Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #75 poslato: 06.11.2007. 21:04 » |
|
Jos jedan skandalozan tekst: Jedne noći odveli su moju kćerku. Jedanaest godina je tek imala. Ništa nisam mogla učiniti. Gledala sam kako odvode moje dijete, poletjela sam za njom, ali su me zaustavile druge žene. “Zašto djecu”, vikala sam, “Ostavite djecu. Ako morate silovati, silujte nas, ostavite djecu”, preklinjala sam ih…
Ništa nije pomagalo. Gledala sam kako odvode moju kćerku, moju veliku ranu. Zamislite, pitajte se kako je majci koja zna da joj odvode dijete da bi ga unakazili, silovali? To može znati samo ona majka koja je doživjela moju sudbinu. Bol, bol i samo neizreciva, neopisiva bol, jedini je osjećaj koga se sjećam. Vrijeme do njenog povratka sa četničkog seksualnog orgijanja trajalo je poput godine.
Iz susjedne prostorije čula sam njen vrisak dok su je silovali. Kod nas u logoru, za to vrijeme muk. Glave spuštene među koljena, ruke na ušima da ne čujemo vrisku moje djevojčice, koja do tad nije ni sanjala da joj se tako nešto može dogoditi. Neke od djevojčica su bile tako mlade da nisu bile ni svjesne što im se to zapravo radi.
Nakon nekoliko sati iživljavanja nad djecom, dali bi im da obuku svoje haljinice i vraćali ih nama u glavni logor, da vrištimo u sebi nečujnim vriskom, kakvim samo ranjene i zatečene majke znaju vrištati.
Poslije prve, od mnogih takvih noći, moja kćerka nije ni riječi progovorila. Uzela je svog plišanog psića i čvrsto ga stiskala uz grudi i tako satima stajala bez riječi, zureći u prazno, nikoga ne gledajući. Čim bi ugledala muškarca kako ulazi u logor, uzimala je svog psića i stiskala ga uz sebe. Samo je njemu nijemo otkrivala svoje tajne, svoje strahove i svoje boli. Za sve nas druge, riječi nije bilo.Ja sam mislio da se devojčice od 12 godina više ne igraju lutkama. Sa stilom. Pravi momenat za zezanje, je li?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
provincijalac
Gradjanin
Duh bunta: +36/-22
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #76 poslato: 11.11.2007. 19:44 » |
|
meni neshto ovih dana nije jasno. sheshelja su u hagu optuzhili za propagiranje rata i nacionalne i verske mrzhnje, a chovek je bio u ratu, nosio pushku, ochigledno i ubijao, hvalio se kako su uspeshnu operaciju chishcenja sela izveli pripadnici njegove stranke, a opet optuzhnica ga uopshte ne optuzhuje za te stvari?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #77 poslato: 20.11.2007. 13:45 » |
|
Ne tereti ga iz prostog razloga: ne postoji nikakav dokaz sem tog video-zapisa i lične izjave da je "selo očišćeno", i da je "posao odlično odrađen". To jesu i pozivi na ubijanje, i vrhunski šovinizam i bezobrazluk i zverstvo ali samo u retoričkom smislu. Dok oni nemaju konkretnog svedoka ili kakav materijalni dokaz da je lično Šešelj rekao da se to selo počisti (očigledno je njegovo prvano iskustvo i znanje pomoglo tako da nije hteo tako nešto da izjavi u tom trenutku, nego je izjavio tek pošto je selo "očišćeno" i ljudi verovatno pobijeni), ne mogu da ga optuže za ubistvo ili organizovanje ubistva.
