok sve ostalo odlazi. I to je proizvod one duhovne zakržljalosti i nedostatka samokritike (ili pak potpune nesposobnosti za samokritiku).
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
direktor bolnice
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: 22.02.2008. 10:16 »

Dakle, sva ta prljavština izvire iz iste svesti, duha lenjosti i umne zakržljalosti, nesposobnosti da se uči. A ja hoću građane koji su apsolutno svesni, pa čak svesni i toga da ako budu i priznali krivicu koju su počinili njihovi očevi, pa i oni sami ali u prošlosti, da to ne može nikako da se neposredno odrazi na njihov trenutni kvalitet života i biranja.
Da , samo je stvar kako treba decu da uchish
Da li bi ti tukao svoju decu ili bi im lepo objasnio i pokushao na slikovit nachin da prikazhesh ono shto hotjesh da im objasnish ? Chesto loshe uchenje nosi sa sobom nezheljene posledice , najcheshtje je to zaborav ili negiranje u ovom sluchaju kako ti planirash da implementirash to u ljude
Sačuvana
Shmajser
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: 07.06.2008. 01:26 »

Znaci ako si Musliman to po default-u znaci da imas puno djece, hmmm, kao onda objasnjavate cinjenicu da druga i treca generacija Muslimana u Evropi ima skoro isti prosjek djece kao vecinsko stanovnistvo, broj djece nema veze sa Islamom, vec sa nacinom zivota i kulturom.
Etiopija je pravoslavna zemlja vecinski pa imaju po 8 komada u prosjeku, kako onda mi BOSNJACI imamo nizak prirodni prirastaj, a ni u Albaniju ne cvjetaju ruze vise, nizak natalitet i jos uz to nigdje nafte, svasta.

Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: 07.06.2008. 01:33 »

Model siptarskog ponashanja u Srbiji je uticao na formiranje takvog stava. Kao i onaj stav da su muslimani i islamisti verski fanatici, fundamentalisti i militaristi. Ne bi me cudilo da vas nazovu necivilizovanim. Sami sebi gradite takav imidz koji Evropa sigurno nece da prihvati, ali je pitanje da li je vama uopste stalo do integracija takve vrste.
Sačuvana
shkavel
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +8/-4
Na mreži Na mreži

« Odgovor #117 poslato: 08.06.2008. 09:23 »

Ne razumem zašto se ono boldovano meša sa onim što nije boldovano. Za ratove u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu krivi su Srbi, tačnije srpska politika koju su birali građani Srbije (ili tadašnje Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore). Za bombardovanje Srbije takođe. I samo potpuno slep kod očiju i lobotomirane glave može da negira; samo neko ko nije bio tu da prisustvuje odlukama političkih lidera zemlje.

I ta uvodna poruka u ovaj topik je nešto što svako zdrave pameti mora da osudi. Bezobrazno je odricati odgovornost Srbije za desetogodišnju nestabilnost na Balkanu ako je jedina država na koju nije izvršena agresija od strane njenih suseda, i ujedno jedina država koja se uplitala u kreiranje sudbine drugih republika. Niko od Srbije nije tražio nikakvu zemlju, da bi na kraju svoju agresivnu politiku skončala gubitkom Kosova kao jedine svoje teritorije, ali i to sopstvenom krivicom, sopstvenim bezobrazlukom i nepromišljenošću. Odbijanje da se prizna ta odgovornost i krivica vodi u ponavljanje tih katastrofa. Ništa naučeno, a onda se to još nazove srpskim načinom. I kako onda neko da bude patriota, a da istovremeno ne bude budala?
Ali kome ja objašnjavam.
Tebi treba lobotomija da ne lupetaš gluposti.
Pogledaj malo hronologiju i genezu događaja pa nauči nešto o tome ko je koga prvo počeo da zajebava. Ako pak nemaš vremena, onda reci, napisaću ja detaljno za svaki rat, od onog u HR do ovog na KO.  Slažem se da krivica srpske strane postoji, ali samo ograničen um može da tvrdi da svoj (veliki!) udeo u čitavoj prični nisu imali i bošnjački, hrvatski i albanski nacionalizam. Ako te zanima, slobodno reci, uzeću sebi vremena i posredovati ti informacije o svakom ratu ponaosob.
I još nešto - Srbija nikada nije izvršila agresiju na bilo koju od susednjih republika, jer izvršenje agresije znači da jedna država svim raspoloživim silama krene na drugu sa ciljem da je pokori i doevede pod svoju vlast. Srbija to nikada nije učinila (da jeste, tok događaja bi bio potpuno drugačiji), ali je istina da je svesrdno pomagala Srbe u HR i BH u njihovoj borbi za samoopredeljenje. Znači, nije neko Srbija napala Bosnu i Hrvatsku, kako oni žele da prikažu, već su se pobunili tamošnji Srbi. Big difference. Građanski rat vs. agresija. A ko je kriv za to, možemo diskutovati - da li je kriv Karadžić koji je na scenu stupio tek u 90-im ili Alija Izetbegović koji je već u 70-im ležao u ćuzi zbog islamskog fundamentalizma i koji je deceniju ili čak više pre raspada Juge napisao islamsku deklaraciju koja predviđa uspostavljanje islamskog prava u državi dok muslimansko stanovništvo pređe 50%.
A da su samo Srbi krivi, ne bi se spremale i optužnice za Tuđmana i Izetbegovića, koji bi završili u Hagu baš kao Sloba da nisu ranije umrli.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #118 poslato: 08.06.2008. 13:08 »