Nažalost, sve su prilike da će Vojislav Šešelj opet da zatruje srpsku javnost, pošto se nakon ovog suđenja definitivno vraća u Srbiju. Optužba za propagiranje rata i rasne mržnje samo na retoričkom nivou ne može da bude veća od 5-7 godina, a on je toliko već odležao. Još će mu i platiti za to što je više proveo u zatvoru nego što je trebalo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Trajkovic
Gradjanin
Duh bunta: +1/-1
Van mreže
|
 |
« Odgovor #78 poslato: 01.12.2007. 02:31 » |
|
nazhalost je tako protiv sheshelja nema mnogo dokaza iako svi znamo da je zlochinac
zbog nedostatka se i sam uslovno recheno i predao verovatno nije ostavljao zhive kad je ishao u pohod jer je znao da svako mozhe da posluzhi kao svedok sem ljudi iz njegove partije
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
debeli dud
Nazionalist
Duh bunta: +9/-18
Van mreže
|
 |
« Odgovor #79 poslato: 26.12.2007. 14:10 » |
|
Srbi su četnici.Nesmijemo generalizirati.Nisu svi Srbi četnici,ima ih i "normalnih".Ako ima onih "normalnih", kako je Milošević legitimno dospio na vlast?Bilo je takvo vrijeme,država se raspadala,mnogi faktori su utjecali na tadašnje događaje,Milošević ih je izmanipulirao i zaveo svojim obećanjima i frenetičnim govorima.Ako ih je tada izmanipulirao,tko je ponovno glasovao na sljedećim izborima za njega(one zadnje izbore neračunam)?Nije li ponovno izabran od strane Srba koji su podržavali ratove?A kad su ga se konačno riješili i krenuli demokratskim putem,gdje su bili ti "normalni" kad je Tomislav Grobar izabran? Kako je moguće da se nakon svih tih godina uopće spominje kao neki mogući kandidat za takvo mjesto,a kamoli da dobije neku većinu(doduše jadnu,ali ipak je većina)? Zashto Hrvatska ne dozvoljava da se 300 hiljada ljudi vrati na svoja ognjishta? Zashto nije amnestirala kao shto su Srbi amnestirali Hrvate bez trunke odgovornosti? Ljudi ne smeju da se vrate, ko je lud da se vrati na takvu rezhiju da odmah budesh uhapshen jer si navodno na hrvatskoj poternici.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nebojsa
Gradjanin
Duh bunta: +7/-16
Van mreže
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 26.12.2007. 14:16 » |
|
A znaci ti hoces da ih oslobode iako su npr. osumnjiceni za ubistva? Da ih oslobode zato sto su srpske nacionalnosti?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srbija u srcu
Gradjanin
Duh bunta: +2/-3
Van mreže
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 30.01.2008. 19:17 » |
|
Da li ste dovoljno informisani o stradanju srpskih civala u okolini Srebrenice? Ko ce za to da odgovara?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srbija u srcu
Gradjanin
Duh bunta: +2/-3
Van mreže
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 30.01.2008. 19:32 » |
|
Kao sto procitah negdje jednom ,Srbi su krivi za rat u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni,Kosovu,krivi smo zato sto nas je NATO bombardovao,krivi smo za Jasenovac,za ubistvo Franca Ferdinanda,za globalno otopljenje,krivi smo sto je u Teheranu prvi put pao snijeg,za uzumiranje prepelica na Novom Zelandu,krivi smo za Cernobil,za rat u Vijetnamu,za nevjerstvo americkog presjednika(sigurno Monika ima srpske krvi).....Sigurna sam da imate da dodate mnogo toga....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 30.01.2008. 19:43 » |
|
Jeah...kako ih nije sramota da krive nas "nebeski narod". A krivi krivi sta sad...... Ja mislim da su Srbi krivi sto sam pala ispit iz sociologije..sta imas da kazes u svoju odbranu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 30.01.2008. 19:46 » |
|
Da, krivi su i za to sto cu ja da padnem na ispitu iz baza podataka. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 30.01.2008. 19:48 » |
|
Zlikovci!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #86 poslato: 30.01.2008. 19:52 » |
|
Suft! Gomile njih!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 30.01.2008. 19:55 » |
|
Srbi su krivi zato što nisu još 1389 prešli na islam. Sada bi Srbija bila mašala a Srba bi bilo barem 50 miliona. Ne bi bilo nikakvih Bošnjaka, Crnogoraca, Makedonaca ili Hrvata nego bi sve to bio jedinstveni Allahov narod srpski. Glavni grad Srbije - Prizren, imao bi 7,5 miliona stanovnika i protezao bi se do Đakovice i Orahovca. U Srbiji bi ukupno bilo 17.000 džamija, ja bih se zvao Idriz a devojkama na ulici se ne bi video pupak, dok bi prosečna stopa fertiliteta bila 2.8 dece po ženi. Krasno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #88 poslato: 30.01.2008. 19:57 » |
|
Ovo je verovatno jedan od najboljih postova na forumu. Stojane, ti si moj novi-licni Allah. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 30.01.2008. 20:01 » |
|
Hoćeš li da se učlaniš u tajni lobi za islamizaciju Srbije? Ne moraš da veruješ u Allaha nego čisto za pare da prevedemo ove ovčice u islam i da to dobro naplatimo. Kad se zemlja pomuslimani imaćemo dosta novca da odemo negde drugde da nas zabole dupe. Uzmemo lovu od Arapa da podignemo najveću džamiju na Balkanu u Beogradu, a? Može preko puta Delta Šitija.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
|