Ne znam kako možeš tako da govoriš i da očekuješ da Srbija ne bude radikalska ili narodnjačka država, izuzev ako se zaista zalažeš za takvu državu. Dakle, kako možeš da tvrdiš da Srbi nisu krivi za taj rat, u stvari za sve te ratove? Ponajviše krivci za sopstvenu propast, što je najvažnije da se uoči na prostoru današnje Srbije, kako bi se brzo ugasile sve desničarske ideologije i mediji. Ti to ne uočavaš i teraš dalje po svom, da zaštitiš ono malo srpskog ponosa što je ostalo, a što možeš da nahraniš u krivici Hrvata, Bošnjaka i Albanaca (Šiptara).

Jasno je da su svi krivi, i do rata ne bi ni došlo da je bilo želje za anacionalnom državom koja se zvala Jugoslavija. Krivi su nacionalisti u svim ovim državama, ali među ovim najveću krivicu čini mi se da snose oni koji su zagovarali ideju da svi Srbi žive u jednoj državi, pa se tako Šešeljeva ideja Velike Srbije implementirala u ideologiju srpskih socijalista, i kreirala ofanzivnu politiku prema Hrvatskoj i BIH.

Dakle, krivice ima, prvenstveno je treba tražiti u nacionalistima svih strana, ali mi se čini da je najizraženiji nacionalizam bio kod Srba, budući da se niko od ovih nije trudio da prisvoji teritorije u Srbiji gde bi živeli njihovi građani (Hrvati nisu dovozili tenkove da osvajaju Srem, kao što ni Bošnjaci nisu dolazili da osvajaju Sandžak). Stoga, Srbija je mogla da izabere mir, ili makar Srbi na prostorima novih nezavisnih država, ali je ipak izabran rat koji je Srbija inspirisala i pomagala.

I sve ovo dobro je reći ne zbog toga što bi sada neki Bošnjak ili Hrvat imali pravo da vređaju ili prebacuju Srbima... naprotiv, nemaju nikakvo pravo da to rade jer su i sami bili nacionalisti, već je korisno radi uočavanja grešaka koje su učinjene, kako se ne bismo dalje držali tih načina za razračunavanje sa onim što se možda nama ne dopada, ali što je fakt. (U onom trenutku nije nam se dopadalo to što bi se neka republika izdvojila iz zajedničke države, ali se nije razmišljalo o tome da može biti i nešto gore od toga, pa se u to gore ušlo kao da se otišlo u poslastičarnicu.)
Sačuvana

shkavel
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +8/-4
Na mreži Na mreži

« Odgovor #119 poslato: 14.06.2008. 21:37 »

Ne znam kako možeš tako da govoriš i da očekuješ da Srbija ne bude radikalska ili narodnjačka država, izuzev ako se zaista zalažeš za takvu državu. Dakle, kako možeš da tvrdiš da Srbi nisu krivi za taj rat, u stvari za sve te ratove?
Jednostavno. Osnovnom znanjem istorije. Pogledaj pojmove MASPOK, (indirektno i "deklaracija o hrvatskom jeziku"), Mladi muslimani, Islamska deklaracija. VIdećeš da su u SFRJ kod ova dva naroda postojali organizovani masovni nacionalistički pokreti još u vreme kada se kod Srba za nacionalizam nije ni znalo (70-te). A danas se svi kače na memorandum SANU, koji se desio celih 16 god. kasnije...
Isto tako ovde neki "građani" tvrde kako su se Albanci s pravom oružano pobunili, jer su im Srbi (Milošević) 89. bespravno uzeli autonomiju koja im je data 74. Ali kada se radi o Srbima u HR, kojima je garantovana konstitutivnost u HR još od III zasedanja ZAVNOH-a 1944, a kojima je ista bespravno oduzeta HR ustavom iz (ako se ne varam) 91, e u slučaju njihove pobune radi se o agresiji. I to je tebi normalno? Naravno, ti ćeš reći "trebali su da pregovaraju". I po tvojoj logici Srbe može svako da napadne, a oni samo treba da pregovaraju i da budu fini, jelda?
Evo i primera Bosne: znalo se da Srbi, konstitutivni narod (jednakopravni), nikada neće pristati na izlazak BiH iz SFRJ. Ali Bošnjacima i Hrvatima nije bilo do pregovora i dogovora sa tom stranom, već su hladno organizovali referendum i preglasali Srbe, iako su znali da će se time izazvati građanski rat. Nisu marili zato. Pa te onda pitam: KO je prouzrokovao rat?

Pa ti razmisli racionalno: da li bi ijedan normalan narod mirno pristao na poruku "evo, mi vam rušimo državu u kojoj ste dosada živeli, i osnivamo novu po našim aršinima. naravno da ste jednakopravni, ali ako vam ovo ne odgovara, nema veze, ima nas više pa ćemo ionako to da uradimo"

Jasno je da su svi krivi, i do rata ne bi ni došlo da je bilo želje za anacionalnom državom koja se zvala Jugoslavija. Krivi su nacionalisti u svim ovim državama, ali među ovim najveću krivicu čini mi se da snose oni koji su zagovarali ideju da svi Srbi žive u jednoj državi, pa se tako Šešeljeva ideja Velike Srbije implementirala u ideologiju srpskih socijalista, i kreirala ofanzivnu politiku prema Hrvatskoj i BIH.
Tebi se čini (no shit...)??? Kao što rekoh, pogledaj ove organizovane pokrete i njihovu istoriju i istoriju Šešelja koji je bio potpuni anonimus do 90-e. A da napomenem, Srbi su bili jedini kojima je bilo u interesu da se sačuva SFRJ, jer su u njoj ionako "svi Srbi živeli u jednoj državi". Zato nema neke logike u tezi da bi baš Srbi prvi težili razbijanju YU. A kad smo već kod toga, nikada nisi čuo za projekte "Velike HR", "Velike ALB", "cjelovite Bosne", koji su bili (i ostali) ne marginalne ideologije već radni program vladajućih partija svih spomenutih naroda.

Dakle, krivice ima, prvenstveno je treba tražiti u nacionalistima svih strana, ali mi se čini da je najizraženiji nacionalizam bio kod Srba, budući da se niko od ovih nije trudio da prisvoji teritorije u Srbiji gde bi živeli njihovi građani (Hrvati nisu dovozili tenkove da osvajaju Srem, kao što ni Bošnjaci nisu dolazili da osvajaju Sandžak). Stoga, Srbija je mogla da izabere mir, ili makar Srbi na prostorima novih nezavisnih država, ali je ipak izabran rat koji je Srbija inspirisala i pomagala.
Hrvati i Bošnjaci nisu napali Srbiju samo zato što su znali da je jača. I naravno zato što su znali da onda ne bi mogli tvrditi kako su "nevine žrtve". Ali to Hrvata nije sprečilo da šalju svoje tenkove u Bosnu (tj. Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu). Što se Srba u Hr i BH tiče, sve ti je objašnjeno u prvom paragrafu - znači oni su trebali mirno i ćutke da sede i podnose to da im neko degradira status, rastura državu kojom su zadovoljni i stvara novu u kojoj im jasno daje do znanja da su građani šestog reda. TI znači ne odobravaš što su se Srbi pobunili protiv takvog rešenja, ali ti se ista pobuna Albanaca na Kosovu čini razumljiva? Pa stvarno si objektivan... nezadovoljan

Tebi se vidi da si indoktrinisan glupostima Sonje Biserko, koja između ostalog tvrdi kako su SRPSKE VLASTI KRIVE za oslobađajuću presudu Haradinaju, jer tobože nisu posredovale dovoljno dokaza. Dotična više nego bezobrazno zaboravlja da je za sakupljanje dokaza odgovorno tužilaštvo u Hagu, koje je veoma uspešno u svim slučajevima osim u onima koje se tiču albanskih lidera. Isto tako zaboravlja da se Haradinaj nalazi na teritoriji koja je pod upravom međ. zajednice, da se i dokazi nalaze na toj teritoriji,zaboravlja i da je ta ista međ. zajednica sedela skrštenih suku dok su na teritoriji pod njenom jurisdikcijom "nepoznati počinioci" ubili devet ključnih svedoka optužbe.....ali nema veze, KRIVE SU SRPSKE VLASTI!!!!!!
Tako su krive i za nacionalizam u HR i BH, za Kosmet, za CG, ma ko ih jebe, krive su i za zemljotres u Kini i Ciklon u Mjanmaru, krive su i za globalno zagrevanje, emisije toplogrednih plinova...

krive su za sve, zar ne zlobni
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: